Levné letenky po světě: New York za 7 290 Kč, Tel Aviv od 504 Kč a Palma de Mallorca od 390 Kč

Aneta Susedíková
Publikováno 12. ledna 2022

Dnes se zaměříme na levné letenky z celého světa s odletem z Vídně či Prahy.

  1. New York za 7 290 Kč

    Do New Yorku se s odletem z Vídně můžete podívat za výhodných 7 290 Kč, odbavené zavazadlo je však za příplatek. Před cestou do Ameriky si nezapomeňte zažádat o cestovní povolení ESTA, které můžete vyřídit i online během pár minut.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden 2022

  2. Cancun za 8 790 Kč

    Pokud byste si chtěli užít teplé karibské moře, vydejte se do mexického Cancúnu v březnu či květnu za nejvýhodnější cenu, která má svou daň, a to přestup. Odbavené zavazadlo je také za příplatek.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: březen, květen 2022

  3. Istanbul za 4 490 Kč

    Do největšího města Turecka se podíváte s odletem z Prahy za velmi výhodnou cenu, která zahrnuje dokonce i odbavené zavazadlo. Let trvá dvě a půl hodiny, pak si užijte tureckou kávu, skvělé jídlo a nespočet tureckých lázní.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – březen 2022

  4. Manchester od 718 Kč

    Akční letenky do severozápadu Anglie koupíte u společnosti Ryanair. Nezapomeňte v Manchesteru navštívit nejrůznější muzea. Ať už jste fanoušek umění či fotbalu, určitě si přijdete na své.  Pokud se do Manchesteru chystáte poprvé, můžete se podívat, jak funguje Letiště Manchester.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – únor 2022

  5. Suceava od 390 Kč

    Rumunská Suceava je historické město, které zaujme každého nadšence do cestování. Nenechte si ujít nádherné malované kláštery Bukoviny, Pevnost Suceava a plno muzeí, kde se dozvíte celou historii tohoto města. Nejvýhodnější letenky s odletem z Vídně seženete pouze v březnu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen 2022

  6. Tel Aviv od 504 Kč

    Akční nabídka od společnosti Ryanair láká i k návštěvě Izraele. V březnu jsou letenky nejvýhodnější a dokonce můžete vybírat z několika termínů. Otužilci se mohou klidně i koupat v moři!

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen 2022

  7. Palma de Mallorca od 390 Kč

    V únoru sice ještě není ideální počasí, na objevování Španělska však seženete letenky od společnosti Ryanair už od 390 Kč, odlétá se však z Vídně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2022

  8. Londýn od 408 Kč

    V únoru se podíváte do Londýna i zpět doslova za pár korun. Vzhledem k tomu, že Londýn patří mezi dražší města, sepsali jsme pro vás průvodce Jak ušetřit v Londýně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2022

  9. Phuket za 13 990 Kč

    Akční letenky do thajského Phuketu pořídíte za akčních 13 990 Kč, čekají vás však dva ne příliš příjemné přestupy. Cena letenek zahrnuje odbavené zavazadlo, takže máte o starost méně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: duben – květen 2022

  10. Amsterdam od 918 Kč

    Společnost Easyjet nabízí cenově nejvýhodnější letenky do Amsterdamu v únoru, a to od 918 Kč. V dalších měsících již ceny letenek stoupají, proto se určitě vyplatí naplánovat si do Amsterdamu zimní výlet.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Easyjet
    Termíny: únor 2022

  11. Basilej od 989 Kč

    Také do švýcarského Basileje se podíváte za výhodnější cenu se společností Easyjet. V únoru či březnu seženete zpáteční letenku za cenu kolem tisícovky. V Basileji navštivte místní trhy Marktplatz či katedrálu Basel Münster, která představuje nejdůležitější bod v panoramatu města.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Easyjet
    Termíny: únor – březen 2022

  12. Ženeva od 828 Kč

    Švýcarská Ženeva nepochybně patří mezi nejkrásnější města Evropy. Klasickou atrakcí, kterou si žádný turista nenechá ujít, je ženevský gejzír. Ten srší až do výše 140 metrů. Pokud letenky od společnosti Easyjet koupíte v únoru či březnu, vlezete se do 900 Kč. Pak už ceny klasicky stoupají.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Easyjet
    Termíny: únor – březen 2022

  13. Billund od 718 Kč

    Do dánského Billundu se v únoru podíváte za příjemných 718 Kč. Na výlet do Billundu se určitě vyplatí vzít i děti, pro které je v tomto městě nejvíce atrakcí. Hlavně Legoland, Lalandia a Lego House. Dům postavený z 25 milionů dílků lega by si určitě žádné dítě nenechalo ujít!

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2022

  14. Milán od 798 Kč

    Do Milána se v únoru podíváte také za skvělou cenu. Příruční zavazadlo vám bude na prodloužený víkend bohatě stačit, ale pokud do Milána jedete primárně na lov výhodných nákupů oblečení, klidně si za zavazadlo připlaťte.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2022


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás