Levné letenky na víkend: Amsterdam od 1 525 Kč, Basilej od 1 468 Kč a Janov od 492 Kč

Aneta Susedíková
Publikováno 24. srpna 2022

V tomto týdnu se Skrblík zaměří na levné letenky na víkend, a to až do ledna 2023. Nebuďte doma a naplánujte si s námi dobrodružné víkendy, které vám dodají novou energii.

  1. Janov od 492 Kč

    Italský Janov sice neposbíral tolik slávy jako Řím, Benátky nebo Neapol, i tak byste jej při objevování Itálie neměli vynechat. Kromě toho, že toto přímořské město nabízí plno krásných památek, tak si tam koupíte i tu nejlepší focacciu z celé země. Při odletu z Vídně můžete koupit letenky třeba na leden 2023 už od 492 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2023

  2. Milán od 492 Kč

    Ryanair láká i na návštěvu Milána v září 2022, a to už od parádních 492 Kč za zpáteční letenku. V září si stále užijete památky, nákupy i skvělé jídlo v teplejším počasí a nebudete na výletě mrznout.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2022

  3. Banja Luka od 492 Kč

    Pokud chcete procestovat každý kout světa, nejspíš navštívíte i město Banja Luka, které je druhé největší v Bosně a Hercegovině. Letenky s odletem z Vídně na září 2022 koupíte u Ryanair také od 492 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2022

  4. Turín od 505 Kč

    V září se za pár korun podíváte i do Turína. Letenky z Vídně na září 2022 koupíte od 505 Kč. V Turíně si užijete klidný víkend plný dobré kávy a prozkoumávání města. Poletíte?

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2022

  5. Ženeva od 1 746 Kč

    Chcete si  poslechnout dobrou hudbu, projít se po zajímavých památkách nebo se třeba projet čokoládovým vlakem? Pak vaše cesta nemůže vést nikam jinam, než do nádherné Ženevy, která nabízí tolik aktivit, kolik si jen dovedete představit. Pokud chcete prozkoumat zimní Švýcarsko, letenky s odletem z Prahy koupíte od 1 746 Kč v prosinci 2022.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: EasyJet
    Termíny: prosinec 2022

  6. Basilej od 1 468 Kč

    V Basileji můžete navštívit basilejskou zoo, tradiční trhy nebo Trojzemí, což je místo, na kterém se setkávají hranice Švýcarska, Francie a Německa. Letenky si pořiďte na jaro, přesněji v dubnu 2023 je u společnosti EasyJet koupíte od 1 468 Kč.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: EasyJet
    Termíny: duben 2023

  7. Paříž od 1 543 Kč

    Už jste viděli zimní Paříž? Společnost Vueling nabízí letenky do Paříže na leden 2023 od 1 543 Kč. Ať už si chcete užít výhled na Eiffelovu věž, projít si muzeum Louvre nebo obdivovat katedrálu Notre-Dame, Paříž vás okouzlí a vy si město okamžitě zamilujete.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Vueling
    Termíny: leden 2023

  8. Pula od 739 Kč

    Na víkendové poznávání je ideální také Pula, která nabízí spoustu zajímavých památek, mezi které patří třeba římský amfiteátr. Při pohledu na něj uvidíte menší Koloseum, ale nemusíte se bát, pořád budete nohama pevně v Chorvatsku. Letenky s odletem z Vídně koupíte na září 2022 od 739 Kč u společnosti Ryanair.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2022

  9. Menorca od 739 Kč

    Menorca není špatně napsané slovo Mallorca, ale její menší, ale krásný sourozenec. Při plánování výletu na španělskou Menorcu si určitě dopřejte alespoň čtyři dny, jelikož nebudete vědět, co dělat dřív! Kromě návštěvy dechberoucích pláží můžete navštívit třeba nejvyšší horu ostrova El Toro. Za zmínku stojí také Cap de Cavalleria, což je místo, na kterém uvidíte ty nejhezčí západy slunce. Letenky z Vídně na říjen 2022 koupíte od 739 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2022

  10. Riga od 739 Kč

    Do hlavního města Lotyšska můžete vyrazit v říjnu, kdy koupíte letenky s odletem z Vídně od 739 Kč. V Rize navštivte třeba Tři bratry, což je nejstarší zachovalá trojice domů v původní podobě, pocházející z konce 16. století. Za zmínku stojí také rižský zámek nebo rižský kanál.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2022

  11. Alghero od 838 Kč

    Návštěva Alghera v listopadu bude příjemná, bez otravných veder. Vy se díky tomu budete moci potulovat uličkami krásné Sardínie a poznávat zajímavé památky. A třeba se rozhodnete, že se na toto krásné místo vrátíte v létě a užijete si jej spolu s koupáním na úžasných plážích. Letenky na Alghero s odletem z Vídně koupíte od 838 Kč u společnosti Ryanair.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2022

  12. Řím od 992 Kč

    Společnost WizzAir láká na levné letenky do Říma v listopadu 2022. Výhoda? V klidu si projdete nejzajímavější památky a nebudou vás rušit davy turistů, kteří běžně Řím navštěvují hlavně v létě. Řím bude celý Váš! Letenky koupíte od 992 Kč. Nezapomeňte si před odletem přečíst našeho Průvodce po Římě.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: WizzAir
    Termíny: listopad 2022

  13. Londýn od 985 Kč

    Zpáteční letenku z Brna do Londýna koupíte od tisícovky. Londýn nabízí spoustu aktivit, které stojí za návštěvu. Záleží jen na vás, jestli se vydáte poznávat město, zabloudíte za památkami nebo prozkoumáte londýnské parky. Levné letenky koupíte v září 2022.

    Odlet: Brno
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2022

  14. Amsterdam od 1 535 Kč

    Amsterdam vás potěší v jakoukoli roční dobu. Dýchne na vás především klid a pohodu, takže tam klidně vyražte, pokud je toho na vás už moc a chcete si jednoduše odpočinout. V Amsterdamu se všude jednoduše dopravíte na kole a to vám ještě víc přidá na pohodové náladě. Letenky pořídíte u společnosti EasyJet už od 1 535 Kč.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: EasyJet
    Termíny: listopad 2022


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás