Skrblíkův týden: Otevřely se všechny obchody, Wolt promo kód 100 Kč, O2 TV zdarma

Redakce
Publikováno 10. května 2021

Dnes se otevírají všechny kamenné obchody, které byly doposud zavřené. Při jejich návštěvě je vyžadováno nošení respirátoru FFP2. Některé obchody se potřebují zbavit sezónního zboží, a tak ho rovnou zařadily do akce.

  1. CZC: O2 TV na tři měsíce zdarma

    CZC dává k vybraným produktům balíček O2 TV Sport Pack na 3 měsíce zdarma. S balíčkem můžete sledovat Ligu mistrů, českou Fortuna ligu, anglickou Premier League, UFC, WTA nebo hokejovou Tipsport extraligu.

    Podmínkou je nákup vybraného zboží alespoň za 500 Kč. Akce platí do 31. května 2021. Od čtvrtého měsíce se za balíček platí 199 Kč měsíčně, nicméně můžete ho včas zrušit.

  2. Baťa: Extra sleva 20 % na vše zlevněné

    E-shop Bati nabízí do čtvrtka 13. května 2021 extra slevu 20 % na veškeré již zlevněné zboží. V posledním kroku objednávky stačí zadat slevový kód “20naslevu”.

    Nabídku nelze kombinovat s jinými akcemi a slevami, ani s výhodami Baťa klubu.

  3. Wolt promo kód Praha 2021 (sleva 100 Kč)

    Skrblík svým čtenářům nabízí slevu 100 Kč na první objednávku u rozvozové služby Wolt. Ta po Praze a Brně rozváží nejenom jídlo z restaurací, ale poměrně nově také potraviny, zmrzlinu, kávu, kosmetiku nebo dárky.

    U nejrychlejších restaurací můžete mít jídlo na stole již 15 minut po objednání. Tak šupem pro promo kód Wolt 2024.

  4. A3 Sport: Extra sleva 15% na běžecké vybavení

    Do neděle 16. května 2021 nabízí A3 Sport slevu na běžecké vybavení. Nezlevněné zboží členům zákaznického klubu zlevní o 15 %, u již zlevněného zboží mohou ušetřit extra 5 %.

    Sleva platí v kamenných prodejnách i na internetu. Registrace do zákaznického klubu je nutná, po vytvoření nového účtu získáte je dodatečnou slevu 100 Kč na první objednávku.

  5. Datart: Maxi výprodej elektroniky

    Do středy 12. května 2021 běží v Datartu Maxi výprodej elektroniky. Zlevněny jsou mobilní telefony, nositelná elektronika, notebooky nebo televize.

    Datart sice na stránce akce uvádí jen původní a novou cenu, žádná procenta, přesto důrazně doporučujeme porovnat si ceny zboží na Heuréce. Že je něco zlevněné, ještě neznamená, že je to levné.

  6. Regiojet: Vlakem do Chorvatska od 1 180 Kč

    Regiojet již před časem spustil prodej vlakových jízdenek do Chorvatska. A v některých termínech má již vyprodáno. Zpáteční lístky do Rijeky koupíte od 1 180 Kč, do Splitu od 1 780 Kč. V nabídce jsou však desítky dalších destinací, cestovat můžete buď na nepohodlné sedačce, nebo na pohodlném lůžku.

    Pronajmout si můžete i celé kupé pro 4 osoby, kdy díky akce 3+1 zdarma ještě ušetříte. Více informací najdete v článku vlakem do Chorvatska.

  7. Electroworld: 20 % zpět na věrnostní kartu za nákup TV a audia Philips

    Do středy 12. května 2021 nabízí Electroworld cashback na věrnostní kartu za nákup vybraných výrobků Philips. Do akce jsou zařazeny televize, domácí kina, soundbary, přenosné stereoreproduktory a sluchátka.

    Slevu lze využít na libovolný další nákup, na účet je připsána do 15 dnů od nákupu.

  8. Burger King slevové kupóny 2021

    Do 31. srpna 2021 platí slevové kupóny Burger King zveřejněné na stránkách fast-foodu a v mobilní aplikaci.

    Fanoušci burgerů mohou získat jeden Crispy Chicken plus druhý zdarma, kuřecí nugetky, hranolky, nebo cibulové kroužky. Preferujete zdravější stravu? Lidl má od pondělí v akci půllitr kokosové vody za 29,90 Kč.

  9. Hervis: Dodatečná sleva 20 % na celý sortiment

    Hervis Sports v současné akci nabízí dodatečnou slevu 20 % na celý online nákup. V nákupním košíku stačí zadat kód HERVIS20.

    Sleva se počítá z aktuálních prodejních cen, nabídka je časově omezena. Nevztahuje se na vybrané zboží-

  10. O2 Extra výhody: Slevový kupón Marionnaud 20/25 %

    Zákazníci O2 mohou do konce května získat slevový kupón do parfumerií Marionnaud. Když se registrují do věrnostního programu O2, ušetří v Marionnaud 25 %. Pokud se registrovat nechtějí, dosáhne výše slevy stále hezkých 20 %.

    Slevu lze čerpat opakovaně, ale neuplatníte ji na již zlevněné produkty a nemůžete ji kombinovat s jinými kupóny. Podrobnosti se dozvíte na webu O2výhody.cz.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás