7 triků, jak ušetřit v drogerii Teta

Lenka Chládková
Publikováno 1. září 2020

Maloobchodní síť drogerií Teta je provozována českou společností PK Solvent s.r.o. Mateřská společnost vlastní 360 poboček drogerií Teta, ostatní prodejny jsou provozovány jako franšízy. V minulých letech Teta drogerie začala působit i na Slovensku.

Poměrně nedávno Teta drogerie změnila logo a především celkový design svých prodejen. V rámci těchto změn byla vytvořena značka TOP drogerie, která zachovává původní stav a uspořádání. Zatímco TOP drogerie se profiluje jako tradiční obchod s drogistickými potřebami, Teta drogerie se více zaměřuje na rozšířenou nabídku kosmetiky, dětského sortimentu a souvisejících služeb. V současné době je provozováno 500 Teta drogerií a 170 prodejen s označením Top Drogerie.

Teta drogerie několikrát získala titul Obchodníka roku v kategorii Obchodník s drogerií a parfumerií. V roce 2013 zvítězila v kategorii Věrnostní program roku.

  1. Sledujte akční leták Teta drogerie

    Letáky Teta drogerie s nabídkou akčních cen jsou obvykle v platnosti déle než týden. Akční nabídka zahrnuje produkty z celého sortimentu s výraznými slevami. Klasickou nabídku doplňuje leták Dům a zahrada, který zpravidla platí 15 dní. Leták Dům a zahrada nabízí akční ceny na barvy, laky a zahradnické potřeby.

    Na stránkách Tetadrogerie.cz také najdete seznam všech výrobků, u kterých je dlouhodobě snížená cena. Ceny jsou znatelně nižší a platí minimálně 3 měsíce.

    Pro TOP drogerii je vydáván samostatný leták. Akční ceny v TOP drogerii bývají platné více než týden.

    Na aktuální slevy v Teta drogerii vás každý týden upozorní Skrblíkova Letáková hlídka.

  2. Staňte se členem Teta klubu

    Teta drogerie svým zákazníkům nabízí věrnostní program Teta klub. K přihlášení stačí vyplnit jednoduchý formulář přímo na prodejně, klubovou kartu tak získáte ihned na místě a okamžitě můžete začít využívat členských výhod. Registrovat se jde i přes internetové stránky Tetadrogerie.cz, věrnostní karta vám do týdne přijde poštou.

    Výhody Teta klubu

    • Prémiové slevy – až 50% slevy na celý sortiment jedné značky. Někdy bývá sleva podmíněna nákupem více kusů.
    • Klubové ceny – ještě výhodnější ceny pro produkty z akčního letáku.
    • Slevové kupony Teta – při aktivaci online Teta účtu sbíráte body, za každých 40 Kč získáte 1 bod. Za nasbírané body vám bude posytnut věrnostní slevový kupon s 10% slevou na celý nákup.
    • Věrnostní kupony dostanete výměnou za 50, 65 nebo 80 bodů, záleží na tom, jakého věrnostního statusu jste dosáhli (pokud v drogerii utratíte více než 6 000 ročně, postačí 50 bodů, za útratu nad 3 000 Kč se vám odečtě 65 bodů a v případě že utratíte méně než 2 999 Kč, bude vás věrnostní 10% sleva stát 80 bodů)
    • Teta magazín zdarma – v magazínu jsou k dispozici další slevy a výhodné nabídky.

    TOP drogerie má nachystaný samostatný program pro věrné zákazníky, a tím je TOP klub. Přihlášení je možné na kterékoli prodejně TOP drogerie. Po vyplnění přihlášky dostanete věrnostní kartu, se kterou ihned získáváte klubové slevy. Akční nabídky se obměňují každých 14 dní, slevy pro členy dosahují až 50 %.

  3. Přihlaste se do dětského programu Brouček

    Program Brouček je pro maminky s dětmi do 5 let. Prostřednictvím programu je možné ušetřit při nákupu vybraného dětského zboží, nabídka slev se obměňuje každý měsíc. Podmínkou je členství v Teta klubu a aktivní Teta online účet. Přihlásit se můžete zde.

    Kupony se mohou při placení uplatnit přímo z mobilu přes aplikaci Teta Drogerie CZ. Na jeden výrobek lze použít pouze jeden Broučkův kupon v rámci jednoho nákupu.

    Výhody programu Brouček

    • Broučkovy kupony na vybrané dětské výrobky
    • Narozeninová sleva 20 %
  4. Káva k nákupu zdarma

    V drogeriích Teta si můžete k nákupu dát kávu nebo horkou čokoládu výměnou za 4 body.

  5. Privátní značky Ameté, Ellie nebo Dentamax

    V drogeriích Teta najdete výrobky privátních značek, které byly vyvinuty speciálně pro tuto síť drogerií. V regálech jsou označeny logem „Dlouhodobě výhodně“.

    Ameté

    Kosmetika Ameté je zaměřena na péči o tělo. Pod touto značkou se prodávají sprchové gely a oleje, tekutá mýdla, tělová mléka, pěny do koupele, holítka, odlakovače na nehty, dále laky a tužidla na vlasy.

    4wardi

    Značka 4wardi zahrnuje sprchové gely pro muže. Na výběr je pestrá nabídka vůní.

    Ellie

    Značka Ellie nabízí ucelenou řadu luxusní pleťové kosmetiky za dostupnou cenu. K dispozici jsou přípravky pro různé typy pleti ve všech věkových kategoriích. Součástí nabídky je i dekorativní kosmetika, péče o rty nebo odličovací pomůcky.

    Floré

    Bylinná kosmetika obsahující ingredience v biokvalitě je prodávána pod značkou Floré. Zahrnuje produkty pečující o tělo i pleť.

    Helios Herb

    Značka Helios Herb představuje sluneční kosmetiku. Výrobky splňují veškeré požadavky EU ohledně účinnosti opalovací kosmetiky.

    Happy Mimi

    Výrobky Happy Mimi jsou určeny naším nejmenším, jedná se především o pleny, vlhčené ubrousky a přebalovací podložky.

    Dentamax

    Vše pro péči o zuby a ústa je nabízeno pod značkou Dentamax. Zubní pasty a kartáčky pro děti i dospělé, ústní vody, zubní nitě nebo mezizubní kartáčky za velmi příznivé ceny.

    Q-Clean, Q-Power a Q-Soft

    Pod těmito značkami najdete výrobky pečující o domácnost. Ať už jsou to úklidové pomůcky, čistící prostředky nebo hygienické potřeby.

  6. Slevové kupony Teta drogerie

    Před plánovanými nákupy se vyplatí na našem kupónovém webu zkontrolovat, zda nejsou k dispozici slevové kupóny Teta drogerie, případně kupóny do internetové lékárny Sléky.cz.

  7. Doprava zdarma z e-shopu Sléky.cz a Teta foto

    Doprava zdarma z e-shopu Sléky.cz

    Sléky.cz je internetová lékárna, která nabízí volně prodejné léky, doplňky stravy, dětskou výživu a kosmetiku, dermokosmetiku nebo veterinární přípravky za velmi příznivé ceny. Součástí nabídky je mnoho akcí, slev a výprodejových cen. Při nákupu využijte dopravu zdarma do poboček Teta drogerie při nákupu nad 299 Kč.

    Teta foto

    Ve vybraných prodejnách označených „Teta foto Ihned“ lze vytisknout digitální fotografie, které si přinesete na flash disku nebo třeba jen v mobilním telefonu. Dají se zde objednat i další služby, jako zhotovení různých fotodárků nebo fotoknih. I tento sortiment je možné pořídit výhodněji. Aktuální nabídku najdete na Tetafoto.cz.

    Mobilní aplikace Teta drogerie

    S aplikací Teta drogerie budete mít ve svém mobilním telefonu vždy aktuální akční nabídku. Prostřednictvím aplikace si můžete vyhledat nejbližší prodejnu, otevírací dobu a veškeré služby, které prodejna nabízí. Také si v ní můžete zaznamenávat libovolně dlouhé nákupní seznamy.

    Kosmetické koutky v drogeriích Teta

    V prodejnách Teta drogerie je k dispozici kosmetický koutek. V koutku je zrcadlo s přepínáním osvětlení na denní a večerní líčení, s testery můžete vyzkoušet libovolnou dekorativní kosmetiku. Zdarma můžete použít odličovací tampony, ubrousky a pleťové mléko. Ve vybraných kategoriích můžete získat také vzorky kosmetiky zdarma.


J
Jirka 25.10.2017 – 22:57

Jediný trik jak ušetřit při nákupu v Drogerii TETA je nakupovat jinde. To co mi TETA nabídla za 64 Kč to mi ve vedlejším krámě nabídli za 41 Kč a ve vedlejším městě, kam jsem měl cestu jsem nakoupil za 29 Kč. Naprosto shodný výrobek, stejné množství obsahu, žádná akce.

Odpovědět

M
Markéta 20.06.2018 – 08:28

V kamenných prodejnách jsem již drogerii přestala nakupovat nebo zajdu jen pro drobnosti. Většinu nakupuji na internetu na různých eshopech, kde se dokáže hodně ušetřit. Poslední nákupy jsem dělala na mojedrogerie.cz, v porovnávačích to vyšlo jako nejlepší ceny u spousty zboží. Dodání bylo do dvou dnů, taky super.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy a triky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás