Skrblíkův týden: Hodinky Apple Watch zdarma, výprodej Baťa, Týden s Tescomou, slevy Yves Rocher

Martina Opravilová
Publikováno 18. ledna 2021
  1. Mutumutu: Chytré hodinky zdarma k nové smlouvě

    Pokud uzavřete do 31. ledna 2021 pojištění u Mutumutu, získáte možnost získat zdarma hodinky Apple, Garmin či jiné zcela zdarma. Co je třeba pro to udělat? Kromě uzavření pojištění je nutné splnit měsíční výzvu v aplikaci. Následně také sdílet svoji fotku ve sportovním s hashtagem #mutumuturespekt na sociálních sítích. V tomto příspěvku je třeba Mutumutu označit. Podívejte se na kompletní pravidla.
    A v čem tkví sportovní výzva? Podstatou je sbírání bodů, které můžete nasbírat při různých aktivitách – chůzi, běhu či například jízdě na kole.

  2. Audioteka: Sleva na členství

    Stovky zajímavých titulů na vás bude čekat v aplikaci Audioteka. Nyní navíc můžete využít super akce – aktivujte si měsíční předplatné a staňte se členem Audioteka Klubu. Na zkoušku budete mít 14 dní, pak vás členství vyjde jen na 99 Kč místo obvyklých 199 Kč. Členství je samozřejmě možné kdykoli zrušit. A co vše s Audioteka Klubem získáte? Kromě neomezeného přístupu k vybranému katalogu se stovkami titulů k poslechu i přístup k exkluzivnímu obsahu dostupném pouze pro členy Klubu, předpremiérový přístup k vybraným novinkám či možnost sdílení zakoupených titulů na poličce s rodinou.

  3. Mall.cz: Měsíc maminek

    Na Mall.cz právě běží akce s názvem měsíc maminek. Díky ní můžete pořídit celou řadu potřeb pro děti za super cenu. Narazit můžete až na 49% slevu na autosedačky, až 33% slevu na dětskou výživu nebo až 68% slevu na kojenecké oblečení a capáčky. Součástí akční nabídky jsou ale také kočárky, dětská kosmetika a drogerie či hračky.

  4. Tescoma: Týden s Tescomou přináší slevu 20 % na vše

    Až do pondělí 25. ledna 2021 můžete pořídit cokoli ze sortimentu Tescoma s 20% slevou. Akce se vztahuje jak na nákup v kamenných prodejnách, tak na e-shopu. Jedinou podmínkou je, že objednávka musí mít hodnotu minimálně 500 Kč. Při nákupu na e-shopu je pak třeba v košíku zadat slevový kupón Tescoma ve znění ETST21.

  5. Yves Rocher: Ušetřete až polovinu běžné ceny při nákupu více než 200 výrobků

    Super akci si pro zákazníky připravila také značka Yves Rocher. Díky výprodeji je možné nyní pořídit více než 200 výrobků této značky s až 50% slevou. Navíc je opravdu z čeho vybírat! V nabídce nechybí dekorativní kosmetika, vlasová péče, tělová kosmetika a dokonce ani vůně a parfémy.

  6. Notino: Kosmetická taštička Calvin Klein jako dárek + doprava zdarma

    K nákupu vybraných vůní značky Calvin Klein získáte nyní na Notino.cz kosmetickou taštičku této značky jako dárek. To však není vše – kromě taštičky se můžete těšit na dopravu zdarma na celou vaši objednávku.

  7. Baťa: Zimní slevy vrcholí

    Až na 70% slevy můžete díky zimním slevám narazit na e-shopu Bata.cz. Za zvýhodněnou cenu zakoupíte více než 1570 produktů, nabídka samozřejmě zahrnuje jak dámské, tak pánské a dětské modely. Výjimku netvoří ani kabelky a doplňky. Při nákupu nad 499 Kč navíc máte dopravu zdarma.

  8. Lidl: Vybavení do dílny za super ceny

    Ačkoli je v současné době prodej některého zboží v kamenných prodejnách omezen, e-shop Lidlu funguje jako dřív. Kromě módy či vybavení pro sport a volný čas zde můžete zakoupit také řadu produktů pro dílnu a zahradu. Na e-shopu lze pořídit elektrické nářadí a příslušenství, ruční nářadí, ale také pracovní oblečení či materiál.

  9. Bonami: Výprodej skladovek

    Bytové doplňky, dekorace, svítidla či nábytek za super ceny? To vše (a mnoho dalšího) nyní koupíte na Bonami.cz. Právě zde totiž probíhá výprodej skladovek. S nákupem ale příliš neotálejte – výprodej brzy končí. Sleva je započítána automaticky, není tedy nutné zadávat žádný slevový kupón Bonami.

  10. Dr. Max: Sleva 100 Kč na anti-age produkty značky Vichy

    Až do 24. ledna 2021 můžete ušetřit 100 Kč při nákupu anti-age produktů značky Vichy v lékárnách Dr. Max. Na výběr budete mít z 29 produktů – v nabídce najdete například oční balzám, noční péči, antioxidační intenzivní kůru či vyhlazující a rozjasňující péči pro suchou pleť.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás