Skrblíkova kuchařka: Recept na kuřecí vývar se zeleninou

Redakce
Publikováno 29. prosince 2014

My jsme celé kuře zakoupili za 111 Kč, v akci ho můžete koupit i za polovinu. Recept vás pak vyjde ještě levněji.

  • Cena za 1 porci: 9,75 Kč
  • Cena za 2 porci: 19,50 Kč

Skrblíkova kuchařka: Recept na kuřecí vývar se zeleninou

Suroviny a rozpočet na 2 porce

MnožstvíSurovinaCena
1 ksKuřecí skelet11 Kč
1,5 lVoda
1/4 ksCeler4 Kč
1 ksMrkev1,50 Kč
1 ksPetržel1 Kč
Nudle2 Kč
Čerstvá petrželka1 Kč
Sůl
Pepř
Celkem19,50 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí skelet a zeleninu vložte do vody a vařte do měkka. Vodu nezapomeňte osolit a opepřit.
  2. Po uvaření vše přeceďte, maso oberte a zeleninu nakrájejte.
  3. Vše vraťte zpět do vývaru, přidejte nudle a jídlo dochuťte solí či pepřem.
  4. Na talíři vývar ozdobte čerstvou petrželkou.

Jak ušetřit čas

Pokud chcete ušetřit čas, na uvaření vývaru můžete použít tlakový hrnec. Vaření vývaru pak trvá zhruba 20 minut.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.