Tipy z Aliexpressu: 10 batohů nejen na cesty

Marie Janáčová
Publikováno 14. června 2018

Léto je čas vycházek a výletů. Ať už cestujete kousek od své domoviny nebo do daleké destinace, potřebujete uložit své věci do batohu. Na Aliexpressu najdete celou řadu batohů všech velikostí a druhů. Vyhledali jsme pro vás 10 tipů na batohy pro různé příležitosti.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 batohů nejen na cesty

    Turistický batoh 60 l

    Ať už jedete za turistikou do hor či na dovolenou, může se vám hodit prostorný a multifunkční batoh. Výborně se hodí na kempování v přírodě nebo na festival, ale i jakoukoliv jinou cestu. Objem batohu je 60 l a unese až 30 kg. K batohu je dodávána i pláštěnka, kterou přes batoh v dešti přetáhnete. Batoh má nejrůznější kapsy a také nastavitelné popruhy, které se hodí k upevnění např. karimatky nebo spacáku.

    Záda jsou vypolstrovaná, což zaručuje pohodlné nošení i na delší trasy s větší zátěží. Ramenní a hrudní popruh, stejně jako popruh přes pás, si můžete nastavit na takovou délku, jaká vám vyhovuje. Batoh je nabízen v několika barvách. Hodí se jak pro muže, tak i pro ženy. Poštovné činí 116 Kč$5.26.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 batohů nejen na cesty

    Turistický batoh 30 l

    Menší nepromokavý batoh se hodí na každý výlet, zejména je vhodný na turistiku. Objem batohu je 25-30 l, rozměry má 51 x 31 x 18 cm. Batoh má postranní i vnitřní kapsy a popruhy na bocích, na které můžete připevnit další náklad (např. deštník, trekingové hole…). Batoh má také nastavitelné ramenní popruhy a popruh přes hrudník.

    Batoh je určen pro muže i ženy a vybírat můžete z několika barev (červená, černá, zelená, oranžová, modrá). Vypolstrovaná zadní část batohu zamezí bolestem vašich zad. Poštovné u tohoto produktu je zdarma.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 batohů nejen na cesty

    Dámský elegantní batoh

    Batoh nemusí být jen turistický nebo sportovní, ale také výrazně elegantní. Takový, který můžete úplně s klidem nosit místo kabelky. Koženkový batoh můžete kombinovat s elegantním, ale i ležérním outfitem. Dokonce si můžete vybrat z dvanácti barev. Batoh můžete nosit klasicky na zádech, můžete jej ale nosit pouze s jedním popruhem na rameni nebo v ruce jako kabelku.

    Rozměry batohu jsou 33 x 26 x 12 cm, vleze se do něj formát A4 nebo taky tablet. Poštovné je u tohoto prodejce zdarma a hodnocení má od uživatelů batoh výborné.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 batohů nejen na cesty

    Plátěný batoh

    Univerzální plátěný batoh ideální na vycházky, do města nebo kamkoliv jinak ke všem běžným příležitostem. Pohodlně do něj dáte vše potřebné, a to peněženku, mobil, pití, deštník atd. Využitelný je také do školy, můžete v něm přenášet sešity či učebnice.

    Jeho rozměry jsou 33 x 39 x 14 cm. Objem batohu je 20-30 l. Můžete vybírat ze čtyř barev, vzor je jemně žíhaný. Materiál použitý pro výrobu je bavlna. Poštovné je zdarma.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 batohů nejen na cesty

    Pánský elegantní batoh

    Elegantní batohy nejsou jenom pro dámy, ale mohou je nosit taktéž pánové. Neomezujte se jen na sportovní batohy, k slušivým kalhotám a košili se turistický batoh nehodí, zvolte raději tento elegantní kousek. Koženkový batoh, který kombinuje hnědou a černou barvu je originální a velmi hezky zpracovaný.

    Rozměry batohu jsou 39 x 29 x 13 cm. Objem je cca 20 l. Pohodlně se do něj vleze formát A4 i větší dokumenty, menší notebook či tablet do něj také dáte. Batoh má hlavní hlubokou část na zip a magnetické zapínání. Vpředu je taktéž užší kapsa, která se zapíná rovněž zipem. Tento batoh se hodí do práce či školy nebo kdekoliv, kde chcete vypadat šik. Pošta je zdarma.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 batohů nejen na cesty

    Rolovací batoh

    Rolovací batohy jsou nepochybně v módě, ony jsou ale i velmi praktické. Většinou díky absenci mnoha kapes mají větší prostor v hlavní části batohu, takže se dobře hodí na cesty. Pojme velké množství věcí. Pohodlně do něj dáte i notebook, učebnice, dokumenty, ale i věci na menší dovolenou.

    Rozměry batohu jsou 44 x 29 x 16 cm. Kapacita batohu je 35-55 l. Batoh se hodí pro ženy i muže, je unisex. vybrat si můžete ze tří barev – modrá, světle šedá a tmavě šedá. Batoh je látkový, na vrchní a spodní část je použita pravá kůže. Po stranách má kapsy na mobil či jiné drobnosti.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 batohů nejen na cesty

    Batoh s potiskem

    Potisky jsou v dnešní době standardní součást oblečení, ale i doplňků, stejně tak můžete mít potisk na vašem batohu. Vyberte si jeden z barevných, veselých motivů potisku. Takový batoh se skvěle hodí do školy či jen tak do města k běžnému nošení. Je látkový a relativně objemný, vleze se do něj 20-35 l, což pohodlně dostačuje např. do školy. Dáte do něj formát A4. Batoh má jednu hlavní kapsu na zip a druhou menší vepředu na drobnější věci.

    Vyberte z třinácti barevných motivů, nechybí zde květiny, kočky nebo třeba pop-art vzor. Cena batohu je příznivá a poštovné je zdarma. Navíc má velmi dobré hodnocení od uživatelů.

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 batohů nejen na cesty

    Batoh s nášivkou

    Tento batoh má podobný design jako ten předešlý, je plátěný, má hlavní část a přední kapsu, obě na zip. Místo potisku však na něm najdete nášivky, a to hned v několika variantách – květiny a ruce. Navíc můžete vybírat z černé nebo bílé barvy. Nášivky jsou in a ještě určitě nějakou dobu budou, proto neváhejte a originální batoh s nášivkou pořiďte, doplní váš šatník. Batoh je vhodný spíše pro ženy.

    Rozměry batohu jsou 31.5 x 13.5 x 40 cm. Vlezou se do něho knihy, dokumenty apod. Poštovné je zdarma a cena za batoh je výrazně nižší, než ceny za podobné batohy u nás v obchodech.

  9. Tipy z Aliexpressu: 10 batohů nejen na cesty

    Army batoh

    Batoh ve vojenském stylu. Army batoh, hodící se především pro muže, slouží do přírody, ale i na jakékoliv cesty. Je výborný do hor, ale třeba i na lov, rybaření, kempování, hiking či jiné aktivity. Nosit ho ale samozřejmě mohou i ženy. Je prostorný, má především mnoho kapes, uložíte do něj vše potřebné. Navíc má mnoho přezek a úchytů i mimo vnitřek batohu, kde můžete uložit další věci, které se nevejdou dovnitř. Vybrat můžete z devíti barevných variací, převážně se jedná o maskáčové vzory. V nabídce je také celočerný batoh, který je z nich nejlevnější.

    Rozměry batohu jsou 43 x 23 x 26 cm. Objem je 30-40 l. Navíc je batoh nepromokavý. Poštovné u tohoto produktu je zdarma.

  10. Tipy z Aliexpressu: 10 batohů nejen na cesty

    Batoh do kapsy

    Tento batoh jednoduše složíte do maléhoho balíčku a vložíte třeba do kapsy od bundy. Ideální batoh na vycházku, který vytáhnete v případě nouze, pokud potřebujete něco naložit. Je lehký, skladný, nezabere místo a dobře poslouží v nečekaných situacích. Vybrat si navíc můžete z osmi barev. Jeho kapacita je cca 20 l. Má hlavní kapsu na zip a menší síťové kapsy bez zapínání po stranách.

    Rozměry po rozložení jsou 40 x 28 x 10 cm. Rozměr složeného batohu je 12 x 12 cm. Je nepromokavý. Poštovné je 4,64 Kč$0.21.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás