Pavelkovo skrblení 75: Slevové servery

Michal Pavelka
Publikováno 8. dubna 2016

Asi jsem se neměl poslední dobou čím chlubit, tak jsem se neozýval. Nicméně témata se určitě najdou. Například nyní vyčerpávám dárky, co jsem nasbíral při různých příležitostech. Všem zřejmě připadá, že už vše mám, takže jsem obdržel wellness pobyt, kurz přežití v přírodě, let letadlem, které budu sám řídit, outdoorovou hru … vše dárci získali přes různé slevové servery.

Sám je prakticky nevyužívám. Nejvíce jsem se bál, že bude problém se dohodnout s poskytovateli služeb na termínech. Obavy ale byly liché, zatím vždy byl můj termín volný. Takto jsem si například užíval wellness ve východních Čechách. Na slevomatu stál pro dva 2 400 Kč. Kdybych si chtěl služby objednat přímo v hotelu, dal bych o čtyřicet procent více. U outdoorové hry byl rozdíl čtyři stovky. V Čechách se zkrátka bez slevy už většina věcí ani neprodá.

Přímo slevomat.cz mi dnes poslal “osobní” nabídku, abych si do svého chytrého mobilu stáhl mobilní aplikaci s názvem Hele. Vyhledává slevy například v restauracích blízko mé aktuální polohy. Zkoušel jsem ji a zatím docela bída. V Liberci a okolí nikdo žádnou slevu nenabízí. Ohlásil jsem tedy jinou polohu. Praha. 320 metrů ode mě je teď k dispozici třicetiprocentní sleva na celý účet v Tom´s burger, nová restaurace v Hybernské nabízí to samé, v Desertérii na náměstí Míru si můžu dát kávu, za kterou dám jen devět korun. K dispozici jsou indoorové aktivity, vstupenky do muzeí atd.

Aplikace se zkrátka teprve rozjíždí a Praha je jako vždy někde jinde. Před časem jsem psal o tom, že Dámejídlo v mém městě nemá žádnou partnerskou restauraci. V současnosti jsou čtyři.

Poměrně akčně si mou polohu našel server s názvem Slevín. Nicméně klidně mi nabídl i pobyt v Bojnicích, které jsou na Slovensku.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Pavelkovo skrblení


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás