Skrblíkův týden: Likvidace skladů Okay, Amazon Music zdarma, 50% slevy Sportisimo

Lenka Chládková
Publikováno 2. listopadu 2020
  1. Amazon: Předplatné Music Unlimited na 3 měsíce zdarma

    Neomezené přehrávání hudby Amazon Music Unlimited je nyní možné využívat celé 3 měsíce zdarma. Nabídka je určena výhradně novým zákazníkům, kteří doposud Amazon Music Unlimited nevyužili a to ani v bezplatné verzi. Po uplynutí 3 měsíců se poplatky za užívání automaticky strhávají z platební karty a to ve výši €9.99238 Kč měsíčně, členům Amazon Prime pak €7.99190 Kč měsíčně.
    Službu si je možné objednat na stránkách Amazon.de až do 11. ledna 2021. S registrací, s vytvořením účtu a samotným nákupem vám pomůže návod, jak nakupovat na Amazon.de.

  2. IKEA: Splátky bez navýšení na celý sortiment

    Obchodní domy IKEA jsou dle vládních nařízení zavřené, nakupovat v IKEA jde přes internet. Využít lze službu „Klikni a vyzvedni“, která je zpoplatněna od 49 Kč dle hmotnosti zásilky, nebo dopravu na adresu s cenou od 149 Kč. Od 1. listopadu do 31. prosince 2020 IKEA ve spolupráci s Hello Bank! by Cetelem nabízí nákupy na splátky bez hotovosti a bez navýšení. Podmínkou je nákup minimálně za 2 000 Kč na 10 měsíčních splátek. Více informací je k dispozici na stránkách IKEA.com.

  3. Okay: Likvidace zboží z prodejen – všechno musí pryč

    Do 8. listopadu 2020 likvidují v e-shopu Okay skladové zásoby prodejen. Slevy jsou přislíbeny až do výše 52 % původních cen a zahrnují elektro i nábytek. Nakupovat je možné pouze online, kamenné prodejny nyní slouží jako výdejny. Před odesláním objednávky si nezapomeňte vyzvednout slevový kupon Okay.

  4. Drogerie Teta: Získejte 300 Kč z nákupu zpět

    Drogerie Teta vydala nové slevové kupony na vybrané značky. Při nákupu produktů Colgate, Palmolive, Finish, Nivea nebo Labello ušetříte 40 %. Pokud navíc zakoupíte výrobky z portfolia Procter & Gamble alespoň za 999 Kč, dostanete po registraci účtenky na MujSvet-PG.cz 300 Kč nazpět. Akce se týká běžně používaných produktů od značek Ariel, Lenor, Jar, Always, Gillette nebo Pantene. Doprava zdarma je z e-shopu Teta Drogerie do pátku 6. listopadu 2020.

  5. Alza: Soutěž o 100 chytrých hodinek

    Na Alza.cz právě probíhá soutěž o 100 chytrých hodinek značek Apple, Garmin nebo Fitbit. K zařazení do slosování stačí do 13. listopadu 2020 nakoupit na Alza.cz alespoň za 1 000 Kč a zodpovědět soutěžní otázku. Každý všední den bude vybráno 10 šťastlivců, kteří obdrží chytré hodinky.

  6. Sportisimo: Sezónní oblečení a obuv za půlku

    Sportisimo prodává sezónní sportovní oblečení a obuv za poloviční ceny. V nabídce nechybí bundy, zimní a podzimní boty, trička, mikiny nebo sportovní kalhoty. Zastoupeny jsou oblíbené sportovní značky jako Adidas, Loap, Hannah, Head, Salomon, Columbia nebo Alpine Pro. Nakupovat jde pouze online, objednávky si lze ale vyzvednout v prodejnách, které v současné době fungují jako výdejní místa.

  7. Lidl: Připraveni na zimu – autodoplňky a potřeby pro auto

    Lidl v pondělí 2. listopadu 2020 spustil kampaň na autodoplňky a potřeby pro auto privátních značek. Nabíječku autobaterií lze pořídit za 799 Kč, 19dílnou sadu náhradních žárovek a pojistek do auta za 249 Kč, startovací zdroj s powerbankou 2v1 za 1 299 Kč, zimní ostřikovač, 5 l za 99,90 Kč nebo ochranná plachta na auto za 149 Kč. Většina produktů je dostupná také v e-shopu Lidlu.

  8. Bibloo.cz: Mid Season Sale až 50 %

    Vybrané značkové kousky prodává Bibloo.cz v rámci Mid Season Sale až s 50% slevou. Ve slevách najdete oblečení, obuv a doplňky od prémiových značek jako Michael Kors, Guess, Calvin Klein, Gant, Tommy Hilfiger a mnoha dalších. Doručení je zdarma pro všechny objednávky.

  9. AlbatrosMedia.cz: Rozbalte to s knížkou

    Slevu 20 % na vybrané knižní tituly nabízí AlbatrosMedia.cz. Akce je zaměřena spíše na dárkové knihy a knihy pro děti, výhodně je možné také pořídit boxy knih – například Raye Bradburyho, Jo Nesba nebo Jonase Jonassona. Doprava zdarma je pro všechny objednávky nad 800 Kč, navíc je ke každé objednávce přidáván dárek a výherní stírací los zdarma.

  10. Douglas: Parfémové šílenství – 3 000 vůní za snížené ceny

    Parfumerie Douglas snížila ceny 3 000 nejoblíbenějších vůní. Zlevněné jsou nejen samotné parfémy značek jako Lancome, Dior, Yves saint Laurent, Giorgio Armani, Hugo Boss nebo Chloé, ale i dárkové sety. Kompletní nabídku najdete na Douglas.cz.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás