Skrblíkův týden: Mega výprodej v Lidlu, 60% sleva RegioJet, soutěž CinemaCity, 20% sleva Tescoma

Lenka Chládková
Publikováno 11. února 2019

Tento týden se slaví svátek svatého Valentýna, mnohé obchody a e-shopy při té příležitosti připravily speciální slevové akce. Podrobněji se valentýnským slevám věnujeme v článku Valentýn 2019: 9 originálních tipů na valentýnské dárky. Do Skrblíkova týdne jsme pro vás tentokrát vybrali 11 nejzajímavějších slev a akcí:

  1. RegioJet: Single Valentýn se slevou až 60 % do více než 60 destinací

    RegioJet spustil akci Single Valentýn s tak trochu jinou oslavou svátku zamilovaných. Obdarovat bychom měli sami sebe a to výletem do jednoho z evropských měst. K tomu RegioJet připravil slevy až 60 % na jízdenky do více než 60 destinací. Termíny jsou dostupné až do konce března 2019, podmínkou je nákup jízdenek do čtvrtka 14. února 2019. Akční jízdenky Single Valentýn lze pořídit pouze přes internet nebo prostřednictvím mobilní aplikace, jejich počet je limitován. Z nabídky RegioJetu nás nejvíce zaujalo:

    • Londýn za 499 Kč
    • Paříž za 499 Kč
    • Řím za 499 Kč
    • Milán za 499 Kč
    • Benátky za 499 Kč
    • Boloňa za 499 Kč
    • Florencie za 499 Kč
    • Berlín za 299 Kč
    • Drážďany za 199 Kč
    • Mnichov za 199 Kč
    • Vídeň za 199 Kč
    • Štrasburk za 499 Kč
    • Amsterdam za 499 Kč
    • Brusel za 499 Kč
    • Ženeva za 499 Kč
    • Budapešť za 199 Kč
  2. Lidl: Mega výprodej spotřebního zboží a slevy až 60 %

    V Lidlu právě odstartoval oblíbený Mega výprodej spotřebního zboží. Se slevami až 60 % je možné nakoupit nářadí, sportovní vybavení, domácí potřeby, bytový textil nebo oblečení z dámských, pánských a dětských kolekcí. Mega výprodej probíhá také v e-shopu Lidl, na výběr je více než 250 produktů.

  3. O2: 20% sleva na vše v Tescoma

    Mimořádná sleva ve výši 20 % na vše ve Značkovém e-shopu Tescoma je připravena pro všechny zákazníky O2. Slevu lze čerpat neomezeně, nelze ji využít na dárkové poukazy, akční a zlevněné zboží. Při nákupu stačí pouze vyplnit slevový kupon Tescoma, který vygenerujete podle jednoduchého návodu na O2ExtraVýhody.cz, po potvrzení se cena objednávky automaticky sníží o 20 %. Akce potrvá do 4. března 2019.

  4. Alza: Soutěž o stavebnici LEGO Movie 2 za 7 999 Kč

    Pokud v Alze zakoupíte do 3. března 2019 jakoukoliv stavebnici LEGO, můžete vyhrát exkluzivní stavebnici LEGO Movie 2 – Vítejte v Apokalypsburgu! v hodnotě 7 999 Kč. Výherce bude vybrán náhodně každý týden, podmínkou účasti je nákup přes uživatelský účet na Alza.cz. U účtu musí být řádně vyplněny registrační údaje a zároveň musí být povoleno zasílání reklamních nabídek.

  5. CinemaCity: Rande jako z filmu

    Valentýnskou hru pro páry i nezadané připravilo CinemaCity. Soutěž probíhá na dvou úrovních, pro nezadané neboli Singles je připraveno 10 otázek, které povedou k nalezení správného „filmového“ partnera v seznamce. Soutěžní úkol bude považován za splněný, pokud oba účastníci potvrdí rande kliknutím na příslušné tlačítko. Hraje se o vstupenky do kina 1+1 zdarma a slevy 25–75 % na Duet menu. Soutěž pro páry probíhá na podobném principu, jen první z páru zodpoví 10 připravených otázek a svého partnera přizve do soutěže. Podle procentuální shody v odpovědích získají slevu od 25 do 75 % na Duet menu. Soutěžit je možné do 14. února 2019.

  6. Astratex: Valentýnská nadílka se slevou 20 %

    Radost si můžete udělat až do čtvrtka 14. února 2019 v e-shopu Astratex. Pokud zde nakoupíte za více než 1 399 Kč a v nákupním košíku zadáte slevový kupon Astratex, získáte valentýnskou slevu ve výši 20 %. Dopravu zdarma mají všechny objednávky za více než 999 Kč.

  7. Sephora: Valentýnská sleva 30 % na vybrané vůně

    Skvělou inspiraci na valentýnské dárky najdete v těchto dnech v parfumeriích Sephora. Na vybrané parfémy a parfémové vody je poskytována 30% sleva, v akci jsou značky jako Versace, Hugo Boss, Lancome, Calvin Klein, Bvlgari, Armani nebo Jimmy Choo. Nabídka platí pouze pro nové a stávající členy klubu Sephora.

  8. Albert: Sleva na benzín a naftu -2 Kč na každý litr

    Slevu na benzín a naftu ve výši 2 Kč na každý litr dostanete v hypermarketech Albert, pokud od čtvrtka 14. února do neděle 17. února 2019 nakoupíte alespoň za 600 Kč. Při placení na pokladně dostanete slevový kupón, se kterým na čerpacích stanicích Albert můžete až do 20. února 2019 uplatnit mimořádnou slevu. Maximální odběr při využití této slevy je 100 litrů pohonných hmot na jedno tankování.

  9. Okay: Šťastné dny od pátku do neděle se slevou až 40 %

    Od pátku 15. února do neděle 17. února 2019 probíhají v Okay šťastné dny. Při nákupu alespoň dvou produktů získáte na levnější z nich slevu 25 %. Jestliže si pořídíte 3 produkty, pak ten nejlevnější bude zlevněn o 40 %. Akce bude probíhat v kamenných pobočkách i v e-shopu, nevztahuje se pouze na zboží označené ikonkou „Akce“.

  10. Spartoo: 50 % ze zakoupeného dárkového poukazu na další nákup

    Spartoo.cz nabízí svým zákazníkům skvělou akci. Pokud do čtvrtka 14. února 2019 koupíte dárkový poukaz Spartoo, získáte 50 % jeho hodnoty jako slevu na další nákup. Kupříkladu u dárkového poukazu za 2 500 Kč dostanete nazpět 1 250 Kč. Tento poukaz má platnost 1 rok a lze ho použít na jeden nebo více nákupů.
    Před nákupem nezapomeňte zkontrolovat, jestli pro vás nemáme připraven slevový kupon Spartoo.

  11. Luxor: Sleva 20 % na celý sortiment

    Datum 14. února nepatří pouze zamilovaným, jde také o mezinárodní den darování knih. Luxor u této příležitosti nabízí od 12. do 14. února 2019 exkluzivní 20% slevu na veškerý sortiment. A navíc ke každému provedenému nákupu dostanete čokoládovou pralinku Lindt jako dárek. Sleva je platná pouze v kamenných pobočkách knihkupectví Luxor.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás