Levné letenky na duben: Mallorca za 473 Kč, Paraguay za 8 952 Kč, Kodaň z Prahy za 778 Kč

Redakce
Publikováno 20. února 2019

Středa patří na Skrblíkovi levným letenkám. Tentokrát pro vás máme výběr toho nejlepšího na duben a jako bonus slevový kupón Pelikán.

  1. 🇪🇸 Mallorca od 473 Kč

    Ostrov Palma de Mallorca se pomalu stává rájem levných letenek. Ryanair minulý týden oznámil spuštění linky z Prahy, náš první tip se však týká letenek z Vídně. Ty nejlevnější na duben koupíte již za 473 Kč. V ceně do 1 000 Kč jsou v nabídce stovky různých kombinací termínů.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: celý duben 2019

  2. 🇵🇾 Asunción za 8 952 Kč

    Nejen na duben můžete koupit velmi levné letenky do Paraguye, v případě odletu z Paříže vás budou stát jen 8 952 Kč. V ceně je pouze příruční zavazadlo, kufr nechte doma, nebo si za něj připlaťte. Do Paříže z Prahy levně létá easyJet a Ryanair (ten však využívá menší letiště Beauvais, pozor na to).

    Odlet: Paříž CDG
    Aerolinky: Lan Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. 🇵🇭 Manila za 12 890 Kč

    Na celou první polovinu roku prodává společnost Air China zpáteční letenky z Vídně do Manily jen za 12 890 Kč. Během mezipřistání stihnete prohlídku Pekingu, v ceně jsou zahrnuta dvě odbavená zavazadla po 23 kg.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  4. 🇲🇦 Marrákéš od 1 910 Kč

    Akční letenky do Maroka prodává Ryanair s odletem z Vídně, nejlevnější dubnové kousky vás aktuálně budou stát jen 1 910 Kč. V kalendáři můžete objevit i několik kousků s dobou pobytu dvě noci, tipy před cestou vám dodá náš průvodce po Maroku.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: první polovina dubna 2019

  5. 🇨🇼 Curacao za 11 990 Kč

    Curacao je ostrov v jižní části Karibského moře, celkem exotika. Formálně je Curacao jednou ze zemí Nizozemského království, nevztahuje se však na něj evropský roaming. Levné letenky do Curacaa nejen na duben nabízejí aerolinky KLM s odletem z Krakova, odbavené zavazadlo je pouze za příplatek.

    Odlet: Krakov
    Aerolinky: KLM
    Termíny: zobrazit kalendář

  6. 🇨🇱 Santiago de Chile za 9 693 Kč

    Levné letenky do Chile nabízí na několik měsíců počátkem našeho léta společnost Level. V ceně je pouze příruční zavazadlo, odlétá se z Barcelony, kam z Prahy levně létá třeba Ryanair. Do Chile není potřeba vízum, ceny v zemi jsou lehce nižší než u nás.

    Odlet: Barcelona
    Aerolinky: Level
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. 🇪🇸 Alicante od 1 251 Kč

    Kromě Londýna létá Ryanair z Pardubic ještě do španělského Alicante. A právě tam můžete ve vybrané dubnové dny letět již za 1 251 Kč. S mírným příplatkem se můžete vypravit i na prodloužený eurovíkend od čtvrtečního večera do pondělního rána.

    Odlet: Pardubice
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: první polovina dubna 2019

  8. 🇸🇨 Seychelly za 12 890 Kč

    Letenky na Seychelly za zajímavých 12 890 Kč aktuálně prodávají aerolinky Air France s odletem z Prahy. Dostupných termínů je poměrně dost, letenka navíc zahrnuje odbavené zavazadlo s hmotností do 23 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air France
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. 🇳🇿 Auckland za 18 890 Kč

    Levné letenky na Nový Zéland v současné době prodává společnost Air China s odletem z Vídně. Zpáteční letenka včetně poplatků vás bude stát jen 18 890 Kč, na cestu si můžete zabalit dvě odbavená zavazadla po 23 kg. Kalendář nabízí několik termínů v různých měsících roku.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  10. 🇺🇸 Washington za 12 390 Kč

    Akční letenky do hlavního města Spojených států nabízejí na několik měsíců v první polovině roku aerolinky Turkish Airlines. V ceně letenky jsou dva kusy odbavených zavazadel do 23 kg a prohlídka Istanbulu zdarma.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. 🇩🇪 Berlín za 421 Kč

    Levnější než jízdenky na vlak, takové jsou zpáteční letenky z Brna do Berlína od Ryanairu. Za ty nejlevnější kousky z kalendáře zaplatíte jen 421 Kč. K dostání jich je několik. Před cestou doporučujeme nastudovat našeho průvodce po Berlíně.

    Odlet: Brno
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: celý duben 2019

  12. 🇲🇹 Malta za 2 490 Kč

    Letěli jste již s Air Malta? Pokud ne, můžete to napravit, společnost nabízí zpáteční letenky z Prahy na tento ostrov ve Středozemním moři jen za 2 490 Kč. Na výběr je několik termínů od dubna do června 2019, v ceně je odbavené zavazadlo. Skrblík pro vás má průvodce po Maltě.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air Malta
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. 🇹🇭 🇲🇲 🇲🇾 Multicity letenka Barma + Kuala Lumpur + Bangkok od 19 999 Kč

    Pelikán nabízí možnost objednat si zajímavou multicity letenku, kdy během jedné cesty navštívíte thajský Bangkok, Rangún v Barmě a Kuala Lumpur v Malajsii. V ceně letenky je odbavené zavazadlo, doby pobytů v jednotlivých destinacích i místo odletu si zvolíte sami.

    Odlet: Praha, Vídeň, nebo Budapešť
    Aerolinky: ?
    Termíny: dle vlastního výběru

  14. 🇩🇰 Kodaň od 778 Kč

    Na několik dubnových termínů nabízí Ryanair zpáteční letenky z Prahy za 778 Kč. V dalších termínech jsou ceny vyšší jen o desítky až stovky korun, s dostupností tak není problém.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: napříč dubnem 2019

  15. 🇰🇪 Nairobi za 14 863 Kč

    Letenka do Keni s odletem z Prahy jen za 14 863 Kč nabízejí na několik jarních měsíců aerolinky Turkish Airlines. V ceně je 46 kg odbavených zavazadel, které lze rozložit mezi libovolný počet kusů.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás