Tipy z Aliexpressu: 10 chytrých vychytávek do domácnosti

Redakce
Publikováno 18. července 2019

V domácnosti používáme mnoho různých přístrojů a pomůcek, které nám usnadňují život. Některé jsou praktičtější a některé zase lahodí více oku. Každý preferuje něco jiného. Dnes se zaměříme na vychytávky z Aliexpressu, které budou zahrnovat obě varianty těchto produktů. Jedno budou mít ale společné – měly by pomoci v domácnosti.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 chytrých vychytávek do domácnosti

    Kráječ na melouny

    Ukrojit dobře meloun je někdy věda a mnozí ho kvůli tomu ani nekupují. S tímto výrobkem by se to ale mohlo změnit. Je konec lžičkám a nožíkům pro vydloubávání červené sladké dužiny. Jedná se o kráječ, kterým jednoduše vykrojíte krásný kousek melounu a můžete se směle pustit do konzumace.

    Ocení to zejména ti, kteří krájí meloun pro celou rodinu a tímto si nesmírně usnadní práci. Výrobek můžete bez problémů umýt v myčce na nádobí. Za pár dolarů opravdu dobrý a praktický nákup.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 chytrých vychytávek do domácnosti

    Automatická zálivka

    Prosíte neustále sousedy o to, aby vám při vaší nepřítomnosti zalévali vaše květináče? Pokud odjedete jen na pár dní, tak to dělat nemusíte. Stačí tyto baňky naplnit vodou a dát do hlíny k rostlině, a máte vystaráno.

    Výrobek je plastový a v různých velikostech. Barevně můžete sladit buď zelenou variantou nebo průhlednou. Opravdu ideální volba pro ty, kteří neustále řeší zálivku, přitom se nabízí jednoduché a hlavně levné řešení.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 chytrých vychytávek do domácnosti

    Mini USB ventilátor

    Horka jsou někdy v nevydržení a v kanceláři nebo domácnosti bez klimatizace zvlášť. Pomoci by při práci u počítače nebo notebooku mohl tento malý, ale výkonný ventilátor. Má ohebný a tvar držící kabel, takže si nastavíte směr proudění vzduchu tak, jak ho potřebujete.

    Pokud u počítače zrovna sedět nebudete, tak poté můžete využít i powerbanku a nechat se ovívat vzduchem třeba někde u bazénu na zahradě apod.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 chytrých vychytávek do domácnosti

    Chránič prstů při krájení

    Pokud nemáte zrovna šéfkuchařské návyky, co se krájení zeleniny týká, může se vám hodit tento chránič na prsty. Krájení poté bude bez obav z toho, že si místo mrkve či okurky zakrojíte nějaký ten prst.

    Výrobek je vyroben z nerezové oceli a jeho použití je snadné. Navléknete si jej na prst a můžete směle krájet. Zde je potřeba ocenit hlavně to, že doslova za pár korun i prodejci z Aliexpressu myslí na naše zdraví a bezpečnost při práci.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 chytrých vychytávek do domácnosti

    Kuchyňský kráječ

    Když už se pohybujeme v kuchyni tak i další prodejce nabízí zajímavý výrobek. Kráječ zeleniny nebo i těstovin jistě najde své uplatnění. Česnek, petržel, cibuli, salát a další s tímto kráječem pohodlně rozkrájíte na další použití.

    Ideální je i na výrobu domácích těstovin, kdy z uváleného těsta snadno připravíte stejně široké nudle. Nerezová ocel se snadno očistí a mít tento kráječ po ruce v nějakém šupleti v kuchyni se jistě vyplatí.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 chytrých vychytávek do domácnosti

    LED světlo s indikací teploty

    Další skvělý nápad do domácnosti nabízí Aliexpress. Jedná se o LED světlo, které indikuje teplotu vody vytékající z vodovodního řádu. Produkt jednoduše užijete jako perlátor. Po jeho instalaci pak světlo indikuje teplotu vody, kdy modrá znamená teplotu vody nižší než 32°C, zelená pak teplotu 33-40 °C a červená 41-45 °C.

    Pokud voda neteče pak se světlo ihned zhasne. Při vyšší teplotě pak světlo bliká červeně. Hlavně pro domácnosti, kde se nacházejí děti je toto výborný pomocník.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 chytrých vychytávek do domácnosti

    Silikonové zarážky

    Utíká vám voda při vaření brambor, těstovin nebo polívky? Tento produkt z Aliexpressu by mohl tento problém vyřešit a navíc vypadá opravdu více než zajímavě. Jedná se o jakési panáčky vyrobené ze silikonu, které dáte mezi pokličku a hrnec tak, abyste zajistili proudění vzduchu a tlak v hrnci měl poté kudy unikat.

    Použít můžete i více těchto chlapíků po celém obvodu hrnce. Pomůžou také při odkládání nejrůznějších lžiček či vidliček a jiného kuchyňského náčiní, které máte již špinavé, ale ještě naleznou využití. Kreativitě se samozřejmě meze nekladou a jistě nejeden by nalezl i jiné využití v domácnosti pro tento kreativní výrobek.

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 chytrých vychytávek do domácnosti

    Magnetky na ledničku

    Asi nejvíce magnetek v domácnosti lidi využívají na ledničce k přichycení nejrůznějších pohlednic, vzkazů, nákupních seznamů a jiných důležitých věcí. Pokud byste rádi dali tomu všemu řád a chtěli magnetky sjednotit, pak se podívejte na nabídku tohoto prodejce z Aliexpressu.

    Nabízí mnoho druhů magnetek s nejrůznějšími motivy od dortíků, různého pečiva, ovoce, zvířátek, bonbónků apod. V sadě nakoupíte 10 kusů jednotlivých magnetek a hned je můžete začít používat.

  9. Tipy z Aliexpressu: 10 chytrých vychytávek do domácnosti

    Multifunkční škrabka

    Velice oblíbený je u zákazníků Aliexpressu tato multifunkční škrabka. Má celkem tři ostří, které můžete využít pro různé druhy zeleniny. Jsou rotační takže si jednoduše nastavíte ten, který budete právě využívat.

    Nejen ten klasický jaký známe na brambory či jablka, ale zvolíte si i jiné ostří např. na mrkev, kterou budete strouhat do salátu apod. Pro svou jednoduchost, praktičnost i cenu je toto opravdu hodně kupovaný produkt.

  10. Tipy z Aliexpressu: 10 chytrých vychytávek do domácnosti

    Zarážka na dveře

    Vadí vám neustálé bouchání dveří, které někdo nezavřel? Pomoci může tato silikonová vychytávka, kterou jednoduše umístíte ke dveřím tam, kde se dveře vrací do své polohy s notně slyšitelným zvukovým doprovodem.

    Dveře tak jdou zajistit, aby se nezavíraly a to třeba za pomocí stěny za dveřmi nebo podlahy. Instalace je opravdu jednoduchá a zvládne ji snad úplně každý.


P
PeS 22.07.2019 – 12:16

Skvele nabidky k vyuziti.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás