Skrblíkův týden: Kávovar Cafissimo ZDARMA, slevy Mall, Kréta All Inclusive 9 190 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 15. dubna 2024

Mall.cz tento týden zahájil akcí Mall Days se slevovými kupony na stovky produktů. Tchibo.cz představilo čerstvou novinku – kávové předplatné. S kávovým tarifem je možné získat slevu na vybranou kávu a kávovar Cafissimo zcela zdarma.

Týden na Krétě ve 4* hotelu s All Inlusive za cenu 9 190 Kč nabízí Invia.cz, módní kousky s logem krokodýla až s 50% slevou prodává e-shop Lacoste.cz, LEO Express dává druhou jízdenku za polovic a lidl-shop.cz zlevnil bezdrátovou meteostanici s barevným displejem o 41 %.

  1. Mall: Mall Days – stovky slevových kuponů

    Mall.cz pořádá Mall Days. Díky akci jsou na stránkách Mall.cz dostupné slevové kupony na stovky různých značek. Ušetřit se dá až 30 % při nákupu vybraných spotřebičů, vybavení do domácnosti, hraček, oblečení, potřeb pro domácí mazlíčky, drogerie a dalších produktů. Sleva je uplatněna pouze v případě, že je zadán příslušný slevový kupon Mall.

    Za pozornost stojí například tyčový vysavač Bosch 2v1 za 3 749 Kč, po uplatnění kódu za 2 999 Kč, nebo záznamová kamera do auta s Full HD rozlišením LAMAX C3, běžně za cenu 899 Kč, s kódem za 764 Kč. Slevové kupony jsou platné do 28. dubna 2024.

  2. Invia.cz: Last Minute – All Inclusive na Krétě ve 4* hotelu od 9 190 Kč

    Na stránkách Invia.cz nelze přehlédnout Last Minute zájezd na Krétu. All Inclusive ve 4* Ocean Heights View na 8 dnů s odletem z Prahy vychází na částku 9 190 Kč za osobu. Zájezd je organizován cestovní kanceláří TUI v termínu od 28. dubna do 5. května 2024.

    Další informace jsou k dispozici na stránkách Invia.cz. Cena a dostupnost zájezdu se může kdykoli změnit, informace jsou platné v den vydání Skrblíkova týdne – tedy v pondělí 15. dubna 2024.

  3. Kosmas: Jarní úklid a příběhy bez hranic se slevou až 50 %

    Internetové knihkupectví Kosmas.cz uklízí sklady a při té příležitosti zlevnilo vybrané tituly až o 50 %. V kategorii Jaro v Česku s příběhy bez hranic můžete až do 30. dubna 2024 pořídit se slevou knihy od Ivanky Deváté, Jo Nesba, Jonasse Jonassona nebo Bernarda Miniera, v kategorii Jarní úklid za skvělé ceny najdete knihy z Edice světový bestseller, severské detektivky, literaturu faktu, dětské knihy a mnoho dalšího.

  4. Lacoste: Speciální nabídka se slevou až 50 %

    Nenechte si ujít speciální nabídku v e-shopu Lacoste.cz. Při nákupu oblečení, bot a doplňků s logem krokodýla můžete ušetřit až 50 %. V nabídce nechybí populární polokošile v různých velikostech (včetně dětských) i barevných provedeních. Dále zde jsou trička, mikiny, sukně, kraťasy, sportovní oblečení, tenisky nebo tašky.

    Celkem je zlevněno více než 1 300 produktů v dámském, pánském a dětském sortimentu.

  5. Tchibo: Předplaťte si kávu a získejte kávovar ZDARMA

    Čerstvou novinkou na webu Tchibo.cz je kávové předplatné. Princip je jednoduchý, vyberete si svoji oblíbenou kávu a zvolíte si intervaly doručení podle toho, kolik kávy vypijete. Vybranou kávu i kávové kapsle budete mít s 20% slevou. Pokud si předplatíte kávové kapsle za více než 999 Kč, dostanete k dodávce kávovar Cafissimo zcela zdarma.

    Předplatné kávy bez kávovaru je možné kdykoli zrušit. V případě předplatného s kávovarem musí být provedeny alespoň 4 dodávky kávy.

  6. Baumax: Tisíce kusů nábytku v akci

    Až do pondělí 22. dubna 2024 (případně do vyprodání zásob) koupíte nábytek v e-shopu baumax.cz za akční ceny. Za snížené ceny se nabízí kuchyňské linky, stoly, židle, obývací stěny, knihovny, regály, TV stolky, sedačky, postele nebo šatní skříně.

    Kompletní nabídka je dostupná na baumax.cz.

  7. LEO Express: Druhá jízdenka za půlku

    Poloviční cenu zaplatíte za druhou jízdenku u dopravce LEO Express. Akce platí pouze do čtvrtka 18. dubna 2024. Podmínky pro uplatnění slevy jsou dvě – na stránkách LEO Express je třeba koupit 2 jízdenky na vlak nebo autobus a při platbě zadat slevový kód LEO Express ve znění LE50.

  8. lidl-shop.cz: Bezdrátová meteostanice Auriol za 349,90 Kč

    Mezi Hity týdne na lidl-shop.cz nejde tento týden přehlédnout bezdrátová meteostanice Auriol za 349,90 Kč. Běžně se prodává za 599,90 Kč, sleva tak činí 41 %. Meteostanice je určena pouze pro použití v interiéru, je vybavena rádiovým senzorem s ukazatelem teploty a vlhkosti vzduchu. Uživatelsky je velmi dobře hodnocena.

    Nabídka je platná do neděle 21. dubna 2024.

  9. Yves Rocher: 1+1 na 100 bestsellerů

    Pro členy věrnostního klubu Yves Rocher připravil neodolatelnou akci 1+1 na 100 bestsellerů. Stačí se přihlásit do věrnostního klubu, vybrat si z připravené nabídky a vložit slevový kupon Yves Rocher ve znění MD424 do příslušného políčka. Po potvrzení bude cena levnějšího produktu snížena na 1 korunu. Do akce jsou zařazeny parfémy, dekorativní kosmetika, pleťová péče, Anti-Age kosmetika, sprchové gely, opalovací krémy, šampony a kondicionéry.

  10. Museum of Bricks: Vstupenky s 20% slevou

    Museum of Bricks vystavuje největší soukromou sbírku LEGO na světě, která je dokonce zapsána v Guinnessově knize rekordů. Pobočky Musea of Bricks najdete na pěti místech v České republice – v Praze, Kutné Hoře, Poděbradech, Hatích u Znojma a ve Špindlerově Mlýně. V Praze se na ploše 420 m2 nachází 3 000 modelů, které jsou postaveny z více než jednoho milionu kostiček, v Kutné Hoře jsou mimo jiné vystaveny unikátní modely Kostnice a Chrámu sv. Barbory. Více podrobností se dočtete na oficiálních webových stránkách Musea of Bricks.

    Pokud při nákupu vstupenek zadáte slevový kupon JARO20, ušetříte 20 % z ceny vstupenek. Platnost vstupenek je jeden rok od zakoupení. Slevový kupon je možné využít do 30. dubna 2024.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás