Skrblíkův týden: 1 000 Kč na nákup Mall, slevový kupon Teta, boty v Deichmann za půlku

Lenka Chládková
Publikováno 22. dubna 2019
  1. Mall: Okamžitá sleva až 1 000 Kč za váš nákup

    Okamžitou slevu ve výši až 1 000 Kč získáte za nákup na Mall.cz. Stačí nakoupit do středy 24. dubna 2019, příslušnou slevu dostanete podle hodnoty vašeho nákupu. Sleva 100 Kč je při nákupu od 1 000 do 1 999 Kč, 200 Kč při nákupu 2 000–2 999 Kč, 300 Kč při nákupu 3 000–4 999 Kč, 500 Kč při nákupu 5 000–9 999 Kč a 1 000 Kč při nákupu nad 10 000 Kč. Více informací najdete na stránkách Mall.cz.

  2. Teta drogerie: Slevový kupon 10 % na celý sortiment

    Drogerie Teta nedávno pozměnila pravidla věrnostního klubu. Nyní se za nákupy sbírají body, které je možné měnit za exkluzivní slevy. Právě teď je ale pro všechny členy Teta klubu k dispozici slevový kupon na slevu 10 % bez ohledu na počet nasbíraných věrnostních bodů. Slevový kupon drogerie Teta se vztahuje na celý sortiment včetně akčního a zlevněného zboží. Nabídka je platná do 13. května 2019.

  3. Deichmann: Mid Season Sale a sleva 50 % na vybrané modely

    U Deichmanna právě probíhá Mid Season Sale a to znamená vybrané modely dámské a dětské obuvi za poloviční ceny. Slevy se dotýkají značek jako Graceland, Catwalk, Puma, Cafe Moda nebo Fila. Kompletní nabídku najdete na stránkách Deichmann.cz.

  4. Firo-tour.cz: Dubnové slevy až 22 % na vybrané zájezdy

    Pokud si zarezervujete svoji dovolenou na Firo-tour.cz do 3. května 2019, ušetříte až 22 % z ceny pro dospělou osobu. Nabídka je každý den doplňována, na výběr je mnoho oblíbených destinací, například Chorvatsko, Řecko, Španělsko, Bulharsko, Tunis či Egypt. Rodinám s menšími dětmi doporučujeme vybírat prázdninové dovolené v hotelech s dětským klubem Firáček, kde se o děti ve věku 4 až 12 let postará profesionální tým animátorů.

  5. Footshop: Spring sale a slevy až 60 %

    Ve Footshopu probíhají jarní slevy na boty, oblečení a doplňky. U některých kousků můžete ušetřit až 60 %. Se slevou se dají nakoupit také speciální tenisky a limitované kolekce značek Adidas, Nike, Converse, Vans, Puma nebo Nike. Doručení zdarma je při nákupu za více než 2 500 Kč.
    Před nákupem se určitě podívejte, zda-li pro vás nemáme připraven slevový kupon Footshop.

  6. T.S.Bohemia: Jízdní kola na splátky bez navýšení a slevy až 81 %

    Nové kolo na splátky bez navýšení nabízí T.S.Bohemia. Akce se týká kol s cenou do 50 000 Kč a potrvá až do konce dubna 2019. Zároveň je možné využít Velikonoční nadílky, která na vybrané zboží včetně jízdních kol přináší slevy až 81 %.
    Jestliže si v T.S.Bohemia koupíte do 30. dubna 2019 na splátky notebook, počítač nebo mobil, a budete řádně splácet, dostanete všechny úroky zpět.

  7. Answear: Mid-Season Sale a slevy až 50 %

    Internetový obchod Answear.cz spustil Mid-Season Sale a slibuje slevy až 50 %. Se slevou je možné pořídit oblečení, boty a doplňky prémiových značek jako je Guess, Pepe Jeans, Versace Jeans, Desigual, Armani Exchange, Calvin Klein, Diesel, Gant, Tommy Hilfiger, Lacoste nebo Ralph Lauren. Doprava je zdarma na všechny objednávky za více než 1 000 Kč, k prvnímu nákupu nezapomeňte využít slevový kupon Answear v hodnotě 200 Kč. Slevy potrvají do konce dubna 2019.

  8. Kasa.cz: Fandíme hokeji se slevou až 50 %

    Do neděle 5. května 2019 pořídíte na Kasa.cz vybrané televize, soundbary, herní konzole a nejrůznější příslušenství k TV se slevou až 50 %. Ceny vybraného zboží doporučujeme před nákupem porovnat přes internetový srovnávač cen Heureka a nezapomeňte se také mrknout na Skrblíkův kuponový web, máme pro vás slevový kupon Kasa.

  9. O2: 30% sleva na jeden produkt Pet Center

    Klienti společnosti O2 mohou využít speciální slevy, která udělá radost především majitelům domácích mazlíčků. Slevu 25 nebo 30 % na 1 produkt do řetězce s chovatelskými potřebami Pet Center získají všichni členové věrnostního programu Pet Center, tedy i nově registrovaní zákazníci. K uplatnění slevy si stačí na stránkách O2ExtraVýhody.cz vygenerovat slevový kupon Pet Center, který se následně předkládá na pokladně v jedné z prodejen. Sleva se vztahuje i na nákup živých zvířat, platná je do konce dubna 2019.

  10. ElectroWorld: Akční slevy až 63 % na vybrané produkty

    ElektroWorld nabízí akční ceny vybraných produktů se slevou až 63 %. Akce běží pouze do středy 24. dubna 2019 v kamenných prodejnách i v e-shopu. Před nákupem zlevněného zboží doporučujeme ceny ověřit na Heuréce. Kompletní akční nabídku najdete na stránkách ElectroWorld.cz.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás