Skrblíkův týden: Obří výprodej na Mall.cz, 2 500 Kč zpět za produkty Samsung, slevy Tchibo

Martina Opravilová
Publikováno 15. února 2021
  1. Mall.cz: Obří výprodej elektroniky

    Po celý únor probíhá na Mall.cz obří výprodej elektroniky. Televize, mobilní telefony či notebooky tak pořídíte za parádní ceny. Zároveň ušetříte za dopravu – ta je totiž zdarma.

  2. Dr. Max: Výhodná cena mléka Hami

    Až do 22. února 2021 můžete zakoupit mléka značky Hami na e-shopu Dr. Max za zvýhodněnou cenu. Za jedno balení (5×600 gramů) nyní zaplatíte jen 845 Kč, běžná cena přitom činí 999 Kč. Za akční cenu samozřejmě zakoupíte hned několik druhů tohoto produktu. K uplatnění slevy nepotřebujete žádný slevový kupón Dr. Max – sleva je započítána automaticky.
    Je třeba zmínit, že kojenecká výživa by měla být používána na základě doporučení pediatra a batolecí  mléko má být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy. Další informace (například o způsobu použití) o výrobcích naleznete na obalech.

  3. Lidl: Doplňky do auta a vybavení do dílny

    Od čtvrtka 18. února si Lidl připravil hned 2 zajímavé akce. Jedna je zaměřena na doplňky do auta, druhá pak na vybavení do dílny. Většina produktů se nachází i na e-shopu, navíc bude z čeho vybírat. V nabídce najdete například sadu na čištění interiéru auta, hadsfree či autožárovky. Z vybavení do dílny pak zmíníme například pneumatický rázový utahovák, magnetický držák na nářadí či sadu řezných kotoučů.

  4. Alza: Cashback až 2 500 Kč na vybrané produkty Samsung

    Při zakoupení vybraných modelů mobilů či hodinek Samsung na Alza.cz nyní můžete získat cashback až 2 500 Kč. Jak na to? Stačí do 28. února zakoupit některý z vybraných modelů (maximálně 2 kusy na osobu) a poté se zaregistrovat na webu výrobce a dodat všechny potřebné informace. Akce se vztahuje například na Samsung Galaxy A71 (cashback 2 500 Kč) či Samsung Galaxy M31s (cashback 2 000 Kč). Z hodinek pak můžeme zmínit například Samsung Galaxy Watch 3 41 mm, BT (cashback 2 000 Kč). Přečtěte si více informací o této akci.

  5. Tchibo: Slevy na stylové kousky v nadměrných velikostech

    To, že Tchibo není jen značka kávy, ale obchod, ve kterém lze zakoupit řadu stylových kousků či doplňků do domácnosti, není žádnou novinkou. Právě zde tak můžete nyní pořídit spoustu oblečení v nadměrných velikostech za super ceny. V nabídce najdete jak dámské, tak pánské oděvy. A že je z čeho vybírat – momentálně je v akci více než 130 produktů. Sleva je započítána automaticky, není tedy třeba zadávat žádný slevový kupón Tchibo.

  6. Tesco: Získejte až 20% slevu s Clubcard

    Až do 28. února 2021 bude v Tescu probíhat akce, díky které budou moci majitelé Clubcard získat až 20% slevu na nákup. Jak na to? V daném období získáte za každých 220 Kč nálepku. Za 10 nálepek pak získáte slevu 10 %, za 20 nasbíraných nálepek dokonce 20 %. Ovšem pozor! Nálepky se vydávají pouze do 23. února (sběratelskou kartu získáte u poklady či na informacích), do 28. února 2021 lze však využít získanou slevu. Z akce jsou také vyloučeny některé produkty.

  7. Ikea: Konkrétní návrhy včetně ceny a produkty do 300 Kč

    Ikea si připravila poměrně netradiční akci: vytvořila návrhy ložnic, obývacích pokojů a kuchyní (to vše od designérů), a to hned v několika variantách. U každé z nich se pak dozvíte celkovou cenu a seznam jednotlivých produktů. Tyto návrhy jistě skvěle poslouží všem, kteří hledají inspiraci, bojují s nedostatkem místa či mají napnutý rozpočet.
    Kromě toho však na webu Ikea najdete ještě další zajímavou kategorii – tu, která je zaměřena na produkty s celou nižší než 300 Kč. V nabídce navíc najdete vybavení do koupelny, kuchyně, dětského pokoje či ložnice.

  8. Luxor: Udělejte radost sobě i blízkým díky akci 1+1 zdarma

    Až do konce února probíhá v knihkupectví Luxor akce 1+1 zdarma na dárkové předměty Happy Spirit. Z nabídky si tak stačí vybrat 2 dárkové předměty – diáře, bloky, peněženky, hrnky nebo polštářky této značky a následně zaplatíte jen za dražší produkt, ten levnější získáte jako dárek.

  9. Blackcomb: Zimní výprodej se slevami až 70 %

    Tisíce položek nyní pořídíte až se 70% slevou díky výprodeji na Blackcomb.cz. V nabídce najdete dámské, pánské i dětské oblečení a obuv, za super cenu pořídíte i doplňky. Nechybějí známé značky jako Roxy, Quicksilver či DC.

  10. Parfémy El Nino : Výloha plná hvězd přináší až 86% slevy

    Na webu parfemy-elnino.cz nyní probíhá akce na parfémy s názvem Výloha plná hvězd – díky ní můžete ušetřit až 86 % původní ceny. Díky tomu pořídíte například toaletní vodu pro ženy GUESS Seductive I’m Yours za pouhých 249 Kč místo obvyklých 1790 Kč. Ta obsahuje špetku afrodiziakálních květin, vzácných dřev, vanilky i šťavnatého ovoce.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás