Skrblíkův týden: Televize zdarma, O2 sleva Tescoma, Velké podzimní slevy na ZOOT.cz

Lenka Chládková
Publikováno 8. října 2018
  1. Slevoking: Pobyty na podzimní prázdniny s dětmi zdarma

    Na konci října nás čekají podzimní prázdniny, právě teď je nejvyšší čas začít plánovat, kam vyrazit s dětmi. Na Slevoking.cz najdete pobyty, kde je ubytování pro děti zahrnuto již v ceně pobytového balíčku. Zatím je pro termín podzimních prázdnin k dispozici velký výběr pobytů v českých i zahraničních hotelech a penziónech. V nabídce jsou wellness pobyty v Maďarsku, Rakousku, Polsku a na Slovensku, a pobyty pro aktivní dovolenou v Krkonoších, Beskydech, Českém Švýcarsku nebo na Šumavě. S rezervací se nevyplácí vyčkávat, dostupné nabídky velmi rychle mizí.

  2. JENA Nábytek: Televize zdarma, Slevobraní a Týden kuchyní

    Týden přímo napěchovaný marketingovými akcemi slibuje JENA Nábytek. K vybranému nábytku do obývacího pokoje, ložnice, sedacím soupravám nebo kuchyňskému nábytku v hodnotě od 20 000 Kč získáte na JenaNábytek.cz televizi zdarma. Jde o televizi značky Changhong s uhlopříčkou 80 cm a HD rozlišením 1 366×766 px.
    Navíc na JenaNábytek.cz právě probíhá slevová akce Slevobraní, které nabízí slevy ve výši 35–50 % na vybrané kategorie nábytku. Pokud plánujete pořízení nové kuchyně, můžete díky Týdnu kuchyní dostat dřez ke kuchyni za 1 Kč. Akce se vztahuje na vybrané kuchyňské sestavy a platí až do 4. listopadu 2018.

  3. ZOOT: Velké podzimní slevy se slevami až 50 %

    Na ZOOT.cz právě probíhají velké podzimní slevy. Slevy až 50 % lze využít na nákup dámských šatů nebo na oblečení pro děti. Slevy se týkají sezónního oblečení, doplňků a obuvi pro kluky i holky. Každý den jsou do akce přidávány nové kousky, slevy potrvají až do 14. října 2018.

  4. O2: 20% sleva na vše od Tescoma

    Klienti společnosti O2 mohou uplatnit slevu 20 % na veškerý sortiment Tescoma při nákupu nad 500 Kč v kamenných prodejnách nebo ve Značkovém e-shopu Tescoma. Slevu lze čerpat neomezeně po celou dobu platnosti nabídky až do 14. října 2018. Stačí, když si podle návodu na O2ExtraVýhody.cz vygenerujete slevový kód.

  5. Audiotéka: Všechny audioknihy za 149 Kč

    Audiotéka slaví sedmé narozeniny a to je skvělá příležitost pořídit si ty nejlepší audioknihy za 149 Kč. Narozeninová akce odstartuje v úterý 9. října 2018 a potrvá sedm následujících dnů. Každý den budou ve slevách postupně přibývat nové tituly, přesně podle toho, jak přibývaly v jednotlivých letech života Audiotéky. Poslední den, tedy v pondělí 15. října 2018 budou za akční cenu 149 Kč všechny audioknihy.

  6. UrbanStore: Dětské oblečení za půlku

    Polovinu původní ceny ušetříte na dětském značkovém oblečení z UrbanStore.cz. Do 21. října 2018 je možné nakupovat zimní a podzimní kousky od značek Adidas, Converse, Vans, Puma, O’Neill nebo Loap s 50% slevou.

  7. Mall.cz: Zimní výbava na auto se slevou až 20 %

    Na Mall.cz nakoupíte produkty do zimní výbavy na auto se slevou až 20 %. Se slevou pořídíte značkové střešní boxy, ochranné obaly na pneumatiky, startovací kabely, vyhřívané potahy na sedadla nebo nabíječky akumulátorů. Současně na Mall.cz probíhá motorkářský výprodej, kde se nabízí helmy, kombinézy a další moto příslušenství či doplňky se slevou až 40 %.
    Před nákupem se nezapomeňte podívat, zda pro vás nemáme připraven slevový kupon Mall.

  8. Luxor: 33 titulů s 33% slevou

    Knižním nadšencům bezpochyby udělá radost nabídka e-shopu Luxor. 33 titulů je právě možné zakoupit s 33% slevou. Většinou se jedná o dárková nebo kompletní vydání více dílů, s předstihem a výraznou slevou je možné pořídit krásné dárky pod stromeček. V nabídce je například 3 x Jonasson: Stoletý stařík + Analfabetka + Zabiják Anders, Karel IV. – Otec vlasti v limitované edici od Ludmily Vaňkové, encyklopedie Vědomosti v kostce, La Fontainovy Bajky – Dvanáct knih, Pohádky bratří Grimmů nebo kompletní nové vydání Hrabě Monte Crista.

  9. ElectroWorld: Výprodej a slevy až 48 % na tisíce produktů

    ElectroWorld v rámci výprodeje zlevnil tisíce produktů až o 48 %. Slevy platí při nákupu na e-shopu a v prodejnách do 17. 10. 2018, nebo do vyprodání zásob. Kompletní nabídku všech zlevněných výrobků najdete na stránkách ElectroWorld.cz.

  10. Bibloo: Akce Desigual a až 70% slevy na denim kolekci

    Pokud si koupíte na Bibloo.cz od pondělí 8. října 2018 oblečení a doplňky značky Desigual alespoň za 2 500 Kč, získáte tašku Desigual jako dárek. Akce platí do 15. října 2018 nebo do vyprodání zásob.
    Od středy 10. října do úterý 16. října 2018 navíc na Bibloo.cz bude možné nakoupit denim kolekce značek DSQUARED2, Blauer, Fred Perry, Just Cavalli nebo Replay se slevou až 70 %. Akční denim kolekce zahrnují klasické džíny, trička, bundy, svetry a tenisky.

  11. T.S.Bohemia: Splátky bez navýšení na domácí spotřebiče

    T.S.Bohemia nabízí splátky bez navýšení na domácí spotřebiče. Podmínkou je nákup vybraných spotřebičů do domácnosti v hodnotě od 1 000 Kč do 50 000 Kč na 10 splátek. Akce je platná do 31. října 2018. Úvěr zajišťuje společnost Home Credit, více informací najdete na TSBohemia.cz.


D
D.nenickova 17.10.2018 – 14:29

Nejde mi rozkliknout ten T mobl na této stránce.nenickova

Odpovědět

Lenka Chládková
Lenka Chládková redaktor Skrblíka 17.10.2018 – 18:09

Dobrý den, prosím, můžete napsat, co Vám nejde rozkliknout?

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás