Módní hlídka: 10+1 tip na značkové kabelky od 699 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 15. září 2018

Kabelka není jen pouhý módní doplněk, je to nezbytnost, bez které se prostě neobejdeme. Dámské kabelky podléhají módním trendům stejně jako oblečení a boty. Letošní trendy jsou velmi rozmanité, módní jsou atypické tvary, retro styl, elegantní batohy či kabelky přes rameno.

Vedle trendových kousků existují klasické modely, které z módy nevyjdou nikdy. Vynikají svojí univerzálností, díky které se dají nosit vždy a téměř ke všemu. Většinou se jedná o tradiční tvary v černé barvě. Pokud hledáte kabelku pro každodenní nošení, vyplatí se investovat do kvality. Ideální jsou kožené kabelky, které jsou odolné a vydrží i několik let.

  1. Módní hlídka: 10+1 tip na značkové kabelky od 699 Kč

    Answear: Mango kulatá kabelka Sosi

    Kulaté kabelky jsou právě v kurzu. Svým nepříliš tradičním tvarem dokáží oživit jakýkoli outfit a jako doplněk se hodí k minimalistickým i extravagantním modelům. Z kulatých kabelek nás na webu Answear.cz nejvíce upoutala kabelka Sosi z kolekce španělské značky Mango.

    Kabelka je malá, nicméně mobil, peněženku, klíče a další drobnosti se do ní bez problému vejdou. Je z pevného materiálu, který drží tvar. Na první pohled zaujmou detaily ve zlaté barvě. Zapínání je na magnet, nosit se dá přes rameno nebo v ruce.

    Zdroj fotky: Answear.cz

  2. Módní hlídka: 10+1 tip na značkové kabelky od 699 Kč

    ZOOT: Ledvinka a crossbody kabelka Desigual

    Ledvinky jsou zpět. A jsou trendy, stylové a praktické zároveň. Současné ledvinky nabízí mnohem propracovanější design a rozmanitější využití. Nosit se dají kolem pasu, místo pásku, nebo přes rameno jako crossbody kabelka. Elegantnější modely z kůže nebo koženky se mohou vzít i k šatům, sukním nebo kostýmkům.

    Na ZOOT je právě k dispozici jedinečná koženková ledvinka a kabelka v jednom. Jde o model Claudia z kolekce podzim/zima 2018 španělské značky Desigual. Kabelka je zdobena prošíváním a výšivkami ornamentů. Předností kabelky je její variabilita, se zlatým řetízkovým páskem získáte úžasnou crossbody kabelku, s nastavitelným páskem zase originální ledvinku. Oba pásky se dají odepnout a libovolně střídat.

    Zdroj fotky: ZOOT.cz

  3. Módní hlídka: 10+1 tip na značkové kabelky od 699 Kč

    Baťa: Elegantní kabelka s kamínky

    S elegantní kabelkou v černém provedení nelze udělat chybu. Jde o klasiku, která nepodléhá módním trendům, hodí se téměř ke všemu a lze ji využívat pro každodenní nošení. Navíc za přijatelnou cenu. To vše splňuje černá kabelka zdobená třpytivými kamínky z aktuální kolekce Baťa.

    Kabelku je možné nosit v ruce, nebo na rameni. K tomu je vybavena odepínatelným ramenním popruhem. Materiál je syntetický, perfektně drží tvar. Kabelka se zapíná na zip, dozdobena je stylovým přívěskem s logem Baťa. K dispozici je také v šedé nebo vínové barvě.

    Zdroj fotky: Baťa.cz

  4. Módní hlídka: 10+1 tip na značkové kabelky od 699 Kč

    BigBrands: Kabelky Guess

    V našem výběru by rozhodně neměly chybět kabelky Guess. Ačkoli se řadí do vyšší cenové kategorie, patří mezi jedny z nejoblíbenějších kabelek na celém světě. Jsou originální a nadčasové, vyznačují se precizním zpracováním a nepřeberným množstvím druhů, barev a provedení.

    Nákupní klub BigBrands aktuálně nabízí přes 200 modelů kabelek Guess z nových i starších kolekcí. Nás zaujal výprodej kabelek Guess, kde nám do oka padlo hned několik modelů. Pomyslnou první příčku však obsadily kabelky 3v1. Za polovinu původní ceny je k dispozici oboustranná kabelka Guess typu shopper, ke které přísluší ještě vnitřní kapsička na zip. Tu lze nosit samostatně. Kabelky se prodávají v několika barevných kombinacích například v růžové a béžové, ve dvou odstínech modré nebo ve žluté a bílé.

    • Cena: 2 659 Kč
    • Zobrazit na BigBrands.cz

    Zdroj fotky: BigBrands.cz

  5. Módní hlídka: 10+1 tip na značkové kabelky od 699 Kč

    ZOOT: Dámský elegantní batoh

    Mimořádnou kombinaci stylu, elegance a praktičnosti představuje batoh a kabelka v jednom. Kožený či koženkový batoh lze nosit nejen ke kalhotám, ale také k sukni, šatům nebo kostýmku. Výhodou je, že máte volné ruce a nezatěžujete záda jednostranným nošením kabelky.

    Z nabídky ZOOT jsme vybrali cenově dostupný koženkový batoh z kolekce dánské značky Pieces. Batoh má jednu hlavní kapsu se stahováním a jednu malou vnitřní kapsičku. Do batohu se pohodlně vejde formát A4, popruhy na záda se dají nastavit. Materiál je pevný, předností je snadná údržba. Skvěle se hodí na cestování i pro denní nošení.

    Zdroj fotky: ZOOT.cz

  6. Módní hlídka: 10+1 tip na značkové kabelky od 699 Kč

    eObuv: Stylová kabelka Jenny Fairy

    Jedním z nejžhavějších trendů této sezony jsou sedlové kabelky. Obvykle jsou malé a mají zaoblený tvar. Nosí se jako crossbody kabelky a přestože jde o klasickou kabelku určenou spíše pro slavnostnější příležitosti, dá se velmi dobře zkombinovat s elegantnějšími kousky pro běžné nošení.

    Kabelka značky Jenny Fairy z kolekce podzim/zima 2018 na webu eObuv.cz nás upoutala hned z několika důvodů. Především jde o stylový moderní kousek za přijatelnou cenu. Nabízí se hned v několika barvách, všechny barevné variace odpovídají trendům pro nadcházející roční období, dá se pořídit v černé, hnědé, bordó a modré barvě.

    Zdroj fotky: eObuv.cz

  7. Módní hlídka: 10+1 tip na značkové kabelky od 699 Kč

    Mall: Originální kabelka Bulaggi

    Letošním trendům vévodí atypické tvary, což potvrzuje i kabelka holandské značky Bulaggi Megan Bucket. Bulaggi se snaží u svých kabelek a módních doplňků udržet rovnováhu mezi funkčností a designem, kabelky této značky jsou vhodné ke každodennímu nošení, i když na první pohled působí velmi luxusně.

    Kabelka Megan Bucket svým originálním designem upoutá veškerou pozornost, jako doplněk oživí jakýkoli nudný outfit. Nabízí přehledný vnitřní prostor s jednou kapsou na zip, vybavena je odnímatelným popruhem a zdobí ji drobné detaily ve stříbrné barvě. Vybrat si můžete modrou nebo červenou barvu.

    Zdroj fotky: Mall.cz

  8. Módní hlídka: 10+1 tip na značkové kabelky od 699 Kč

    Answear: Kožená kabelka ve tvaru vaku

    Chcete-li kabelku, která vydrží i několik let, je třeba kupovat kvalitu. Nejlépe kůži. U známých značek si ale za kožené kabelky budete muset připlatit. Zajímavou alternativu představují méně známé značky, které kožené kabelky nabízí za výrazně nižší cenu.

    Pro příklad nemusíme chodit daleko. V internetovém obchodě Answear.cz najdeme poměrně slušnou nabídku kožených kabelek privátní kolekce Answear. Zvolili jsme kabelku ve tvaru pytle. Jde o praktický doplněk, který se skvěle hodí k neformálním outfitům. Kabelka je prostorná, vejde se do ní formát A4. Nosí se na rameni nebo v ruce. Dostupná je hned v několika provedeních včetně žluté a růžové barvy.

    Zdroj fotky: Answear.cz

  9. Módní hlídka: 10+1 tip na značkové kabelky od 699 Kč

    ZOOT: Kabelka přes rameno Aldo

    Dalším speciálním kouskem v našem výběru je kabelka typu crossbody kanadské značky Aldo. Lifestylová značka Aldo se zaměřuje na obuv a doplňky pro mladší generaci, svým zákazníkům předkládá zboží podle nejnovějších trendů ve vysoké kvalitě a za rozumné ceny.

    Na ZOOT.cz nás zaujala malá prošívaná kabelka Aldo se zlatými detaily. Kabelka je vybavena zlatým řetízkovým páskem, který se nosí přes rameno. Délku je možné nastavit. Kabelka je z koženky, hodí se do práce, na běžné nošení i pro speciální příležitosti.

    Zdroj fotky: ZOOT.cz

  10. Módní hlídka: 10+1 tip na značkové kabelky od 699 Kč

    eObuv: Kožená kabelka shopper

    Namísto trendových značkových kabelek z koženky se někdy vyplatí investovat do tašky z pravé kůže. Za kvalitu není třeba platit horentní sumy, stačí se jen porozhlédnout na správných místech a nakupovat s rozmyslem.

    Kabelky typu shopper jsou rozměrově větší a dokáží pojmout daleko více věcí než některé trendové kabelky. To ocení zejména praktické dámy, které potřebují jednu tašku na notebook, knihu, další nezbytnosti a třeba i drobný nákup. Do našeho výběru jsme zařadili koženou kabelku značky Creole, ke které patří ještě samostatná vnitřní kapsa na zip. Vybírat je možné z několika barevných variací.

    Zdroj fotky: eObuv.cz

  11. Módní hlídka: 10+1 tip na značkové kabelky od 699 Kč

    BigBrands: Dámská kabelka Michael Kors

    Mercedes mezi dámskými kabelkami představují kabelky Michael Kors. Značka Michael Kors je synonymem pro elegantní, nadčasové, precizně zpracované a vysoce kvalitní dámské kabelky.

    Na BigBrands jsme narazili na naprosto úchvatnou kabelku Michael Kors Savannah ze saffiano kůže. Kůže saffiano je pevnější a odolnější, kabelky z ní vyrábí například Prada a další světové luxusní značky. Ozdobena je kovovými detaily ve zlaté barvě, nosit ji lze v ruce nebo přes rameno. Kabelka má 3 větší kapsy, přičemž hlavní prostřední kapsa se zapíná na zip a 2 boční kapsy na magnetický patent. Uvnitř jsou další kapsičky a karabinka na klíče. BigBrands kabelku nyní nabízí se 40% slevou.

    • Cena: 5 939 Kč
    • Zobrazit na BigBrands.cz

    Zdroj fotky: BigBrands.cz


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Módní hlídka


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás