Tipy z AliExpressu: 10 doplňků pro auto na zimní údržbu

Lucie Schmidtová
Publikováno 11. února 2021

    Čínské internetové tržiště AliExpress je místem, kde různí obchodníci prodávají své produkty za výhodné ceny, a to někdy i za pár korun. My se dnes podíváme na zimní údržbu automobilu. Některé doplňky vám v zimních měsících vůz zútulní, jiné naopak pomohou s odklízením sněhu a ledu.

    Pokud jste ještě na AliExpressu nenakupovali, pomůže vám s tím náš návod na AliExpress.

    Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

    Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

    Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

    PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

    Zaregistrovat se do Tipli

    1. Tipy z AliExpressu: 10 doplňků pro auto na zimní údržbu

      Vyhřívaný potah na sedadlo

      Naším prvním tipem je vylepšení interiéru automobilu, a to vyhřívaný potah na sedadlo. Univerzální vyhřívaný potah na autosedačku vyrobený z měkkého flanelového materiálu zakoupíte v černé, hnědé nebo červené barvě a funguje díky 12 nebo 24V adaptéru. adaptéru. Prodejce nabízí 1 nebo 2 kusy u v sadě.

      Potah je protiskluzový, váží 800 g a vyhřívat sedadlo by měl zvládnout až do -40°C. Po stisknutí příslušného tlačítka se během 30 sekund zahřeje a po 50 minutách se z bezpečnostních důvodů automaticky vypne.

    2. Tipy z AliExpressu: 10 doplňků pro auto na zimní údržbu

      Škrabka na sníh 2v1

      Odolná škrabka na sníh obsahuje nejenom škrabku, ale i smetáček. Očišťování auta od sněhu bude tedy mnohem jednodušší. Díky skládacímu systému lze obě součásti od sebe oddělit a odděleně je i používat. Škrabkou tedy odklidíte sníh a námrazu z okének, košťátkem snadno smetete sníh z kapoty a střechy auta.

      Tyč se smetáčkem je 55 centimetrů dlouhá, přiložená škrabka celý produkt prodlužuje o 14,5 centimetru. K dostání je v červeno-černé barevné kombinaci.

    3. Tipy z AliExpressu: 10 doplňků pro auto na zimní údržbu

      Magnetický ochranný kryt na čelní sklo

      Kryt předního skla automobilu je odolný vůči dešti, UV paprskům, prachu, mrazu i sněhu. Lze ho tedy použít v jakémkoliv ročním období. Na horní straně obsahuje 6 magnetů, které udrží vše na místě i ve větrných dnech. Z boku plachtu zasunete pomocí popruhů přímo do dveří automobilu.

      Kryt z polyesterové tkaniny o velikosti 210 na 125 centimetrů lze snadno složit a uložit do kufru vozidla – obsahem balení je totiž i úložná taška. V popisu produktu najdete další fotografie.

    4. Tipy z AliExpressu: 10 doplňků pro auto na zimní údržbu

      Sněhové řetězy na kola

      Tyto speciální plastové řetězy na kola se snadno nasazují a mohou být použity na sněhu, blátě, svahu i při dešti. Univerzální protiskluzový řetěz řemínkového typu upevníte omotáním kolem pneumatiky skrze otvor poklice a zatažením.

      Balení obsahuje 10 řetězů oranžové barvy, které je možné používat opakovaně. Každý řetěz je dlouhý 87,5 centimetrů a široký 1,9 centimetru.

    5. Tipy z AliExpressu: 10 doplňků pro auto na zimní údržbu

      Příjemný kryt volantu

      Přinášíme další tip na vylepšení interiéru vašeho vozidla. Volant můžete vybavit stylovým krytem, který pro vás bude pohodlnější při řízení. Jedná se o středně velký obal, proto bude pasovat pro modely aut s volantem o vnějším průměru 37 až 38 centimetrů.

      Kryt je vyroben z měkkého krátkého plyše, na dotek by měl být tedy příjemný a zakoupíte ho v černé, šedé nebo hnědé barvě. Díky tomuto tipu již nebudete v zimě sahat na studený volant.

    6. Tipy z AliExpressu: 10 doplňků pro auto na zimní údržbu

      Elektrická škrabka na sníh a led

      Díky zimní elektrické škrabce můžete rychle a rovnoměrně odmrazovat a odklízet sníh jediným tlačítkem. Nemusíte se tedy moc namáhat a nějak tlačit, zároveň škrabka váží okolo 456 gramů.

      Kapacita baterie je 3 000 mA neboli škrabka by měla po úplném nabití fungovat až 1 hodinu. Pokud si tento výrobek objednáte, přijde vám elektrická škrabka na led, a to ve žluté nebo černé barvě, ochranný kryt, USB kabel a otočný vyjímatelný disk.

    7. Tipy z AliExpressu: 10 doplňků pro auto na zimní údržbu

      Elektrická vyhřívací deka

      Dětem může být při delších cestách autem zima, a proto přinášíme tip na elektrickou vyhřívací fleecovou deku s rozměry 100 na 60 centimetrů. LCD displej slouží k nastavení požadované teploty a doby vyhřívání.

      Deka má 12V zástrčku určenou přímo do auta a dlouhý přívodní kabel, který dosáhne od palubní desky až na zadní sedačku. Vyberete si z barev šedivá, kostkovaná černo-bílá nebo černo-červená.

    8. Tipy z AliExpressu: 10 doplňků pro auto na zimní údržbu

      Škrabka na sníh s rukavicí

      Aby vám při odklízení sněhu a ledu nebyla zima, existuje speciální škrabka se zabudovanou rukavicí. Plastová stěrka zajistí úklid sněhu a rukavice vyrobená z nepromokavé textilie udržuje ruku v suchu a teple.

      Rukavice má uvnitř měkkou plyšovou vložku a drží na zápěstí každé velikosti. Velikost je tedy univerzální, ale měla by padnou každé ženě i muži.

    9. Tipy z AliExpressu: 10 doplňků pro auto na zimní údržbu

      Ochranný film zpětného zrcátka

      Tato ochranná fólie zabraňuje zamlžování a udržování kapek vody na zpětných zrcátkách. V deštivých dnech byste tak měli skrze zrcátka při řízení stále nádherně vidět. Podle popisu na AliExpressu se jedná o nano-hydrofilní inovativní technologii.

      Před nalepením musíte sklo očistit a případné bubliny po umístění následně vytlačit kartou. V balení obdržíte 2 kusy fólií o rozměru 8 x 8 cm nebo 10 x 14 cm.

    10. Tipy z AliExpressu: 10 doplňků pro auto na zimní údržbu

      Protiskluzové pásy na pneumatiky

      Protiskluzová podložka pod pneumatiky auta brání smyku ve špatných podmínkách jako je sníh, písek a bláto. Tyto pásy tedy zaručují, že se po uvíznutí v těžkém terénu z něho snadno dostanete.

      Výrobek se dá složit, je odolný vůči okolní teplotě a snadno se čistí. V balíčku po objednání najdete 2 kusy protiskluzových pásů.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás