Levné letenky po světě: Chicago za 13 490 Kč, Lyon od 1 053 Kč a Zanzibar za 13 490 Kč

Aneta Susedíková
Publikováno 10. srpna 2022

V tomto týdnu jsme pro vás našli nejzajímavější levné letenky do všech koutů světa. Táhne vás to víc do Evropy nebo do Ameriky?

  1. New York za 12 790 Kč

    Skrblík našel levnou zpáteční letenku do New Yorku za 12 790 Kč. Volných termínů je zatím spousta, vybírat můžete od letošního října až do března 2023. Raději je kupte s předstihem, vyprodávají se rychle. Odlet je z Vídně a let má pod křídly společnost Austrian Airlines.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: říjen 2022 – březen 2023

  2. Amsterdam za 2 790 Kč

    Do Amsterdamu se můžete podívat od září až do prosince letošního roku za akční cenu. Let trvá jen kolem hodiny, ale ocitnete se v úplně jiném světě. Očarují vás luxusní holandské domečky a dýchne na vás ohromný klid, který z hlavního města Nizozemska vyzařuje. Letenky prodává společnost KLM, která do Amsterdamu odletá z Prahy.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: září – prosinec 2022

  3. Reykjavík za 4 390 Kč

    Akční letenky do Reykjavíku koupíte sice až na první dva měsíce příštího roku, za to ale za výhodnou cenu 4 390 Kč. Letenky s odletem z Vídně prodává opět Austrian Airlines, volných termínů však rychle ubývá.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – únor 2023

  4. Nairobi za 12 790 Kč

    Letenky do hlavního města Keni koupíte za 12 790 Kč, a to na listopad a prosinec letošního roku. Přejete si na vlastní oči vidět zvířata na safari ve svém přirozeném prostředí a je to zkrátka vaším dlouhodobým snem? Pak je možná na čase si jej konečně splnit a koupit si letenky do Nairobi.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad – prosinec 2022

  5. Malta za 2 990 Kč

    Na Maltu se můžete podívat v září a říjnu a vybírat lze ze spousty termínů. Na nejmenší stát Evropské unie poletíte zhruba 2 hodiny, je to tedy skvělý tip na víkendový výlet. Pokud můžete, půjčte si auto a projeďte si celý ostrov. Najdete tak skutečné poklady v podobě nádherných pláží, hlavního města Valetty nebo dalších míst, kam se pouze autobusem jednoduše nedostanete.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: září – říjen 2022

  6. Zanzibar za 13 490 Kč

    Chtěli byste letošní zimu strávit v exotice? Vydejte se na ostrov Zanzibar, kde si odpočinete tak, že se ani sami nepoznáte. Za akční cenu 13 490 Kč je několik termínů na listopad a prosinec 2022 s odletem z Vídně se společností Etihad Airways.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad – prosinec 2022

  7. Punta Cana za 13 990 Kč

    Akční letenky do Punta Cana za 13 990 Kč a společnost Air Canada už čekají, až si je zarezervujete a užijete si nezapomenutelnou dovolenou v lednu, únoru nebo březnu 2023. Co byste v takové zimě v Česku dělali, že? Hurá pryč!

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – březen 2023

  8. Milán od 766 Kč

    Na září koupíte levné letenky do Milána u společnosti Ryanair od skvělých 766 Kč. V srpnu jsou letenky na poslední chvíli skutečně předražené, proto se raději soustřeďte na následující měsíce a ušetříte. Přečtěte si také náš článek Průvodce po Miláně: 7 věcí, které musíte vědět před odletem.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2022

  9. Lyon od 1 053 Kč

    Na září pro vás máme ještě několik výhodných tipů na letenky. Třeba z Prahy do francouzského Lyonu nabízí společnost Volotea akční letenky od 1 053 Kč.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Volotea
    Termíny: září 2022

  10. Londýn od 1 520 Kč

    Londýn je oblíbenou volbou při výběru víkendového i delšího výletu, perfektně se zabavíte ve dvou, ale i s celou rodinou. Společnost Ryanair vás v září 2022 během dvou hodin dopraví do tohoto krásného města od 1 520 Kč. Pokud cestujete s dětmi (nebo pokud jste fanoušky legendárních kouzelnických filmů), nenechte si ujít návštěvu Harry Potter studia.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2022

  11. Paříž od 1 495 Kč

    Pokud by vás předchozí tipy příliš nezaujaly, můžete v září třeba na víkend navštívit romantickou Paříž. Ryanair nabízí letenky s odletem z Prahy od 1 495 Kč. Nezapomeňte, že Paříž je mnohem víc než jen Eiffelovka, katedrála Notre-Dame nebo Vítězný oblouk. Čekají vás romatické procházky, úžasné francouzské pečivo nebo káva s makronkami v úžasných pařížských kavárnách.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2022

  12. Istanbul za 4 590 Kč

    Ať už chcete do Istanbulu kvůli moři nebo památkám, na listopad a prosinec letošního roku koupíte zpáteční letenku za bezkonkurenční cenu. Společnost Turkish Airlines nabízí letenky s odletem z Vídně za 4 590 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad – prosinec 2022

  13. Kodaň od 1 558 Kč

    Levné letenky koupíte u Ryanair také do Kodaně, startují na 1 558 Kč, počítejte však s tím, že v centru Kodaně je velice drahé ubytování, proto doporučujeme ubytování dál od centra a dojíždět vlakem. Před cestou prozkoumejte našeho Průvodce po Kodani.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2022

  14. Chicago za 13 490 Kč

    Akční letenky do Chicaga za 13 490 Kč koupíte od listopadu až do února 2023. Společnost LOT Polish Airlines nabízí od ledna 2023 nejvíc volných termínů. Před cestou do Ameriky si však nezapomeňte vyřídit všechna potřebná povolení (ESTA) a také musíte být plně očkovaní.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad 2022 – únor 2023


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás