Skrblíkův týden: Black Friday Mall a ZOOT, Škrrtání cen v Datartu, extra sleva Baťa, kupony McDonalds

Martina Opravilová
Publikováno 26. října 2020
  1. Zoot: Až 80% slevy

    Na Zoot.cz aktuálně probíhá akce s názvem Black Friday. Zákazníci se mohou těšit až na 80% slevy. A že je z čeho vybírat! V nabídce nechybí dámské šaty, pánské svršky ani řada stylových doplňků. Při nákupu lze navíc ušetřit ještě více 2 stačí zadat slevový kupón Zoot ve znění EXTRA20 a můžete se těšit na 20% slevu.

  2. Tescoma: Slevy až 60 %

    Tescoma uvolňuje sklady pro nové zboží, proto lze nyní koupit část sortimentu za zlomek ceny. Součástí akční nabídky je například Pánev ULTIMA ø 24 cm, kterou lze nyní pořídit s 30% slevou. Pánev je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, rychle se rozehřívá, díky vysoce kvalitní antiadhezivní povrchové úpravě se navíc nemusíte obávat připalování. Produkt je vhodný pro všechny typy sporáků. Místo běžných 999 Kč lze nyní pánev pořídit jen za 699 Kč.

  3. Decodoma: Dárek k nákupu

    Ke každé objednávce nad 990 Kč nyní získají zákazníci Decodoma dárek – dřevěný svícen s betlémem. Ten spolehlivě vykouzlí vánoční atmosféru, navíc bude skvěle vypadat v okně, ale i na stole. O svícení se postarají LED žárovky, svícen je pak napájen 2 AA bateriemi. Na e-shopu lze zakoupit bytový textil, vybavení do kuchyně, potřeby pro úklid či zahradu, nebo také obuv a doplňky.

  4. O2 Extra Výhody: 200 Kč na nákup v e-shopu Knihy Dobrovský

    Až do 31. října 2020 mohou zákazníci mobilního operátora O2 získat slevu 200 Kč na nákup v e-shopu Knihy Dobrovský. Slevu lze uplatnit při nákupu nad 1000 Kč a vztahuje se i na zlevněné zboží. Ovšem pozor! Sleva neplatí na titul v akci typu 1 + 1. Přečtěte si, jakým způsobem lze čerpat výhodu.

  5. Mall.cz: Slevy až 80%

    Na slevy až 80% lze nyní narazit na Mall.cz. Díky akci Black Friday lze pořídit v akci domácí spotřebiče, drogerii, knihy, ale i chovatelské potřeby či vybavení na sport.

  6. Datart: Zde se stále škrrtají ceny

    Akce Škrrtáme ceny u Datartu stále neskončila, mnoho produktů tak lze stále zakoupit s výraznou slevou. V nabídce najdete pomocníky do kuchyně, vysavače, pračky, ale i lednice či produkty pro osobní péči.

  7. Dr. Max: Sleva 100 Kč na doplňky stravy Barny’s

    Při nákupu 2 ks vybraných produktů doplňků stravy značky Barny’s získají zákazníci lékárny Dr. Max slevu 100 Kč. Akce je platná do 31. října 2020 či do vyprodání zásob. Sleva je v košíku započtena automaticky, není tedy nutné zadávat žádný slevový kupón Dr. Max.

  8. McDonald’s: Double Cheeseburger + střední hranolky za 65 Kč

    Díky slevovým kuponům lze ušetřit také při nákupu v McDonlad’s. Ve stejnojmenné aplikaci jich najdete hned několik. Na seznamu lze najít například akci na Double Cheeseburger se středními hranolky jen za 65 Kč místo obvyklých 94 Kč.

  9. Rossmann: 40% sleva na všechny pleťové krémy pro členy ROSSMANN CLUBu

    Až do 3. listopadu 2020 mohou členové ROSSMANN CLUBu výrazně ušetřit při nákupu pleťových krémů pro ženy – konkrétně bude možné zakoupit tyto produkty se 40% slevou. Tato akce se ovšem nevztahuje na miniatury produktů, výprodej a krémy pro muže, zároveň také nelze slevu kombinovat se slevovým kupónem na celý nákup. Akce je také omezena na nákup maximálně 5 produktů.
    Znáte všechny výhody ROSSMAN CLUBu? Věděli jste například, že v měsíci svých narozenin získáte narozeninový kupón se slevou 10 % na celý nákup?

  10. Baťa: Extra sleva 20 %

    Prodejny Baťa jsou sice momentálně uzavřeny, e-shop však funguje dál. Nyní navíc nabízí 20% slevu na vybrané produkty z dámské, pánské i dětské kolekce. Pro uplatnění slevy stačí u vybraných produktů zadat v posledním kroku objednávky slevový kupón Baťa ve znění 20navic. Akce platí do 1. listopadu 2020.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás