Pavelkovo skrblení 92: Super trik, jak získat rozvoz květin levně

Michal Pavelka
Publikováno 24. března 2017

Určitě jste někdy měli romantický nápad potěšit ženu květinou, kterou jí doveze týpek jako vystřižený z amerického filmu. Rozvoz květin i u nás nabízejí desítky firem. Pokud však kliknete na první odkaz v googlu, protočí se vám nad cenami zornice.

Ok, neskočíte na první zobrazený pugét a trpělivě si seřadíte kytice podle ceny. Ouha, nejlevnější je ta za 539 Kč. A to je u ceny ještě podezřelá předložka „od“. Tudy skrblíkova cesta nevede.

Levnější variantou je projít si nabídky lokálních květinářství. V nich si můžete kytici sestavit podle vlastních představ, podmínkou však bývá jakási minimální cena, většinou tři stovky. Například v krajském Liberci je pak rozvoz zdarma.

Jak ale postupovat ve městech okresních či ještě menších? Chce to trochu logistiky.

Zavoláte svému oblíbenému taxikáři, který vás vozí za jednotnou cenu z nočních kaleb. Zastavíte se v květinovce, koupíte tři tulipány, zaplatíte za ně šedesát korun a prodavačce necháte stovku pro taxikáře. Nezapomeňte na adresu a případný vzkaz pro obdarovanou.

Jen je dobré taxikáře dobře znát. Ne snad kvůli případné krádeži, ale spíše kvůli té romantické představě. Nepůsobí úplně americky, když kytici se zamilovaným vzkazem předává důchodce v teplákách a kroskách.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Pavelkovo skrblení


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás