Skrblíkův týden: Výprodej zájezdů na vánoční trhy, dětské knihy 1+1 ZDARMA, GTA V na PS5 za 599 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 11. prosince 2023

Prodejci tento týden lákají na adventní slevy. Akce většinou trvá limitovanou dobu, slevy se pravidelně obměňují. Nenechte si ujít adventní akce v Tchibu, na Okay.cz nebo v IKEA. Knihy Dobrovský nabízí dětské knihy v akci 1+1 zdarma a vybrané tituly za mrazivě nízké ceny od 9 korun.

Cestovní kancelář České kormidlo pořádá výprodej zájezdů na vyhlášené vánoční trhy do evropských měst. Za pár stokorun můžete navštívit adventní Vídeň, Krakov, Budapešť nebo dokonce Benátky. Tyto a další akce vám přináší aktuální vydání Skrblíkova týdne.

  1. České kormidlo: Výprodej zájezdů na vánoční trhy v Krakově, Vídni, Budapešti nebo Benátkách

    Cestovní kancelář České kormidlo pořádá zájezdy na vánoční trhy do evropských měst doslova za pár stokorun. Doprava je zajištěna autobusem, v ceně jsou zahrnuty služby průvodce. Vybírat je možné z poměrně pestré nabídky evropských měst – v nabídce je Adventní Salzburg, Vídeň, Drážďany, Krakov, Wroclaw, Norimberk, Štrasburg nebo Benátky. Konečná cena závisí na termínu zájezdu, cílové destinaci a také na místě nástupu, za některá nástupní místa jsou účtovány příplatky ve výši 200–300 Kč. Ceny začínají od 299 Kč.

  2. Modivo.cz: Výprodej – ušetřete při nákupu značkových kousků až 50 %

    Dámská, pánská i dětská móda prémiových značek Tommy Hilfiger, BOSS, Guess, Emporio Armani, Geox, Calvin Klein a mnoha dalších je právě nyní k dostání v e-shopu Modivo až o 50 % levněji. Zlevněné je oblečení, boty i nejrůznější doplňky.

    Slevy platí do čtvrtka 21. prosince 2023.

  3. IKEA: Adventní slevy na každý týden

    Od 1. do 23. prosince 2023 IKEA zlevňuje vybrané produkty. Slevy jsou určeny pouze pro členy věrnostního programu IKEA Family a jsou platné omezenou dobu. Od pondělí 11. do středy 13. prosince 2023 je možné pořídit se slevou až 20 % jídelní sady, ve čtvrtek 14. a v pátek 15. prosince 2023 budou zlevněny ve švédském obchůdku mražené obalované kousky SLAGVERK, 16.–17. prosince 2023 půjde koupit skleněný servírovací stojan s víkem za 299 Kč, namísto běžných 399 Kč, 18.–20. prosince 2023 se sleva 20 % bude dotýkat komod a 21.–22. prosince 2023 dostanou zákazníci IKEA slevu 15 % na dvě půlkilová balení lososa SJÖRAPPORT.

    Vánoční stromky IKEA jsou již u obchodních domů v prodeji, stejně jako adventní kalendáře se slevovými poukázkami.

  4. Smarty.cz: Dny plné až 50% slev a PlayStation Vánoce

    Hry na PlayStation 4 i PlayStation 5 jsou aktuálně na Smarty.cz dostupné se slevami, které dosahují až 60 %. V nabídce nelze přehlédnout legendární hru Grand Theft Auto V na PlayStation 5 za 599 Kč. Hra nabízí ve srovnání s verzí pro PS4 vylepšenou grafiku, rychlejší načítání, 3D zvuk a navíc exkluzivní obsah pro hráče GTA Online. Běžně GTA 5 na PS5 stojí 999 Kč.

    Na Smarty.cz běží Smarty Days, díky kterým je možné ušetřit až 50 % při nákupu mobilních telefonů, tabletů, chytrých hodinek, sluchátek, notebooků a další elektroniky. Akce poběží do pátku 15. prosince 2023.

  5. Tchibo: Adventní kalendář – každý den jiná sleva

    Na stránkách Tchibo.cz se každý den můžete nechat překvapit jinou slevou v adventním kalendáři. Stačí kliknout na příslušné políčko a vyzvednout si slevový kupon Tchibo.

    Za akční ceny Tchibo tento týden prodává plnoautomatické kávovary z řady Esperto. S TchiboCard ceny začínají od 5 499 Kč + ke kávovaru dostanete kilové balení zrnkové kávy BARISTA Espresso jako dárek, za zmínku stojí také kompaktní kávovar na kávové kapsle Cafissimo Easy za 999 Kč.

  6. KnihyDobrovsky.cz: Dětské knihy v akci 1+1 ZDARMA, mrazivě nízké ceny od 9 Kč

    V internetovém knihkupectví KnihyDobrovský.cz probíhá současně hned několik akcí. Nejkrásnější dětské knihy jako jsou knihy o zvířátkách, encyklopedie, pohádky nebo leporela se zvukovými tlačítky, které jsou mezi malými dětmi velmi oblíbené, pořídíte v akci 1+1 zdarma.

    Vybrané knihy pro dospělé se nyní prodávají za mrazivě nízké ceny od 9 Kč, v akci je například kniha Dracul od J. D. Barkera a D. Stokera – praprasynovce Brama Stokera, autora jednoho z nejznámějších hororů. Kniha je velmi dobře hodnocena a za cenu 99 Kč rozhodně stojí za přečtení. Knižních pokladů je ale v nabídce na KnihyDobrovsky.cz mnohem více, třeba Ďábel a temné vody od Stuarta Turtona (59 Kč) nebo temná severská detektivka odehrávající se v Grónsku Ledový strach od autora M. P. Norba (29 Kč).

  7. Notino.cz: Elektrický zubní kartáček a náušnice Swarovski k nákupu zdarma

    Notino.cz pojal předvánoční nákupy velkolepě. Na tisíce produktů platí se slevovým kuponem Notino 15% sleva a všechny objednávky za více než 900 Kč jsou doručovány zdarma. K nákupu některých značek navíc získáte velmi zajímavé dárky.

    K produktům české farmaceutické značky N-Medical, která se zaměřuje na vývoj a výrobu přípravků pro estetickou medicínu, dostanete elegantní náušnice Swarovski zdarma. Černý, nebo bílý elektrický kartáček na zuby si můžete vybrat při nákupu produktů osobní péče (fény, kulmy, epilátory nebo pečující kosmetika) značky Silk’n za více než 1 800 Kč.

  8. CCC: Slevy až 50 % na více než 2 300 produktů

    Internetový prodejce obuvi CCC již spustil vánoční výprodej. Do slev, které dosahují až 50 % zařadil více než 2 300 produktů. Zlevněné jsou nejen zimní boty oblíbených značek Gino Rossi, Jenny Fairy, Sergio Bardi, Lasocki, Rieker, ale také tenisky adidas, Reebok, Sprandi, Puma nebo Vans. V nabídce nechybí ani stylové kabelky.

    Slevy jsou platné až do 28. ledna 2024, nebo do vyprodání zásob.

  9. Okay: Adventní kalendář – Odtrhněte si svoji slevu

    Na stránkách Okay.cz si můžete udělat radost nákupem s příjemnou slevou z adventního kalendáře. Slevy se obměňují každý týden, aktuálně je k dispozici sleva až 4 000 Kč na velké spotřebiče, až 20% sleva na malé spotřebiče a zlevněny jsou také některé mobilní telefony, televize, sluchátka a další produkty. Za pozornost určitě stojí bezdrátová sluchátka Tesla s nabíjecím pouzdrem v exkluzivní modré barvě za 399 Kč. Všechny dostupné slevy najdete v adventním kalendáři na Okay.cz.

  10. Drogerie Rossmann: Vánoční balící papíry a dárkové tašky v akci 1+1 zdarma

    Pro vánoční papíry se vyplatí zastavit do drogerie Rossmann. Až do 2. ledna 2024 zde platí na všechny balící papíry a dárkové tašky s motivem Vánoc akce 1+1 zdarma. Produkty je možné libovolně kombinovat, zdarma je vždy nejlevnější kus. Množství je omezeno na 6 kousků po celou dobu platnosti akce.

    Slevu lze uplatnit pouze s aplikací Rossmann Club.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás