Skrblíkův týden: iPhone 5S zdarma, Black Friday, z Pardubic do Londýna za 518 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 13. listopadu 2017
  1. Ryanair: Z Pardubic do Londýna za 518 Kč

    Nízkonákladová aerolinka Ryanair nabízí pro období leden a únor 2018 zpáteční letenky z Pardubic do Londýna za 518 Kč. Z Ostravy do Londýna se pro stejné období nejlevnější zpáteční letenky dají koupit od 678 Kč, z Prahy pak od 878 Kč. Nabídka platí do vyprodání nejlevnějších míst, v ceně letenky jsou dvě příruční zavazadla.

  2. Kasa.cz: Black Friday, slevy až 80 %

    Na Kasa.cz probíhá od pondělí 13. listopadu do čtvrtka 16. listopadu 2017 Black Friday se slevami až 80 %. Kromě slev na velké a malé domácí spotřebiče, notebooky, tablety, mobilní telefony, úklidové pomůcky, hračky, vybavení do dílny a na zahradu, chovatelské potřeby nebo spotřební elektroniku, získáte navíc slevu 20 % na sportovní vybavení Husky, Ferrino a Boll, 10 % na dílnu a zahradu, 10 % na granule pro psy a kočky a 5 % na domácí kina. Slevové kódy k uplatnění slevy najdete zde. V rámci akce Black Friday je možné nakupovat na splátky s 0% navýšením.
    Před nákupem doporučujeme ověřit, zda nejsou k dispozici také slevové kupony Kasa.

  3. ElectroWorld: K nákupu vysavače iPhone 5S zdarma

    K nákupu robotického vysavače PURE i9 v ElectroWorldu získáte zdarma iPhone 5S 16GB. Nákup vysavače je třeba registrovat do čtvrtka 16. listopadu 2017 na stránkách výrobce. Akce platí pro prvních 30 registrací, k dnešnímu dni zbývá 27 registrací. Vysavač je možné v ElecroWorldu na splátky bez navýšení. Více informací najdete zde.
    Nezapomeňte zkontrolovat, zda na našem kuponovém webu nejsou slevové kupony ElectroWorld.

  4. OTTO: Shopping Festival se slevami až 60 %

    Internetový obchod OTTO nabízí dámskou, pánskou a dětskou módu se slevami až 60 %. V nabídce jsou zastoupeny značky jako Adidas, Tom Taylor, Bruno Banani, Vero Moda nebo Bench. Navíc za přihlášení k odběru newsletteru získáte slevu 400 Kč ihned po registraci. Aktivační kód bude zaslán na vaši e-mailovou adresu.

  5. Lidl: Příprava auta na zimu

    Nezbytné vybavení do auta pro nadcházející zimní období pořídíte od čtvrtka 16. listopadu 2017 v kamenných prodejnách nebo e-shopu Lidl. V nabídce je například Startovací box a nabíječka baterií za 1 290 Kč, Startovací zdroj s powerbankou 8 000 mAh za 1 490 Kč, Stěrače za 129 Kč, Zimní směs do ostřikovačů W5 s 20% slevou za 79,90 Kč nebo Gumové autokoberce 4 ks za 399 Kč. Kompletní nabídku najdete zde.

  6. T-Mobile: Káva 1 + 1 zdarma v Costa Coffee

    Díky věrnostnímu programu Našim pro radost mohou klienti T-Mobile využít speciální nabídky v kavárnách Costa Coffee, kde si mohou každé pondělí dát dvě kávy za cenu jedné. Na stránkách NašimProRadost.cz stačí vložit své telefonní číslo, následně přijde SMS zpráva se slevovým kódem. Kód je třeba ukázat při objednávce v kavárně Costa Coffee. Jeden zákazník T-Mobile může využít každé pondělí jeden slevový kód. Akce platí do 25. prosince 2017.

  7. MALL: Slevy na hračky pro děti

    Až 30% slevu na vybrané hračky nabízí internetový obchod MALL. V nabídce je například RC vrtulník Glowee za 599 Kč, Carrera Autodráha GO Fast start za 1 599 Kč, Smoby dětská Kuchyňka Tefal Studio Bubble za 1 699 Kč, hra Dobble za 259 Kč nebo hra Activity Original za 569 Kč. Celou nabídku zlevněných hraček najdete na stránkách MALL.
    Před plánovaným nákupem doporučujeme zkontrolovat slevové kupóny MALL.

  8. RegioJet: Jízdenky po ČR za 50 Kč

    Autobusový dopravce RegioJet nyní nabízí limitovaný počet jízdenek po České republice za 50 Kč. Cena je platná výhradně pro jednosměrné jízdenky zakoupené online nebo prostřednictvím mobilní aplikace. Týká se všech spojů mířících z nebo do Prahy. Podrobnější informace zde.

  9. M&S: Dětské oblečení za půlku a sleva 20 % na svetry

    V prodejnách Marks & Spencer právě probíhá akce na dětské oblečení. Při koupi dvou kousků z dětského sortimentu získáte na druhý, levnější produkt 50% slevu. Slevu lze uplatnit až do 24. prosince 2017. Dámské a pánské vybrané svetry Marks & Spencer je možné nakoupit do 26. listopadu 2017 s 20% slevou. Sleva se týká pouze nezlevněných kousků.

  10. O2: 20% sleva v Klenotech Aurum

    Zákazníci O2 mohou prostřednictvím věrnostního programu O2 EXTRA výhody získat 20% slevu na celý sortiment v prodejnách a e-shopu Klenoty Aurum. Slevový kód je možné vygenerovat na stránkách O2ExtraVýhody.cz kliknutím na tlačítko „Získejte výhodu“, kde stačí zadat O2 mobilní číslo. Následně přijde SMS zpráva se slevovým kódem, který je třeba předložit při placení na pokladně v kamenných prodejnách, případně vložit do políčka „Máte slevový kód?“ při objednávce z e-shopu KlenotyAurum.cz. Nabídka platí do 30. listopadu 2017, slevu lze čerpat neomezeně.

  11. Rossmann: Kupon 100 Kč na další nákup

    Pokud v drogeriích Rossmann zakoupíte tři výrobky značky Oral-B, Gillette, Pantene, Aussie, Old Spice, Always, Discreet nebo Naturella v minimální hodnotě 349 Kč, získáte u pokladny kupon 100 Kč na další nákup. Akce platí od 13. 11. do 10. 12. 2017 nebo do vydání kuponů.

  12. Dny dopravy zdarma

    Od pondělí 13. listopadu do středy 15. listopadu 2017 získáte při nákupu v mnoha internetových obchodech dopravu zdarma. Doprava zdarma je většinou podmíněna objednávkou alespoň za 300 Kč. Seznam zapojených e-shopů a další podrobnosti najdete v článku Den dopravy zdarma.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás