Skrblíkův týden: Slevový kupon Tesco, 40% sleva v H&M a IKEA splátky bez navýšení

Lenka Chládková
Publikováno 20. listopadu 2017
  1. Tesco: Sleva 150 Kč na první nákup

    Tesco nabízí slevový kupon ve výši 150 Kč s platností do 31. prosince 2017 na první online nákup. Kód při nákupu jednoduše zadáte v objednávce do pole pro slevové kupóny, hodnota kupónu se automaticky odečte z ceny nákupu. Kupon pro slevu najdete zde.

  2. H&M: Sleva 40 % na vybrané zboží

    e-shopu H&M je na vybrané kousky z pánské, dámské, dětské a H&M HOME kolekce poskytována 40% sleva. Akce v rámci Black Friday platí pouze do 21. listopadu 2017, následně bude nahrazena další akcí. Dopravu zdarma je možné využít až do neděle 26. listopadu 2017. Pokud se přihlásíte k odběru newsletteru, získáte další slevu ve výši 10 % na celý nákup. Nezapomeňte se u nás podívat na aktuální slevové kupony H&M.

  3. Ikea: Nákup na splátky bez navýšení

    Až do 31. prosince 2017 můžete v Ikea nakupovat na splátky bez hotovosti a bez navýšení. Například za zboží v ceně 10 000 Kč s přímou platbou 0 Kč s dvaceti měsíčními splátkami ve výši 500 Kč zaplatíte 10 000 Kč, ani korunu navíc. Roční úroková sazba je 0 %, RPSN 0 %. O úvěr je třeba požádat on-line na stránkách IKEA, o případném předběžném schválení úvěru budete informováni a bude vám poskytnut autorizační kód. Platnost kódu je 30 dnů. Pokud tento kód předložíte v jakémkoli obchodním domě IKEA u stánku Finančních služeb, dostanete návrh smlouvy o úvěru, který podepíšete, předložíte u pokladny a vybrané zboží si odnesete domů. Úvěr poskytuje banka BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE, která v ČR užívá obchodní značku Hello bank! by Cetelem.

  4. Kasa.cz: Ke kávovaru Nespresso kávové kapsle zdarma

    K nákupu vybraných kávovarů Nespresso dostanete poukázku na kapsle podle vlastního výběru zdarma. Získat je možné poukazy ve výši 800 Kč, 1 200 Kč a 2 000 Kč, hodnota poukazu závisí na zvoleném typu kávovaru. Čím vyšší cena kávovaru, tím je vyšší hodnota poukazu. Na Kasa.cz navíc v rámci Black Friday probíhá akce na kávovary, 10% slevu získáte po zadání slevového kódu v prvním kroku objednávky. Slevový kód najdete na stránkách Kasa.cz.
    Před nákupem nezapomeňte zkontrolovat, jestli nejsou na našem kuponovém webu k dispozici slevové kupony Kasa.

  5. Amazon: Předplatné Music Unlimited za dolar na tři měsíce

    Neomezené přehrávání hudby Amazon Music Unlimited lze nyní předplatit na tři měsíce jen za $0,99. Nabídka je určena novým členům, kteří se zaregistrují do 10. prosince 2017. Předplatit službu je možné zde.

  6. Black Friday u Ryanair: 15% sleva na prosincové letenky

    Ryanair spustil od pondělí 20. listopadu 2017 výprodej s názvem The Black Friday Sale. Akce potrvá až do černého pátku 24.listopadu 2017, na každý den je přichystána speciální nabídka. První akce je 15% sleva na všechny prosincové letenky. Sleva je limitována na 500 000 sedadel. Další akce budou odtajněny v průběhu následujících dnů. Více informaci na Ryanair.cz.

  7. Alza.cz: Za dopis pro Ježíška iPhone SE

    Děti ve věku od šesti do patnácti let mohou na stránkách Alza.cz napsat Ježíškovi. Stačí vypsat dárky, které si dětí přejí pod stromeček, a uvést, proč si dárky zaslouží. Autorům nejlepších dopisů Alza nadělí iPhone SE. Celkem bude rozdáno 50 výher, každý týden je vybráno 5 výherců. Více podrobností najdete na Alza.cz.

  8. Hervis Sport: 20% sleva na vše

    Při online nákupu v e-shopu Hervis Sport získáte 20% slevu na vše. Stačí nakoupit za více než 2 500 Kč a použít slevový kód. Sleva se nevztahuje pouze na jízdní kola, pulsmetry, hodinky, zboží v akci Mega CountDown a zboží ve výprodeji. Akce platí do pátku 24. listopadu 2017.

  9. MALL: Dárkové kazety za akční ceny

    Mall.cz nabízí dárkové balíčky za akční ceny. Vybírat je možné z kosmetických balíčků, pečujících přípravků, holících potřeb nebo luxusních souprav pro manikúru a pedikúru. V nabídce je například L’Oréal Paris Dárková sada Revitalift Laser s omlazujícím krémem a micelární vodou za 399 Kč, Nivea Dárková sada pro muže s citlivou pletí s balzámem po holení, gelem na holení, antiperspirantem a balzámem na rty 399 Kč, Sada Gillette Fusion s holícím strojkem a gelem na holení za 199 Kč. Kompletní nabídku najdete na Mall.cz.
    Podívejte se i na naši nabídku slevových kuponů Mall.

  10. Euronics: Zimní Canon cashback až 6 700 Kč

    U vybraných modelů fotoaparátů, objektivů, tiskáren, videokamer a dalšího fotopříslušenství značky Canon je možné v Euronics získat až 6 700 Kč nazpět. Mimo cashback je k nákupu zdarma poskytováno 100 GB prostoru v cloudovém úložišti Canon irista nebo Lifecake. Podmínkou je nákup vybraného zařízení do 31. ledna 2018 a registrace nákupu do 28. února 2018. Kompletní podmínky, seznam všech produktů, na které se cashback vztahuje, a seznam autorizovaných prodejců najdete na oficiálních stránkách Canon.cz.
    Před nákupem doporučujeme ověřit, zda u nás nejsou dostupné slevové kupony Euronics.

  11. T-Mobile: 15% sleva na lyže a zimní vybavení

    Zákazníci společnosti T-Mobile mohou čerpat v rámci programu Našim pro radost slevu na lyže a zimní vybavení na hory v e-shopu LevnéLyže.cz. K získání slevy stačí zaslat bezplatnou SMS ve tvaru PRORADOST LYZE3 na číslo 4603, následně vám přijde slevový kód. Kód vložíte po výběru zboží v objednávce do pole „Promo kód“, poté vám bude poskytnuta sleva 15 % na nezlevněné a 3 % na akční zboží. Akce probíhá do 31. března 2018.

  12. Eurolines: 1+1 jízdenka zdarma s průkazem ISIC

    Pro držitele průkazů ISIC, ITIC, IYTC, Alive nebo ISIC Scholar Eurolines přichystal speciální nabídku jízdenek pro dva, 1 + 1 zdarma. Nakupovat je možné do 26. listopadu 2017, termíny k cestování jsou k dostupné až do 25. března 2018. S jízdenkami za půlku se dají stihnout adventní trhy, novoroční výprodeje, nebo lyžování během jarních prázdnin. Nabídka destinací a volných termínů zde.

  13. Black Friday 2017: Velký přehled slev

    Letos takzvaný Černý Pátek, který má odstartovat vánoční nákupní sezónu, připadá na 24. listopad 2017. Mnoho internetových i kamenných obchodů nabízí zajímavé slevy po celý týden až do neděle 26. listopadu 2017. Přehled obchodů, které se účastní Black Friday najdete ve článku Black Friday 2017: Velký přehled obchodů a slev.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás