Skrblíkův týden: Slevové kupony Burger King, elektřina na rok zdarma, sleva 14 000 Kč na Galaxy S9

Lenka Chládková
Publikováno 23. dubna 2018
  1. BurgerKing: Slevové kupony v mobilní aplikaci

    Do 30. dubna 2018 je možné využít exkluzivních slev do fastfoodové restaurace Burger King. Kupony jsou dostupné v mobilní aplikaci pro iOSAndroid. Po předložení kuponu na pokladně dostanete například Bacon Cheeseburger a hranolky za 59 Kč, 9 ks kuřecích nugetek za 49 Kč nebo 4x kuřecí burger a hranolky za 149 Kč.

  2. Ryanar: Z Ostravy do Milána za 778 Kč

    Během května a června si je možné zaletět s Ryanairem z Ostravy do Milána a zpět za velmi příjemných 778 Kč. Cena platí pouze do vyprodání nejlevnějších míst. Pro srovnání zpáteční letenky z Prahy do Milána se v těchto termínech pohybují v několikatisícových částkách.

  3. Datart: Až 14 000 Kč na nový Samsung Galaxy S9 a S9+

    Pokud si koupíte nový Samsung Galaxy S9 nebo S9+, můžete získat nazpět až 14 000 Kč. Podmínkou je zaregistrování a následné předání vašeho starého telefonu k výkupu. K výkupní ceně vám bude připočítán bonus ve výši 2 500 Kč, nejvyšší akceptovatelná výkupní cena je tedy 11 500 Kč. Výkupní cenu za váš starý telefon a další podrobnosti akce zjistíte na webu NovySamsung.cz. Aktuální nabídku mobilních telefonů Samsung Galaxy S9 a S9+, na které se vztahuje nákupní bonus, najdete na Datart.cz.

  4. UrbanStore: 20% sleva na novou kolekci Adidas, Converse a Vans

    Až do 6. května 2018 pořídíte na UrbanStore.cz produkty z nových kolekcí Adidas, Converse a Vans s 20% slevou. Sleva je již započtena v ceně u zboží, k uplatnění není třeba slevového kódu. Vybírat můžete v dámské, pánské i v dětské kolekci.
    Skrblíkův kuponový web vám pomůže ještě více ušetřit při nákupu značkového oblečení a obuvi, stačí se podívat, jestli není k dispozici slevový kupon UrbanStore.

  5. ČEZ: Soutěž o elektřinu nebo plyn na rok zdarma

    Pro aktivní odběratele elektřiny nebo plynu od ČEZ je připravena soutěž, díky které je možné získat elektřinu nebo plyn na rok zdarma. K účasti v soutěži se je třeba registrovat v internetové aplikaci ČEZ ON-LINE a zodpovědět několik soutěžních otázek. Registrace je platná vždy pro jedno zákaznické číslo. Soutěžit můžete až do 8. června 2018.

  6. KvětinyExpres: 10% sleva na květiny

    Květiny, pro které nemusíte nikam chodit, jsou nyní k dispozici s 10% slevou. Stačí si na KvětinyExpres.cz vybrat kytici, potvrdit objednávku a při placení zadat slevový kód 1maj2018. Podmínkou uplatnění je nákup alespoň za 500 Kč. Slevový kód je platný až do 31. května 2018.

  7. Alza: 1 000 Kč na nákupy na Alza.cz

    Alzák slaví 10. narozeniny. Při této příležitosti je možné získat až 1 000 Kč na nákupy na Alza.cz. Pokud nakoupíte alespoň za 2 500 Kč a zboží do 15 dnů nevrátíte, obdržíte e-mailem 3 slevové poukazy. Poukaz v hodnotě 200 Kč lze uplatnit při nákupu nad 2 000 Kč, slevu 300 Kč dostanete při nákupu nad 8 000 Kč a poukaz na 500 Kč lze využít při nákupu zboží minimálně za 17 000 Kč. Platnost kódů je do 30. června 2018.
    Nezapomeňte také zkontrolovat, zda pro vás nemáme přichystaný slevový kupon Alza.

  8. ZOOT: Jarní výprodej se slevami až 50 %

    Výrazné slevy na jarní kousky, které by neměly chybět v žádném šatníku, najdete na ZOOT.cz. Například dámské šaty jsou za ceny od 183 Kč, topy od 64 Kč, boty od 279 Kč a pánská trička od 174 Kč. V jarním výprodeji pořídíte i dětské módní kousky. Doprava je tento týden zdarma. Kompletní nabídku najdete na ZOOT.cz.

  9. Teta Drogerie: 20% sleva na celý sortiment

    Při nákupu v drogeriích Teta minimálně za 500 Kč dostanete při přeložení kuponu 20% slevu. Sleva se vztahuje na kompletní sortiment včetně akčního zboží. Platnost kuponu je až do 16. května 2018 a najdete ho v prodejnách Teta, na webových stránkách, v letáku nebo v Teta magazínu.

  10. Luxor: Kniha ti sluší s 15% slevou

    V kamenných prodejnách Luxor tento týden dostanete 15% slevu na celý knižní sortiment. Slevu uplatníte po předložení kuponu, který je k dispozici na stránkách KnihaTiSluší.cz. Kupon není třeba tisknout, stačí jej předložit na mobilním telefonu nebo tabletu. Sleva trvá do neděle 29. dubna 2018.

  11. Answear: GLAMI Days se slevou 25 % na vybrané značky

    Během uplynulého víkendu odstartoval první ročník GLAMI Days v České republice a na Slovensku. V rámci akce bylo možné využít slevy na vybrané módní kousky ve více než 200 e-shopech. Platnost slevových kódů do většiny internetových obchodů končí v pondělí 23. dubna 2018, nicméně Answear nabízí 25% slevy na vybrané nezlevněné zboží a 10% slevu na již zlevněnou módu až do úterý 24. dubna 2018. Kompletní nabídku najdete na stránkách Answear.cz.
    Před nákupem se nezapomeňte podívat, jestli pro vás nemáme připraven slevový kupon Answear.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás