Skrblíkův týden: Kupon Tesco, Mallorca za 312 Kč, Týden s Tescomou a slevové kupony McDonald’s

Lenka Chládková
Publikováno 17. září 2018
  1. Ryanair: Listopadová Mallorca za 312 Kč

    V listopadu 2018 si můžete s Ryanair zaletět na Mallorcu za úžasných 312 Kč. Odlet je vždy v ranních hodinách z Berlína Schönefeld, z Palma de Mallorca se odlétá lehce před polednem. Termínů je zatím dostatek, nejvíce v druhé půlce listopadu.
    Hned 4 lety denně zajišťuje na Mallorcu společnost Laudamotion z berlínského letiště Tegel. Za zpáteční letenky v termínech od druhé poloviny října a v průběhu celého listopadu 2018 zaplatíte 520 Kč .

  2. Tescoma: Týden s Tescomou se slevou 20 % na vše

    V kamenných prodejnách a ve Značkovém e-shopu Tescoma právě probíhá Týden s Tescomou. Celý sortiment kuchyňských potřeb včetně novinkových produktů až do pondělí 24. září 2018 nakoupíte s 20% slevou. Ve Značkovém e-shopu Tescoma jsou všechny položky kompletně přeceněny. Slevu nelze kombinovat s jinými akcemi. Doručení je zdarma při nákupu nad 999 Kč.

  3. McDonald‘s: Nová aplikace se slevovými kupony

    McDonald’s nabízí novou aplikaci do chytrých zařízení. Pokud si ji v App Store nebo Google Play stáhnete a zřídíte si účet, získáte přístup ke slevovým kuponům. Na výběr jsou velké hranolky za 20 Kč, Big Mac a střední hranolky za 75 Kč, McChicken a střední hranolky za 75 Kč, Mc Flurry za 35 Kč nebo vybraná káva z McCafé za 30 Kč.
    Výhodou nové aplikace je to, že se dá využívat i v zahraničí. Stačí si jen v nastavení zvolit jinou dostupnou zemi.

  4. Tesco online: 150 Kč na první nákup

    Kupon na slevu pro Tesco online nákupy v hodnotě 150 Kč najdete na stránkách iTesco.cz. Slevu uplatníte jednoduše zadáním kódu do patřičného políčka v nákupním košíku. Podmínkou je online nákup v minimální hodnotě 500 Kč na iTesco.cz. Platnost kuponu je do 30. září 2018.
    Pro klienty společnosti O2 je připravena sleva na online nákupy v Tescu ve výši 100 Kč při nákupu nad 1 000 Kč, případně 150 Kč při nákupu nad 2 200 Kč. Sleva platí pro zákazníky, kteří již online nákupy Tesco využívají. Návod na vygenerování kódu a další podmínky užití najdete na stránkách O2ExtraVýhody.cz.

  5. Alza: Získejte 8 000 Kč na další nákupy

    Jestliže na Alza.cz nakoupíte za více než 2 000 Kč, získáte k nákupu elektronickou šekovou knížku s kupony v hodnotě 8 000 Kč. Nabídka platí do 30. září 2018, jednotlivé šeky lze uplatnit od 1. října do 31. října 2018. Podmínkou je užívání mobilní aplikace Alza. V šekové knížce najdete slevu 700 Kč na notebooky, 500 Kč na velké domácí spotřebiče a televize, 400 Kč na digitální foto, kamery, herní konzole, tablety, 300 Kč na mobilní telefony a mnoho dalších slev. Kompletní seznam slevových kódů najdete na stránkách Alza.cz.
    Před nákupem se určitě nezapomeňte podívat, zda-li pro vás nemáme připraven slevový kupon Alza.

  6. LeoExpress: 75% sleva a 25% cashback pro děti, studenty a seniory

    Děti, studenti a senioři od 1. září 2018 cestují s LeoExpressem se 75% slevou. Tato sleva platí na celém území České republiky a vztahuje se na všechny vlakové a autobusové spoje v Economy třídě. Po každé projeté jízdě LeoExpress vrací 25 % z plné ceny v leo kurunách. Ty je pak možné využít na nákup dalších jízdenek. Jedinou podmínkou je členství ve věrnostním klubu SmileClub.

  7. Dr.Max: Produkty L’Oréal Paris 2+1 zdarma

    Dr.Max nabízí až do 22. září 2018 skvělou akci na produkty L’Oréal Paris. Při nákupu 3 výrobků vám bude odečten nejlevnější produkt. Akce se vztahuje na dekorativní kosmetiku, pečující přípravky, šampóny a kondicionéry.
    Podívejte se také, jestli pro vás nemáme připraven slevový kód Dr.Max.

  8. H&M: Čím větší nákup, tím vyšší sleva a doprava zdarma

    Nakoupíte-li v H&M alespoň za 900 Kč, získáte slevu 10 %. Pokud nakoupíte za více než 1 800 Kč, dostanete 20% slevu. A doručení je zdarma. Akce platí na celý sortiment do středy 19. září 2018. K uplatnění slevy stačí zadat slevový kód H&M, který najdete na stránkách H&M.

  9. Teta: 10% sleva na celý nákup

    Drogerie Teta mění koncept svého věrnostního klubu. U této příležitosti Teta rozeslala všem stávajícím členům novou věrnostní kartu, ke které byl jako bonus přiložen kupon na 10% slevu. Pokud členy nejste, nebo pokud vám nová karta nepřišla, stačí si aktivovat na stránkách Teta online účet. Mimořádný kupon na 10% slevu je možné uplatnit na celý sortiment i na produkty v akci, platnost kuponu je do 3. října 2018.

  10. Kasa.cz: Dny nákupů Kasa.cz a slevy až 30 %

    Extra slevy až 30 % na vybraný sortiment najdete na stránkách Kasa.cz. Například na vybrané malé domácí spotřebiče Bosch, Siemens, DéLonghi, Kenwood a Braun je možné se speciálními slevovými kódy dostat slevu 30 %, velké domácí spotřebiče si můžete zlevnit o 10 %, produkty osobní péče Rowenta a full automat espressa Krups o 30 %, nádobí Tefal a kuchyňské potřeby BerlingerHaus o 25 %.
    Navíc je možné nakupovat poslední kousky se slevou 20 %. Nabídku všech slev najdete na stránkách Kasa.cz. Před nákupem doporučujeme zkontrolovat, jestli není k dispozici další slevový kupon Kasa.

  11. Notino.cz: Happy days se slevou až 60 %

    Notino.cz slibuje na svých stránkách největší akci roku a to Happy days se  slevami až do výše 60 %. Parfémové bestsellery je možné pořídit už za 699 Kč, také lze využít až 60% slevy na luxusní vůně a kosmetické topy. U bestsellerů je doprava zdarma, navíc k nákupu nad 990 Kč dostanete dárek.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás