Skrblíkův týden: Egypt za 1 980 Kč, kupóny do BurgerKing, O2 videotéka zdarma, školní batohy s 60% slevou

Lenka Chládková
Publikováno 27. srpna 2018
  1. eTravel.cz: Last minute do Egypta za 1 980 Kč

    Cestovní agentura eTravel.cz, která patří do cestovní skupiny Fischer, nabízí last minute zpáteční letenky do Egypta za 1 980 Kč. Odletět je možné už zítra, tedy v úterý 28. srpna 2018, letenky jsou ale dostupné během posledních prázdninových dní a prvního týdne v září. Odlety jsou z Prahy, Brna a Ostravy, vybírat je možné z oblíbených egyptských letovisek Hurghada nebo Marsa Alam.

  2. O2: Půjčení filmu v O2 Videotéce zdarma

    V průběhu následujícího týdne si klienti společnosti O2 mohou půjčit 1 film v O2 Videotéce zdarma. Virtuální videopůjčovna je nyní dostupná všem, dříve měli do O2 Videotéky přístup pouze uživatelé O2 TV. Filmy, pohádky nebo dokumenty vyberete na stránkách O2TV.cz nebo prostřednictvím aplikace O2 TV pro chytré telefony a tablety. Voucher získáte na stránkách O2ExtraVýhody.cz.

  3. BigBrands: Likvidace skladu, nové slevy každý den

    BigBrands na svých stránkách zahájil likvidaci skladových zásob. Během tohoto týdne je možné nakupovat dámské šaty za jednotné ceny 399 Kč, 699 Kč nebo 899 Kč. Další akcí, která odstartovala tento týden, je 30% sleva na pánské boty. BigBrands slibuje na každý den nové slevy, podle aktuální nabídky to vypadá, že se máme na co těšit.
    Při nakupování nezapomeňte na slevu 200 Kč, kterou dostanete, pokud se zaregistrujete k odběru zpravodaje. Také se podívejte na Skrblíkův kuponový web, máme pro vás slevový kupon BigBrands.

  4. ElectroWorld: Nová pobočka a výrazné slevy elektra

    ElectroWorld 30. srpna 2018 otevírá novou kamennou prodejnu v Brně Dornych a u té příležitosti nachystal pro své zákazníky překvapivě nízké ceny u vybraných produktů. Z nabídky nás zaujaly mobilní telefony Apple SE za 6 444 Kč, Huawei Y5 za 1 999 Kč, pračka Samsung za 7 777 Kč, televize Thomson 4K Smart s uhlopříčkou 165 cm za 14 888 Kč, Automatické espresso Krups za 7 777 Kč a Playstation 4 Pro 1 TB + Fortnite za 7 777 Kč. Ceny jsou platné pouze v nově otevřené pobočce od 30. srpna do 2. září 2018, nebo do vyprodání zásob.

  5. Burger King: Sleva až 50 % s novými kupóny

    Nové slevové kupony do fastfoodu BurgerKing najdete v mobilní aplikaci BurgerKing. Při předložení vybraných kuponů u pokladny zaplatíte například za 2x King hranolky XXL 69 Kč, za 2x Crispy Chicken Burger 99 Kč, za 2x cheesburger a dvoje hranolky 99 Kč nebo Whopper menu s Oreo Shake za 149 kč. Kupony jsou platné až do 30. září 2018.

  6. Pietro Filipi: Finální výprodeje se slevou až 70 %

    V kamenných prodejnách a e-shopu Pietro Filipi právě probíhá finální výprodej se slevami, které dosahují až 70 %. Za výrazně nižší ceny pořídíte elegantní kousky v dámském i pánském sortimentu, doručení je zdarma. Slevy potrvají až do 31. srpna 2018.

  7. Mall: Velký zahradní výprodej

    Kdy jindy nakupovat sezónní potřeby než těsně ke konci sezóny? Zahradní nábytek, grily, sekačky, bazény, piknikové soupravy, praktické pomocníky pro kutily a nezbytné nářadí pro úpravu zahrady je možné pořídit na Mall.cz za zlomek původních cen. U zlevněného zboží doporučujeme vždy konečnou cenu ověřit v internetovém srovnávači Heureka.cz a také doporučujeme zkontrolovat, zda pro vás Skrblík nepřichystal slevový kupon Mall.

  8. Bambule: Školní batohy s 60% slevou

    Slevu 60 % na školní batohy v kamenných prodejnách a e-shopu Bambule mohou využít klienti společnosti O2. Sleva se vztahuje na vybrané školní aktovky pro 1. a 2. třídu a školní batohy pro 3. až 5. třídu. Batohy mají anatomicky tvarovaná záda, polstrované nastavitelné popruhy a jsou dostatečně vybavené reflexními prvky. Batohy jsou lehoučké a mají zpevněné dno. Běžně se batohy prodávají za 1 500 Kč, se slevou vycházejí na 600 Kč. Slevový kód k uplatnění slevy je třeba vygenerovat na stránkách O2ExtraVýhody.cz. Akce platí do 9. září 2018.
    Tip: Pokud nejste klienty O2, stačí si zdarma objednat SIM kartu od O2.

  9. MyProtein: Doprava zdarma a exkluzivní sleva 33 %

    E-shop zaměřený na sportovní výživu, oblečení a doplňky pro sportovce MyProtein.cz právě nabízí dopravu zdarma na všechny objednávky. Navíc je možné využít exkluzivní slevy ve výši 33 % na celou objednávku. Slevu lze uplatnit zadáním kódu, který najdete na stránkách MyProtein.cz. Pokud nakoupíte za více než 3 000 Kč, získáte dopravu až do konce roku 2018 zdarma.

  10. Parfémy.cz: Výprodej parfémů a slevy až 55 %

    Výprodej parfémů, dekorativní kosmetiky a přípravků péče o pleť a o tělo najdete na webu Parfémy.cz. Vybírat můžete z dámských a pánských vůní, se slevou pořídíte značky jako Chanel, Dior, Bvlgari, DKNY, Versace, Guerlain, Hugo Boss nebo Givenchy. K nákupu můžete využít také aktuální slevový kupon Parfémy.

  11. Kasa.cz: Dárek v hodnotě 3 300 Kč k mobilům Sony Xperia XZ1

    Na Kasa.cz k mobilních telefonům Sony Xperia XZ1 a XZ1 Compact dostanete bezdrátový reproduktor Sony SRS-X11 s výkonem 10 W zdarma jako dárek. Doporučená cena přenosného reproduktoru Sony se pohybuje kolem 2 300 Kč. K nákupu vám bude také přibalen antivirový balíček pro bezpečný internet pro 3 zařízení po dobu 6 měsíců. Doporučená prodejní cena je 999 Kč.
    Před nákupem se nezapomeňte podívat, není-li k mání slevový kupon Kasa.


SS
Stanislav Salač 29.08.2018 – 06:40

Mohu poprosit o info zda máte zkušenost s nakupováním na vebu vidaxl.cz? Akceptují pouze platbu předem (dobírku nenabízí), adresu mají v holandsku, trochu se bojím nakoupit... Děkuji Salač

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 29.08.2018 – 10:02

Dobrý den, Stanislave, osobně zkušenost nemám, ale na Heuréce mají dostatečné hodnocení. Nižší známka než u jiných obchodů je zřejmě způsobena tím, že zboží odesílají z Holandska. ČR je pro něj nejspíše pouze doplňkový trh, proto vyžadují platbu předem.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás