Skrblíkův týden: HBO na měsíc zdarma, soutěž o 20 000 Kč v drogerii Teta, likvidace skladů Okay

Lenka Chládková
Publikováno 30. listopadu 2020
  1. Vodafone: HBO na měsíc zdarma + vánoční pohádky s Vodafone TV

    Vodafone rozšířil vánoční nabídku o bonusy pro všechny klienty Vodafone TV. Ve videotéce jsou dostupné klasické vánoční filmy a pohádky zdarma, kdykoliv si tak můžete pustit film Anděl Páně, S čerty nejsou žerty, Tři oříšky pro Popelku, Tři veteráni, Císařův pekař – Pekařův císař, O princezně Jasněnce a létajícím ševci, Kolja nebo Pelíšky. Noví zákazníci Vodafone TV navíc získají HBO, HBO OD a HBO GO na měsíc zdarma. Po 30 dnech je možné službu úplně zrušit, nebo pokračovat za 199 Kč měsíčně. Nabídka je určena pro nové předplatitele tarifu TV Klasik (150 Kč/měsíc – pokud je zároveň využíván internet od Vodafone, jinak 299 Kč/měsíc) nebo TV Komfort (302 Kč/měsíc s internetem, 499 Kč/měsíc bez internetu). Podrobné informace jsou k dispozici na Vodafone.cz.

  2. A3 Sport: Slevový kupon s 25% slevou

    Internetové obchody postupně přecházejí z Black Friday na Cyber Monday, přičemž většina slev platí pouze během pondělí 30. listopadu 2020. Výjimkou je A3 Sport, kde je možné využít slevový kupon A3 Sport s 25% slevou na veškeré nezlevněné zboží až do středy 2. prosince 2020. U zlevněných položek se při zadání kuponu odečte 10 %.

  3. Okay: Předvánoční likvidace skladů elektra a nábytku

    V e-shopu Okay probíhá předvánoční likvidace skladů elektra a nábytku. Slevy jsou přislíbeny až do výše 58 % původních cen. Výhodněji je možné pořídit televize, notebooky, mobily a příslušenství, chytrou elektroniku a nejrůznější domácí spotřebiče. Před nákupem doporučujeme cenu vybraného zboží porovnat na internetovém srovnávači cen Heureka. Akce poběží až do neděle 13. prosince 2020.

  4. Parfémy.cz: Dárkové sady se slevou až 57 %

    Voňavé dárkové sady se slevou až 57 % nabízí na svých stránkách e-shop Parfemy.cz. Na výběr jsou nejen luxusní značky jako Lancome, Bvlgari, Versace, Gucci, Armani, Dior nebo Hugo Boss, ale například Playboy, Elode, STR8 či B.U. Ceny začínají od 139 Kč. Zároveň platí 20% sleva na dárkové balíčky Nivea. Ceny se pohybují od 143 Kč.

  5. O2: Léčebný pobyt s polopenzí v hotelu Prezident Karlovy Vary za půlku

    Společnost O2 připravila pro své klienty Léčebný pobyt VITAL+ s polopenzí s 50% slevou a 25% slevu na další léčebné i wellness pobyty v hotelu Prezident Karlovy Vary. Pobyty lze zakoupit také v podobě dárkového certifikátu s věnováním. Slevový kód si je třeba vygenerovat podle návodu na O2ExtraVýhody.cz do 31. prosince 2020. Sleva na Léčebný pobyt VITAL+ platí do 20. března 2021, sleva na léčebné a wellness pobyty platí do 31. prosince 2021

  6. Drogerie Teta: Milionové Vánoce s českou Tetou

    Za každých 300 Kč utracených při nákupu v Teta drogerii dostanete jeden stírací los. Na losu je 15 stíracích políček, 5 z nich setřete a pokud se objeví 5 stejných symbolů, získáte výhru. Soutěží se o 20 000 Kč v hotovosti a dárkové poukazy drogerie Teta v hodnotě 300 a 500 Kč. Ve hře je 1 500 000 stíracích losů a vyhrát může každý. Losy získáte k nákupu v kamenných prodejnách drogerie Teta a v e-shopu Tetadrogerie.cz.

  7. Lidl: Nenechte si ujít produkty týdne

    Ve čtvrtek 3. prosince 2020 Lidl spouští kampaň nazvanou jako Hračky, do které jsou zařazeny produkty týdne. V nabídce najdete „cenový trhák“ sadu dárkových tašek za 39,90 Kč, sadu termosklenic z dvojitého borosilikátového skla v několika variantách za 249 Kč, sadu na víno za 129 Kč, vitrínu pro sběratele za super cenu 1 899 Kč nebo kvadrokoptéru s kamerou za 999 Kč. Některé produkty jsou již nyní dostupné v e-shopu Lidl.

  8. BurgerKing: Big King v akci 1+1 zdarma

    BurgerKing spouští vlastní doručování a při té příležitosti připravil několik speciálních akcí –nyní Big King 1+1 zdarma. Za cenu 89 Kč, získáte hned dva hamburgery. Za pozornost určitě také stojí Vánoční menu pro 2 za 399 Kč, které obsahuje 2x Big King, 2x Pepsi, střední hranolky a velkou zmrzlinu Ben and Jerry’s Netflix.

  9. CZC: Produkty Apple na splátky bez navýšení

    CZC.cz nabízí všechny produkty Apple na splátky bez navýšení. Úvěr poskytuje společnost Home Credit. Podmínkou úvěru bez navýšení je 10 měsíčních splátek. Přímá platba je 0 Kč, roční úroková sazba je 0 % a RPSN 0 %. Pokud si například vyberete Apple iPhone SE 2020 za 12 990 Kč, pak měsíční splátka činí 1 299 Kč po dobu 10 měsíců. K nákupu navíc dostanete přístup k Apple TV+ na rok a elektronické předplatné vybraných časopisů a novin v hodnotě 4 800 Kč na půl roku zdarma.

  10. Trenýrkárna: Využijte slevu 20 % na celý sortiment

    Trenýrkárna připravila na Black Friday slevu 20 % na celou objednávku s platností až do pátku 4. prosince 2020. Pro uplatnění slevy je třeba v nákupním košíku zadat slevový kupon Trenýrkárna ve znění BF20. Ke každé objednávce si navíc můžete vybrat roušku zdarma, tato nabídka trvá pouze do vyprodání zásob.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás