Skrblíkův týden: Nové slevové kupony McDonalds, Spotify Premium zdarma, soutěž o poukázky do Billy

Lenka Chládková
Publikováno 7. ledna 2019

Druhý lednový týden se opět ponese v duchu novoročních výprodejů. Mnoho prodejců doplňuje nabídku a navyšuje slevy. Ukončení akcí se různí, někde nakoupíte výhodně už jen během tohoto týdne, jinde jsou výprodeje přislíbeny až do konce ledna 2019. Aktuální seznam více než stovky obchodů najdete v přehledu povánočních slev a novoročních výprodejů 2018/2019. Mimo to jsme pro vás vybrali 10 nejzajímavějších akcí:

  1. McDonald‘s: Nové slevové kupony 2019

    McDonald’s vydal nové slevové kupony, které jsou platné až do 17. února 2019. V nabídce najdete například slevový kupon McDonald’s na kuřecí nugety McNuggets za 39 Kč, Velké hranolky za 25 Kč, Velké McMenu za 99 Kč, Big Mac nebo McChicken za 45 Kč. Elektronickou podobu kuponů najdete v mobilní aplikaci McDonald’s. Příslušný kupon stačí předložit při placení u pokladny v McDonald’s.

  2. O2: Spotify Premium na 3 měsíce zdarma

    Zákazníci O2 s mobilním tarifem mohou až do 17. března 2019 získat přístup ke Spotify Premium na 3 měsíce zcela zdarma. Aplikace Spotify Premium nabízí více než 30 miliónů písniček bez reklam, s vysokou kvalitou zvuku a možností poslechu v off-line režimu. Po 3 měsících užívání se platí 159 Kč měsíčně, služba je ale bez závazku a lze ji kdykoliv zrušit.
    Výhodu je možné uplatnit pouze jednou na jedno telefonní číslo. Nabídka platí pro uživatele, kteří ještě nikdy neměli Spotify Premium aktivní. Více informací najdete na stránkách O2ExtraVýhody.cz.

  3. Deichmann: Druhý zlevněný pár za půlku

    V e-shopu Deichmann právě teď probíhá speciální akce na již zlevněné zboží v dámském, pánském i dětském sortimentu. Pokud si koupíte 2 zlevněné páry bot, dostanete druhý za poloviční cenu. Akce se vztahuje také na zlevněné kabelky a doplňky. Sleva se automaticky odečte v nákupním košíku, doručení je zdarma.

  4. Billa: Soutěž o poukázky na nákup v hodnotě 500 Kč

    Billa pořádá soutěž o 20 poukázek na nákup v prodejnách Billa v hodnotě 500 Kč. K zapojení do soutěže stačí do 29. ledna 2019 provést na webových stránkách Billa řádnou registraci a správně zodpovědět soutěžní otázku. Každý může soutěžit pouze jednou. Celkem proběhnou 4 soutěžní kola, z každého kola bude vybráno 5 výherců.

  5. Lidl: Autodoplňky pro bezpečnou jízdu

    Lidl od pondělí 7. ledna 2019 spustil kampaň s autodoplňky. V nabídce najdete například Autopotahy za 499 Kč, Nabíječku baterií 3,8 A za 499 Kč, Dětský podsedák za 299 Kč, Ruční aku vysavač za 499 Kč, přípravky na údržbu vozidla – Lak na ráfky, Prostředek na čištění brzd, Matný lak na auto, Hliníkovozinkový sprej nebo Lak na vysoké teploty, každý za 69,90 Kč nebo Zimní směs do ostřikovačů, 5l za 79,90 Kč.
    Některé produkty jsou k dispozici také v e-shopu Lidl.

  6. TS Bohemia: Splátky bez navýšení a výprodej se slevou až 88 %

    Splátky bez navýšení na kompletní sortiment nabízí T.S.Bohemia až do 31. ledna 2019. Podmínkou je nákup zboží v hodnotě od 1 000 Kč do 50 000 Kč a rozložení do 10 splátek. Úvěr poskytuje společnost Home Credit, při 10 splátkách je roční úroková sazba 0 % a RPSN 0 %.
    Na stránkách T.S.Bohemia aktuálně probíhá výprodej, ve kterém jsou přislíbeny slevy až do 88 % původních cen. Před nákupem se vyplatí zkontrolovat, zda pro vás nemáme připraven slevový kupon T.S.Bohemia.

  7. Dr.Max: Výprodej se slevami až 60 %

    Výprodej doplňků stravy, speciálních vánočních balení, dárkových kazet, luxusní kosmetiky právě běží v e-shopu Dr.Max. Zlevněné jsou například tablety Spektrum Energy na doplnění energie, dětské komplexní vitamíny Marťánci nebo vánoční balení vitamínů Centrum. Nejvyšší slevy najdete u takzvaných superpotravin například Spirulina BIO od Allnature, 240 tablet se prodává za 99 Kč stejně jako 60 kapslí Acai berry, půl kila Chia semínek pořídíte za 49 Kč.
    Zajímavou nabídku představuje hubnoucí přípravek XL-S Medical Direct 90 sáčků, který je za cenu 779 Kč, přičemž původní cena byla 1 415 Kč.

  8. Tchibo: Kávovary Cafissimo LATTE za půlku

    Výhodnou nabídku na kávovary Cafissimo Latte najdete v e-shopu Tchibo. Model Cafissimo LATTE v různých barevných provedeních se prodává za 2 777 Kč, přičemž běžná cena je 5 555 Kč. Jde o plně automatický kapslový kávovar, který byl vyvinut ve spolupráci s italskou společnosti Saeco. Kávovar Cafissimo LATTE stisknutím jednoho tlačítka připraví espresso, caffè crema, překapávanou kávu a rovněž kávové speciality jako latte macchiato nebo cappuccino. V akci jsou také designové kávovary Cafissimo mini. Nabízí se za 1 499 Kč, což znamená slevu ve výši 800 Kč.
    Před plánovaným nákupem se podívejte, jestli pro vás nemáme připraven slevový kupon Tchibo.

  9. Leo express: 75% sleva hned, 25 % nazpět v leo korunách

    Sleva 75 % na jízdné pro děti, studenty a seniory je od září minulého roku dostupná u většiny dopravců. Leo express není výjimkou, navíc nabízí cestujícím casback ve výši 25 % z plné ceny v leo korunách. Děti, studenti a senioři tak cestují s Leo express prakticky zdarma, neboť s leo korunami mohou nakupovat další jízdenky. Jedinou podmínkou je členství ve věrnostním programu Smile Club.

  10. Mall: Měsíc maminek a sleva až 60 % na vybrané produkty

    Na Mall.cz právě probíhá kampaň zaměřená na maminky a potřeby pro nejmenší. Plenky a další pomůcky na přebalování se nabízí se slevou až 50 %, výhodně je možné nakoupit kojenecká mléka Nutrilon, Sunar, Beba, Hipp nebo Hami a s výraznou slevou se dá pořídit také dětské oblečení, hračky, dětská kosmetika a další nezbytnosti. Akce potrvá celý měsíc.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás