Skrblíkův týden: Výprodej Tchibo, 20% sleva Tescoma a Samsung Galaxy S7 Edge za 9 990 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 19. února 2018
  1. Ryanair: Z Bratislavy do Bulharska za 260 Kč

    Nízkonákladová společnost Ryanair nabízí jednosměrné letenky z Bratislavy do Burgasu za 4,99 eur. Zpáteční letenka tak v přepočtu vyjde na 260 Kč. Cena je zatím dostupná v termínu 3. až 10. dubna 2018 nebo pro delší pobyt od 3. do 17. dubna 2018.
    Vše, co je třeba vědět o zavazadlech při cestování s Ryanair, zjistíte ve Skrblíkově článku Zavazadla u Ryanair 2018.

  2. ElectroWorld: Samsung Galaxy S7 Edge za 9 990 Kč

    ElectroWorld pro své zákazníky přichystal exkluzivní nabídku. Po předložení věrnostní karty ElectroWorld dostanete slevu 2 000 Kč na mobilní telefon Samsung Galaxy S7 Edge. Tuto akci je možné do konce února zkombinovat s cashbackem na telefony Samsung. Nákup je třeba do 28. února 2018 registrovat na stránkách výrobce. Po úspěšném zaregistrování a prověření nákupu vám budou na účet vráceny 3 000 Kč. Běžně v ElectroWorldu za Samsung Galaxy S7 Edge zaplatíte 14 990 Kč. Po uplatnění slevy a cashbacku telefon vyjde na 9 990 Kč.
    Nezapomeňte zkontrolovat, zda u nás není k dispozici slevový kupon ElectroWorld.

  3. Sconto: Výprodej se slevami až 60 %

    Sconto Nábytek ve svém e-shopu nabízí do 28. února 2018 výrazné slevy dosahujících až 60 %. Výhodně pořídíte nábytek do ložnice, kuchyně, dětského pokoje, obývacího pokoje nebo pracovny. Pokud plánujete nákup nezlevněného zboží, přihlaste se do věrnostního Sconto Clubu. Účastníci věrnostního programu nakupují za znatelně nižší ceny. Za přihlášení k odběru newsletteru získáte 10% slevu na celý nákup.
    Před nákupem se podívejte, zda pro vás nemáme připravený slevový kupon Sconto.

  4. Takko: Sleva 30 % na džíny

    V prodejnách Takko nyní koupíte dvoje džíny s 20% slevou, pokud koupíte troje a více, pak dostanete 30% slevu. Sleva se vztahuje na džíny ze všech oddělení. Akce platí do 28. února 2018, nebo do vyprodání zásob.

  5. Lidl: Výbava do dílny a na zahradu

    V pondělí 19. února 2018 v Lidlu odstartovala kampaň Zahrada. V Lidlu tak seženete mimo jiné Foliovník Floralbest za 799 Kč, lopatu, rýč a vidle za 399 Kč/kus nebo různé druhy květináčů a zahradního nábytku. Od čtvrtka 22. února 2018 začíná kampaň Dílna, díky které je možné pořídit Pneumatickou řeznou brusku Parkside za 299 Kč, Pneumatický multifunkční nástroj Parkside za 499 Kč nebo Kompresor Parkside za 3 690 Kč.
    Všechny produkty lze pořídit také v e-shopu Lidl.

  6. Tchibo: Závěrečný výprodej se slevami až 50 %

    Na stránkách Tchibo právě probíhá závěrečný výprodej. Ušetřit můžete až 50 % z původní ceny. Zlevněné jsou vybrané kousky z dámské, pánské a dětské kolekce. Výprodej je dostupný pouze na internetu, doručení je zdarma.
    Před nákupem se nezapomeňte podívat, zda pro vás nemáme přichystán slevový kupon Tchibo.

  7. Datart: K nákupu televize poukázky na oblečení Under Armour

    Za nákup vybraných televizí Samsung dostanete v Datartu poukázky na sportovní oblečení Under Armour zdarma. U dražších modelů získáte poukázky v hodnotě 1 500 Kč, u modelů v cenové kategorii kolem 20 tis. Kč to jsou poukázky za 1 000 Kč. Vouchery je možné uplatnit v internetovém obchodě ProTrenink.cz.
    Na nákup sportovního oblečení můžete uplatnit slevový kupon ProTrenink ve výši 15 %.

  8. O2: 20% sleva na celý sortiment Tescoma

    Pro zákazníky společnosti O2 je až do 4. března 2018 připravena sleva 20 % na celý sortiment v e-shopu a v kamenných prodejnách Tescoma. Podmínkou je nákup za více než 500 Kč. Slevu je možné čerpat neomezeně po celou dobu platnosti nabídky. Nelze ji však kombinovat s jinými akcemi, nevztahuje se na akční ceny a dárkové poukazy. Postup pro vygenerování slevového kódu najdete na stránkách O2ExtraVýhody.cz.

  9. Bambule: Sleva až 20 % na vybrané hračky

    Slevu 20 % můžete využít na vybrané hračky v e-shopu Bambule. Sleva je platná pro značky Lego, Mattel nebo Hasbro. Akce je časově omezená, platí do středy 21. února 2018.
    Dopravu zdarma získáte při nákupu nad 1 500 Kč, osobní odběr v prodejnách Bambule stojí 49 Kč.

  10. T.S.Bohemia: Splátky na velké a malé spotřebiče bez navýšení

    Na splátky bez navýšení nakoupíte velké a malé bílé spotřebiče u T.S.Bohemia. Akce se týká produktu „Nulové navýšení“ při splácení po dobu 10 nebo 20 měsíců. Spotřebitelský úvěr poskytuje společnost Home Credit, nově vám žádost o úvěr vyřídí online do 4 hodin. Více informací najdete na stránkách TSBohemia.cz.

  11. Douglas: Sleva až 50 % na bestsellery

    e-shopu Douglas právě probíhá akce na nejlépe prodávané parfémy. Se slevou tak pořídíte například parfémy pro dámy La vie est belle od Lancome, Hugo Boss Ma Vie Pour Femme nebo Si Giorgio Armani. Z pánských parfémů jde o Yves Saint Laurent Black Opium nebo Giorgio Armani Acqua di Gioia. Kompletní nabídku najdete na stránkách Douglas. Akční ceny doporučujeme ověřit na Heureka.cz.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás