Skrblíkův týden: Na Mallorcu za 1 144 Kč, káva v McDonalds zdarma, sleva do Sparkys a 6 000 Kč cashback na Samsung

Lenka Chládková
Publikováno 26. března 2018
  1. Ryanair: Z Berlína na Mallorcu za 1 144 Kč

    Zatím téměř všechny termíny červnových letů u společnosti Ryanair z letiště Berlín Tegel na Mallorcu pořídíte za 21,99 eur, zpáteční letenka tak vychází na necelých 44 eur, což je v přepočtu asi 1 144 Kč. S rezervací termínu se nevyplácí vyčkávat, cena je platná do vyprodání nejlevnějších míst.

  2. McDonalds: Káva zdarma k hrnečku McCafé

    Pokud si v restauracích McDonalds zakoupíte designový hrneček za 99 Kč, dostanete kávu zdarma. Na výběr je několik barevných provedení s vtipnými nápisy v angličtině. Akce platí do vyprodání zásob.

  3. T.S.Bohemia: K Sony Xperia XZ2 bezdrátová sluchátka zdarma

    Poměrně zajímavou akci nabízí T.S.Bohemia. Až do 5. dubna 2018 je možné předobjednat mobilní telefon Sony Xperia XZ2 nebo XZ2 Compact. Ke každé objednávce získáte zdarma bezdrátová sluchátka Sony Hi-Res WH-1000XM2 v hodnotě bezmála 10 000 Kč s technologií pro digitální odstranění šumu.
    K nákupu je navíc do 31. března 2018 možné využít akci na splátkový prodej, kdy je při řádném splácení navráceno 100 % úroků zpět. Spotřebitelský úvěr zajišťuje Home Credit.
    Před plánovaným nákupem nezapomeňte zkontrolovat, zda pro vás nemáme připraven slevový kupon T.S.Bohemia.

  4. UrbanStore: Předsezónní výprodej se slevami až 70 %

    Na UrbanStore.cz právě probíhá předsezónní výprodej vybraných kousků z jarních a letních kolekcí se slevami až 70 %. Vybírat můžete z pestré nabídky oblečení, obuvi a doplňků v pánském, dámském i dětském sortimentu. V předsezónním výprodeji najdete vybrané zboží oblíbených značek jako například Under Armour, Diesel, Adidas, Converse, Puma, Salomon nebo LEVI’s.
    Na nezlevněné nové kolekce je možné až do 8. dubna 2018 využít 20% slevu se slevovým kódem VELIKONOCE 18.

  5. Drogerie Teta: Celý sortiment Palmolive, Colgate a Somat za půlku

    V síti drogerií Teta mohou zákaznici využít prémiových slev na celý sortiment značek Palmolive, Colgate a Somat. Sprchové gely a mýdla, přípravky k péči o zuby a tablety do myčky za poloviční cenu získáte po předložení členské kartičky Teta klubu. Akce platí do 18. dubna 2018.

  6. Sparkys: 20% sleva na celý sortiment

    Klienti O2 mohou až do 31. března 2018 využít 20% slevy na celý sortiment v hračkářství Sparkys, Bambule a HM Studio. Stačí, když si na stránkách ExtraVýhody.cz vygenerují slevový kód. Kód je třeba předložit při placení ve vybraném hračkářství, nebo ho při nákupu v e-shopu zadat do pole pro slevový kupon. Slevu je možné čerpat opakovaně po celou dobu platnosti nabídky, nelze ji však kombinovat s jinými akcemi.

  7. Lidl: Praktičtí pomocníci do dílny ParkSide

    Ve čtvrtek 29. března 2018 bude v Lidlu zahájena další kampaň s pomocníky do dílny. Tentokrát v nabídce mimo jiné najdete Elektrický hoblík 750 W za 899 Kč, Rychlonabíjecí šroubovák 4,6 V za 999 Kč, Aku příklepovou vrtačku 20 V za 1 490 Kč nebo praktický Box na nářadí za 199 Kč.

  8. Hervis Sports: Za nákup až 1 000 Kč nazpět

    Nakoupíte-li v e-shopu Hervis.cz za více než 2 500 Kč, můžete získat 500 Kč nazpět. Pokud utratíte 5 000 Kč a více, dostanete zpět 1 000 Kč. Podmínkou je zadání slevových kódů, které najdete přímo na stránkách Hervis.cz. Akce se nevztahuje na zboží ve výprodeji a Mega CountDown.

  9. Okay: Cashback na vybrané spotřebiče Samsung až 6 000 Kč

    Až do 3. června 2018 je možné využít na Okay.cz cashback na vybrané ledničky a pračky do výše až 6 000 Kč. Vše, co je třeba k získání cashbacku udělat, je koupit vybraný spotřebič u doporučeného prodejce a zaregistrovat nákup na Samsung-bonus.eu. Do 30 dnů od řádně provedené registrace bude na uvedený účet zaslán bonus ve výši od 1 000 Kč do 6 000 Kč. Seznam vybraných spotřebičů a doporučených prodejců najdete na stránkách Samsung-bonus.eu.

  10. Deichman: Dětské boty za půlku

    V kamenných prodejnách a v e-shopu Deichmann právě odstartovala speciální Velikonoční akce. Vybranou dětskou obuv zde pořídíte za poloviční ceny. Zlevněné jsou sportovní botky, kotníkové tenisky a polobotky. Kompletní nabídku najdete na stránkách Deichmann.cz.

  11. Euronics: 20% sleva na vybrané produkty Tefal

    Jestliže potřebujete doplnit do kuchyně nějakého šikovného pomocníka na vaření, doporučuji si prohlédnout aktuální nabídku na Euronics.cz. Ruční, tyčové a stolní mixéry, kuchyňské roboty s nejrůznějšími funkcemi nebo kuchyňské váhy Tefal jsou nyní prodávány s 20% slevou.
    Před nákupem se určitě podívejte, jestli pro vás nemáme na našem kuponovém webu přichystanou také nějakou lákavou nabídku v podobě slevového kuponu Euronics.

  12. Terranova: Jarní slevy

    V e-shopu Terranovastyl.com právě odstartovaly jarní slevy. Se slevou 20, 30 a 40 % nakoupíte v dámském, pánském a dětském sortimentu téměř vše. Zlevněné není pouze nové zboží.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás