Skrblíkův týden: Nákup v PENNY za půlku, kupóny do McDonalds, IKEA slevy a výprodej Tchibo

Olga
Publikováno 9. března 2020
  1. A3 Sport: Jarní slevy až 80 %

    A3 Sport odstartoval Jarní výprodej a s ní slevy více jak 80 % na vybrané zboží. Výhodně je možné pořídit oblečení a obuv na běh, fitness, volný čas, ale také na specializované sporty jako lyžování, golf nebo plavání. Dětská obuv startuje na cenách 140 Kč za pár, dámská trička na 150 Kč a např. pánské sportovní kraťasy na 170 Kč. Slevový kupon A3 Sport naleznete u Skrblíka.

  2. CZC: Extra sleva až 10 000 Kč na televize

    Na CZC.cz probíhá slevová akce na televize, kde je možné při nákupu získat extra slevu až 10 000 Kč. Na vybrané modely je poskytnutá sleva až 46 % a navíc lze odečíst dalších až 10 000 Kč při zadání slevového kódu CZC, který naleznete po rozkliknutí detailu jednotlivých produktů.

  3. Bonami: Voucher na 5 000 Kč za jarní úklid

    Bonami připravilo tipy a triky, jak si usnadnit jarní úklid a celkově zorganizovat domácnost. Při zapojení do programu lze vyhrát poukaz na 5 000 Kč na nákup. Stačí sledovat Bonami kalendář, kde se každý den objeví několik praktických rad, využít tipy a podělit se o to na Instagramu pod hashtagem #bonamichallenge. Z příspěvků bude vybrán výherce, který obdrží voucher. Soutěž trvá do 30. března 2020.

  4. Počítače 24: Apple iPhone 6S za 5 990 Kč

    E-shop s elektronikou Počítače 24 má nyní v nabídce produkty značky Apple za skvělé ceny. Jako nejvýhodnější jsme vybrali repasovaný Apple iPhone 6S Silver 64 GB za 5 990 Kč se zárukou 12 měsíců. Další výhodná koupě je repasovaný Apple Macbook Air 13″ za 19 990 Kč se zárukou dokonce 24 měsíců. Nezapomeňte se u Skrblíka zastavit pro slevový kupon Počítače 24.

  5. Dr.Max: Vichy dárek k nákupu v hodnotě 400 Kč

    V lékárnách Dr.Max k nákupu produktů Vichy v minimální hodnotě 690 Kč obdržíte jako dárek taštičku s miniaturami oblíbených produktů řady péče o pleť Neovadiol v hodnotě 400 Kč. Sada se hodí především při cestování, kdy s sebou není nutné tahat velká balení produktů. Další probíhající akce Vichy je s řadou vlasové péče Dercos, kdy při koupi 390 ml balení zaplatíte cenu pouze 200 ml. Nabídky platí do vyčerpání zásob.

  6. IKEA: Slevy téměř 40 % s IKEA Family

    Každý měsíc IKEA připravuje nové speciální slevy pro členy svého klubu IKEA Family. Od 1. do 31. března 2020 je ve výběru nábytek a doplňky jako vonné svíčky ve skle za 49 Kč místo původních 79 Kč, policové díly Kallax za 499 Kč místo 599 Kč nebo sada nádobí IKEA 365+ 18 ks za 599 Kč místo 799 Kč. V restauraci lze výhodně získat vybraná jídla, dezerty a nápoje, včetně kávy nebo čaje zdarma. Pro členy klubu do 15. března 2020 také probíhá akce na vybrané květináče, stojany na květiny nebo zahradní nábytek.

  7. Tchibo: Lyžařský výprodej až 40 %

    V obchodech a na e-shopu Tchibo je možné výhodně nakoupit zimní oblečení a doplňky se slevou až 40 %. Kvalitní dámské lyžařské kalhoty pořídíte za 999 Kč, bundy od 349 Kč, funkční termoprádlo od 349 Kč nebo čepice od 99 Kč. Dále v akci naleznete volnočasové a sportovní oblečení, obuv a ostatní doplňky. Akce probíhá do vyprodání zásob.

  8. Mall.cz: Slevy až 22 % na chladničky a doprava zdarma

    V týdnu od 9. do 15. března 2020 je možné na e-shopu Mall.cz pořídit vybrané modely chladniček se slevou až 22 % a dopravou zdarma. Lednice začínají na cenách 2 590 Kč, ale jako nejlepší nabídku jsme vybrali výborně hodnocený úsporný model třídy A+++ Samsung RB37J500MWW/EF s 10 letou zárukou a dopravou zdarma, který lze pořídit za 13 990 Kč. Slevový kupon Mall.cz je již připraven.

  9. McDonalds: Nové slevy v aplikaci

    Po stažení a přihlášení do aplikace McDonalds získáte přístup k novým slevovým kupónům, se kterými na občerstvení ušetříte i více jak 30 %. K využití je k dispozici např. kupon na 4 ks Chicken McNuggets + malé hranolky + malý sycený nápoj za 59 Kč, Double Cheeseburger + střední hranolky za 65 Kč, pro velký hlad 2x Malé McMenu s hranolkami a syceným nápojem za 189 Kč nebo velký Milk Shake za 30 Kč. Kupony jsou časově omezeny.

  10. O2: 30% sleva na knihy Svojtka & Co.

    Mobilní operátor O2 a jeho věrnostní program O2ExtraVýhody přichází s 30% slevou na knihy od nakladatelství Svojtka & Co. Mezi hlavní kategorie patří vzdělávací obrazová díla pro děti jako Fakt hustá knížka o lidském těle od E. Dodson a S. Horne nebo Jak věci fungují od C. Mason. Pro dospělé jsou to především cestovatelské knihy z řady Lonely Planet – Úchvatné světové trekingové trasy, průvodce pro jednotlivé země nebo konverzační slovníky. Stačí si jen vygenerovat slevový kupon Svojtka & Co. a využít jej na webu v poli “Použít slevový kód”.

  11. PENNY Market: PENNY Šance a nákup za půlku

    Každý týden v každé prodejně PENNY pokladní systém vybere jeden nákup, za který jeho majitel zaplatí pouze 50 % z ceny. Čím častěji nakoupíte v prodejnách, tím větší máte šanci nákup za polovinu vyhrát. Akce platí jen pro nákupy s PENNY kartou do 25. března 2020.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás