Módní hlídka: 10 tipů na levné sportovní oblečení pro děti od 74 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 8. září 2018

Začátek školního roku každoročně znamená poměrně citelný zásah do rodinné rozpočtu. K nezbytným výdajům patří náklady na školní pomůcky, obědy, družinu a kroužky. Jenže tím to nekončí. Většinou je potřeba ještě doplnit šatník. Jednak mohou být po prázdninách některé kousky trošku malé, jednak je dítko nutné vybavit na tělocvik a sportovně laděné kroužky.

Naše tipy jsme tentokrát vybírali z nabídky francouzského řetězce se sportovním zbožím – z Decathlonu. Decathlon představuje naprosto odlišný koncept prodeje než všechny ostatní sportovně zaměřené řetězce. Sortiment je složen převážně z produktů privátních značek, které jsou prodávány za velmi příznivé ceny. Příjemným překvapením je, že za cenu jednoho značkového trička pořídíte například celou výbavu na tělocvik.

  1. E-shop Decathlon

    Strategií Decathlonu je nabídnout zákazníkům cenově dostupné zboží pro jakýkoli sport. Aktuálně na stránkách Decathlon.cz najdete produkty na 70 druhů sportů. Sortiment tvoří z větší části zboží 20 privátních značek, v e-shopu najdete ale i značky jako Adidas, Puma nebo Nike.

    Decathlon leták

    Decathlon pravidelně vydává akční letáky, které jsou inspirovány aktuálním ročním obdobím. Kromě toho vydává další tematické letáky zaměřené na konkrétní druh sportu aktuálně na stránkách Decathlonu najdete nový katalog cyklistiky, jezdectví nebo lovu.

    Nakupujte s dopravou zdarma

    Dopravu zdarma získáte, pokud vaše objednávka přesáhne hodnotu 2 000 Kč. Zboží je také možné zdarma vyzvednout v jedné ze 16 kamenných prodejen Decathlon, podmínkou je online platba kartou. Doprava je zajišťována prostřednictvím PPL, cena je závislá na váze zásilky a způsobu platby, začíná na 88 Kč.

    Slevové kupony Decathlon

    Před nákupem v e-shopu se nezapomeňte podívat, zda-li pro vás Skrblík nepřipravil slevový kupon Decathlon.

    Pořiďte si zákaznickou kartu Decathlon

    Decathlon pro své zákazníky připravil jednoduchý věrnostní program, za každých 10 Kč hodnoty nákupu získáte 1 bod. Po dosažení 600 bodů vám bude na e-mail zaslán věrnostní šek na 100 Kč.

  2. Věrnostní program Decathlon

    K zapojení do věrnostního programu se stačí zaregistrovat na webu Decathlon.cz. Na základě registrace obdržíte věrnostní kartu.

    Výhody věrnostního programu Decathlon

    • věrnostní šek na 100 Kč po dosažení 600 bodů
    • 90 dnů na výměnu a vrácení zboží
    • všechny účtenky uložené na kartě
    • testování vybraných produktů až po dobu 3 dnů
    • zdarma garanční prohlídka kol b’twin do 6 měsíců

10 tipů na levné sportovní oblečení pro děti

  1. Módní hlídka: 10 tipů na levné sportovní oblečení pro děti od 74 Kč

    Dětské boty do tělocvičny

    Dětské sálové boty by měly mít bílou podrážku, aby na podlaze v tělocvičně nezanechávaly žádné šmouhy. Z nabídky Decathlonu jsme vybrali boty privátní značky Artengo, které jsou určeny na občasné hraní tenisu a na tělocvik. Boty jsou lehoučké, zapínání je řešeno suchým zipem, vhodné jsou na každý typ povrchu. Boty byly testovány v laboratoři i v praxi velmi aktivními dětmi při tenisu a během hodin tělocviku.

    Vybírat je možné hned z několika barevných variant. Pro holky i kluky se hodí bílé provedení se stříbrným detailem a vnitřkem v tmavě modré barvě, čistě holčičí jsou pak bílé boty s růžovými aplikacemi.

    Zdroj fotky: Decathlon.cz

  2. Módní hlídka: 10 tipů na levné sportovní oblečení pro děti od 74 Kč

    Dětská sportovní trička

    Skvělý poměr kvality a ceny nabízí jednoduchá trička s potiskem privátní značky Domyos. Trička jsou přímo určena na cvičení a na sport ve škole nebo v tělocvičně. Vybavena jsou pružným výstřihem pro oblékání přes hlavu, navíc je u nich garantována stálost tvaru a barev.

    Trička jsou ze 100% bavlny, dostupné jsou pro kluky i holky od 5 do 14 let v několika barvách a s různými potisky.

    Zdroj fotky: Decathlon.cz

  3. Módní hlídka: 10 tipů na levné sportovní oblečení pro děti od 74 Kč

    Sportovní souprava pro dívky

    Dětské soupravy na cvičení Domyos jsou navrženy na cvičení a sport ve škole nebo v tělocvičně. Souprava se skládá ze sportovních kalhot rovného střihu s pružným pasem a růžové mikinky s kulatým výstřihem a potiskem.

    Souprava je z hřejivého meltonu, udržuje děti v teple během rozcvičování, sportování i při závěrečném protahování. Jde o velmi měkký materiál příjemný na dotek, snadno se udržuje a je odolný proti opakovanému praní a sušení.

    Zdroj fotky: Decathlon.cz

  4. Módní hlídka: 10 tipů na levné sportovní oblečení pro děti od 74 Kč

    Tepláková souprava pro kluky

    Lehká a odolná tepláková souprava GYM‘Y pro kluky na cvičení značky Domyos za velmi příjemnou cenu splňuje veškeré nároky při cvičení venku i v tělocvičně. Set tvoří kalhoty rovného střihu se šňůrkou v pase a mikina na zip.

    Materiál je 100 % polyester, snadno absorbuje tělesnou vlhkost a odvádí ji z povrchu těla. Údržba je velmi nenáročná, materiál je odolný vůči opakovanému praní a rychle schne. Vybírat je možné z několika barevných variant.

    Zdroj fotky: Decathlon.cz

  5. Módní hlídka: 10 tipů na levné sportovní oblečení pro děti od 74 Kč

    Prošívaná podzimní dětská bunda

    Hřejivá funkční bunda Quechua je vyvinuta speciálně pro turistiku, nicméně se perfektně hodí pro chladné sychravé dny ke sportu nebo pro běžné nošení. Vatová výplň dobře izoluje, povrch má voděodolnou úpravu, což znamená, že voda stéká po povrchu a nevsakuje se.

    Bunda je prodyšná, lehká a skladná, ve velikosti 10 váží pouze 230 g. Prodává se v několika barevných kombinacích pro holky a kluky ve velikostech od 8 do 14 let.

    Zdroj fotky: Decathlon.cz

  6. Módní hlídka: 10 tipů na levné sportovní oblečení pro děti od 74 Kč

    Levné dětské tepláky

    Na tělocvik dobře poslouží tepláky Domyos za velmi příjemnou cenu 179 Kč. Hlavní materiál tvoří z 57 % bavlna, zbytek je polyester s příměsí elastanu. Tepláky jsou tak pružné a pohodlné.

    Kalhoty výborně chrání před chladem, jsou zúženého střihu, dolní lem nohavic je zakončen úpletem. Tepláky jsou k dispozici v dívčím i chlapeckém provedení.

    Zdroj fotky: Decathlon.cz

  7. Módní hlídka: 10 tipů na levné sportovní oblečení pro děti od 74 Kč

    Dětská fleecová mikina

    S ohledem na nadcházející roční období jsme do našeho výběru zařadili dětskou fleecovou mikinu. Mikina privátní značky Quechua je primárně určena pro turistiku, což zaručje, že děti zahřeje v chladnějších dnech. Je vyrobena z hřejivého fleecu s gramáží 200 g/m2, výborně odvádí tělesnou vlhkost, je velmi skladná a má nízkou hmotnost. Ve velikosti 10 váží jen 240 g.

    Mikina vykazuje skvělé izolační vlastnosti, navíc prošla náročnými testy odolnosti vůči oděru a natržení, například se provádí testy fleecu proti plstnatění. Decathlon zaručuje, že opakovaným praním nedojde ke změně barvy nebo tvaru.

    Zdroj fotky: Decathlon.cz

  8. Módní hlídka: 10 tipů na levné sportovní oblečení pro děti od 74 Kč

    Funkční mikina Spacer 500 na cvičení

    Inovativní technologii pro sportovní aktivity v chladných dnech představuje materiál Spacer. Perfektně udrží tělo v teple, mikiny Domyos z řady Spacer jsou vybaveny kapucí, dvěma kapsami a jednou vnitřní kapsou na telefon.

    Mikiny jsou z hřejivého materiálu, který nevyžaduje žádnou speciální údržbu. Funkční materiál zajišťuje velmi dobré absorbování potu a odvádí ho z povrchu těla. Mikiny prošly testem stálosti tvaru a barev. Dostupné jsou v černé a šedé barvě.

    Zdroj fotky: Decathlon.cz

  9. Módní hlídka: 10 tipů na levné sportovní oblečení pro děti od 74 Kč

    Dětská nepromokavá bunda

    Pro nadcházející podzimní dny se vyplatí dětem pořídit nepromokavé a větruodolné oblečení. Nám do oka padly bundy značky Quechua řady Hike 900, které jsou Decathlonem hodnoceny jako nejlepší dětské bundy na ochranu před deštěm.

    Funkční bunda byla během testování po dobu 5 hodin vystavena dešti o síle 60 l/h/m2. Bunda má nepromokavý zátěr (5 000 mm vodního sloupce) a 100% nepropustné švy. Odvětrávání je řešeno 2 odvětrávacími suchými zipy a hydrofilním zátěrem (RET=12), který zabraňuje srážení vlhkosti. Pozor na výběr barvy, jasně růžová bunda vás vyjde na 489 Kč, ostatní barevné varianty jsou za cenu 999 Kč.

    Zdroj fotky: Decathlon.cz

  10. Módní hlídka: 10 tipů na levné sportovní oblečení pro děti od 74 Kč

    Dětská fleecová mikina s kapucí

    Oboustranná fleecová mikina privátní značky Tribord se v každém ohledu hodí pro každodenní nošení. Kromě toho, že prakticky jde o 2 mikiny v jednom, může se chlubit výbornými funkčními vlastnostmi. Z obou stran má voduodpudivou úpravu a je větruodolná, spolehlivě tak ochrání před mírným větrem a drobným deštíkem.

    Hřejivost zajišťují dvě lepené vrstvy fleecu s gramáží 400 g/m2. Přitom se ale podle stupnice prodyšnosti materiálu jedná o mimořádně prodyšný materiál, hodnota RET je 8,7. Mikina má 2 kapsy na vnitřní i vnější straně a je dostupná v několika barevných kombinacích.

    Zdroj fotky: Decathlon.cz


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Módní hlídka


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás