Skrblíkův týden: Roční dálniční známka zdarma, prémiové nádobí se slevou až 73 % a akce na vitamin C

Aneta Susedíková
Publikováno 30. ledna 2023

Je tu další týden a s ním i oblíbený Skrblíkův týden, který je opět nabitý slevami a nejzajímavějšími akcemi. Můžete se těšit na slevy na obuv i oblečení, valentýnské akce a třeba na učebnice angličtiny za zlomek ceny. Co si pořídíte tentokrát?

  1. Teta Drogerie: Slevy na dekorativní kosmetiku

    Při koupi 2 ks dekorativní kosmetiky v Teta Drogerie dostanete slevu 40 %. Také značka Rimmel London nabízí slevu 30 % při koupi 2 ks produktů z dekorativní kosmetiky.

    Akce platí do 13. února 2023.

  2. Parfemy.cz: Dárkové sady na Valentýna

    Valentýn se nezastavitelně blíží a s ním i potřeba najít vhodný dárek pro svou drahou polovičku. Na Parfemy.cz koupíte dárkové sady i svíčky už teď. Čekají na vás dlouhodobé bestsellery.

    Akce platí do vyprodání zásob.

  3. Skip Pay: Roční dálniční známka zdarma

    Díky Skip Pay můžete získat dálniční známku na celý rok úplně zdarma. Postup je snadný. Stačí si zdarma pořídit kartu Skip Pay, poté s touto kartou nakoupit přes portál edalnice.cz – a nyní už máte hotovo. Během pár dnů se vám v účtě Skip Pay načtou zpět peníze a vy je můžete využít na cokoliv jiného.

    Akce platí od 4. ledna 2023 do odvolání.

  4. Luxor: Učebnice angličtiny za zlomek ceny

    Učebnice angličtiny rozhodně nepatří mezi ty, které stojí pár korun. To se ale právě změnilo! Luxor totiž spustil akci, ve které tyto učebnice koupíte jen za zlomek ceny. Ceny startují na 29 korunách.

    Akce platí pouze do vyprodání zásob.

  5. Notino: 20% sleva na parfémy a bytové vůně

    Nejoblíbenější a zároveň luxusní parfémy, a také bytové vůně. Na tyhle dvě sekce nabízí Notino 20% valentýnskou slevu, kterou si můžete ulovit s předstihem. Stačí v košíku uplatnit slevový kód ve znění “love20” a sleva je vaše.

    Akce platí do vyprodání zásob.

  6. Billa: Prémiové nádobí MasterChef se slevou

    Chcete vařit jako profík? Pak k tomu potřebujete hlavně nádobí, které profíci používají. V Bille si můžete pořídit prémiové nerezové nádobí se slevou až 73 %. Stačí sbírat nálepky, díky kterým bude sleva brzy vaše. Přečtěte si všechny informace o této akci.

    Akce platí od 18. ledna do 11. dubna 2023 nebo do vyprodání zásob.

  7. Deichmann: Zimní výprodej

    Výprodej ještě větší než kdy dřív právě probíhá v Deichmannu, který nabízí až 50 % slevy na obuv. Výběr je obrovský a obuv seženete pro dámy, pány i děti.

    Akce platí pouze do vyprodání zásob.

  8. Tchibo: Mrazivě nízké ceny

    Oblečení v Tchibo je kvalitní, pohodlné a teď i ve slevě. Zimní výprodej se nevyhnul ani tomuto obchodu a mrazivě nízké ceny stále pokračují. Ceny startují už na 99 korunách.

    Akce platí pouze do vyprodání zásob.

  9. Alza: Valentýnské TOPky

    V Alze se můžeme každých 14 dní těšit na nový leták a tentokrát nám na stole přistál ten valentýnský. Najdete v něm spoustu výhodných akcí, například Yankee Candle svíčky nebo masážní pistoli. Zkrátka všechno to, co potřebujete na Valentýna!

    Akce platí do 14. února 2023

  10. Dr.Max: Akce týdne na vitamin C

    Zima ještě stále nekončí a vitamin C pro silnou imunitu je nutností. Na to myslela i oblíbená lékárna Dr.Max, ve které po celý týden koupíte vitamin C long effect 500 mg 60 tablet za výhodnou cenu 159 Kč.

    Akce platí od 31. ledna do 5. února 2023.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás