Skrblíkův týden: Extra sleva 5 000 Kč na spotřebiče na Mall, Big King 1+1 zdarma, výprodej Alza a Tchibo

Martina Opravilová
Publikováno 4. ledna 2021
  1. Alza: Velkolepý výprodej

    Na Alze probíhá až do konce ledna (či do vyprodání zásob) výprodej, díky kterému lze výrazně ušetřit při nákupu elektroniky, hraček, ale i potřeb pro zvířata či knih a časopisů. V nabídce lze najít například Powerbanku Xiaomi Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh White pro mobilní telefony a tablety, která umožňuje dobíjení až 2 zařízení současně. Místo běžných 649 Kč za tento produkt navíc nyní zaplatíte jen 499 Kč.

  2. Baťa: Přes 2 000 produktů se slevou až 50 %

    U Bati pokračuje zimní výprodej, při nákupu více než 2000 produktů tak můžete ušetřit až polovinu původní ceny. Na slevy se můžete těšit u pánských, dámských i dětských modelů, součástí akční nabídky jsou však i kabelky a doplňky. Při nákupu nad 499 Kč navíc máte poštovné zdarma.

  3. Electroworld: Kávové kapsle až za 1 500 Kč ke kávovaru Nespresso zdarma

    Pokud si v Electroworldu zakoupíte do 31. ledna 2021 kávovar Nespresso, získáte jako dárek poukaz na nákup kapslí. Pokud se bude jednat o kávovar bez mléčného řešení, bude mít poukaz hodnotu 800 Kč, pokud půjde o kávovar s mléčným řešením, bude mít poukaz hodnotu 1500 Kč. Přečtěte si kompletní podmínky této akce.

  4. Dr.Max: Slevy na výrobky Nicorette

    Dali jste si do nového roku předsevzetí, že konečně přestanete kouřit? Tak právě s tím vám pomohou přípravky Nicorette, které nyní zakoupíte na e-shopu Dr.Max se slevou. Tyto produkty se používají pro léčbu závislosti na tabáku, zmírňují touhu po nikotinu. Zároveň se však také využívají pro zmírnění nepříjemných pocitů souvisejících s nedostatek nikotinu. Jedná se o léčivý přípravek, před použitím čtěte pozorně příbalový leták.

  5. Bibloo: Novoroční slevy

    Až 70 % běžné ceny lze nyní ušetřit při nákupu na Bibloo.cz. Novoroční výprodej je zde totiž v plném proudu a vy si tak můžete pořídit řadu stylových kousků s výraznou slevou. Těšit se navíc můžete na produkty známých značek jako jsou GAP, Diesel, Quicksilver, Guess či Calvin Klein.

  6. Mall.cz: Extra sleva až 5 000 Kč na spotřebiče

    Až 5 000 Kč lze nyní ušetřit při nákupu spotřebičů na Mall.cz – a to jak těch velkých, tak těch malých. Pro dodatečnou slevu je třeba zadat v košíku slevový kupón Mall – jeho znění je uvedeno vždy u konkrétního produktu. Akce platí až do 31. ledna 2021.

  7. Douglas: Ušetřete až polovinu díky akci Beauty Sale

    Slevovou akci si pro své zákazníky připravil také Douglas. V současné době je zde tak možné zakoupit více než 1700 produktů s až 50% slevou. V nabídce najdete jak parfémy, tak kosmetiku, nechybějí ani produkty pro péči o vlasy.

  8. Notino: Taštička s mini produkty La Roche-Posay k nákupu zdarma

    Při nákupu produktů La Roche-Posay nad 799 Kč získáte nyní na Notino.cz kosmetickou taštičku s miniaturami produktů této značky jako dárek. V nabídce najdete jak produkty pro péči o pleť, tak například dekorativní kosmetiku.

  9. Burger King: Promo akce pro rozvoz

    Burger King si pro své zákazníky připravil speciální akci pro rozvoz. Těšit se můžete například na Big King 1+1 zdarma za 89 Kč, střední hranolky 1+1 zdarma za 39 Kč či na Malinovku 1+1 zdarma za 49 Kč. Objednávku lze vytvořit přímo na webových stránkách www.burgerking.cz.

  10. Tchibo: Až 50% slevy v zimním výprodeji

    Na zimní výprodej se můžete těšit také na Tchibo.cz. Ušetřit tak můžete až 50 % při nákupu oblečení, bot, sportovního vybavení, bytových doplňků nebo nábytku.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás