Levné letenky: Edinburgh od 938 Kč, Pisa od 842 Kč a Toronto za 10 690 Kč

Aneta Susedíková
Publikováno 2. února 2022

V tomto týdnu se zaměříme na akční letenky do celého světa, díky kterým si užijete nespočet dobrodružství!

  1. Londýn od 858 Kč

    Vydejte se do Londýna během února až dubna 2022. V těchto termínech koupíte nejlevnější zpáteční letenky od společnosti Ryanair. Před odjezdem si nezapomeňte nastudovat, jak ušetřit v Londýně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor – duben 2022

  2. Toronto za 10 690 Kč

    Pokud toužíte po delším dobrodružství, neváhejte a vydejte se do Kanady. Absolvujete sice jeden přestup v rámci dlouhé cesty, ale na krásy Toronta budete vzpomínat celý život. V ceně letenky od Turkish Airlines máte také odbavené zavazadlo.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: duben – květen 2022

  3. Bangkok za 13 790 Kč

    Bangkok nabízí exkluzivní zážitky, které by si měl každý zažít na vlastní kůži, a to od návštěvy Královského paláce až po pravou thajskou masáž, kterou oceníte zejména na konci svého výletu. Odlétá se z Prahy a ani v tomto případě vás nemine přestup. Společnost Emirates poskytuje odbavené zavazadlo v ceně letenky.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: únor – květen 2022

  4. Paříž od 1 199 Kč

    Paříž je vždy skvělý nápad! Společnost Ryanair nabízí akční letenky s odletem z Prahy na březen i duben, v dubnu je ale levných termínů podstatně méně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen – duben 2022

  5. Florencie od 1 507 Kč

    Levné letenky do Florencie nabízí společnost Vueling, která má výhodné termíny v únoru. Co byste si rozhodně neměli nechat ujít? Pro začátek rozhodně Piazza del Duomo, nejznámější náměstí Florencie, na kterém objevíte spoustu dalších zajímavých památek.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Vueling
    Termíny: únor 2022

  6. Pisa od 842 Kč

    Stačí hodina a půl k tomu, abyste se z Prahy přemístili do italské Pisy. Pokud jste ještě slavnou šikmou věž neviděli na vlastní oči, nejspíš nastal čas to napravit. Co takhle v únoru? Společnost Ryanair povoluje příruční zavazadlo, které na krátký výlet postačí. A pokud ne, další zavazadla jsou již za příplatek.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2022

  7. Kodaň od 1 068 Kč

    Kodaň je nejbezpečnějším místem planety, proto se na cestu můžete vydat klidně sami, a to bez strachu, že by se vám něco mohlo stát. Můžete vyrazit klidně jen na víkend a spokojeně se procházet kolem starého přístavu Nyhavn. Akční letenky na březen 2022 nabízí společnost Ryanair.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen 2022

  8. Riga od 518 Kč

    Moderní město a krásná příroda, to je Riga. Její největší výhoda spočívá v tom, že zde nepotkáte mnoho turistů. Akční letenky na únor od 518 Kč jsou opravdu výhodné, proto neotálejte a naplánujte si výlet klidně hned.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2022

  9. Milán od 586 Kč

    Druhé největší italské město plné luxusní módy a dobrého jídla čeká na vaši návštěvu. Pokud by vám v moderním Miláně přece jen chyběl nádech tradiční Itálie, navštivte městskou čtvrť Brera, která všechny tyto tradiční zážitky nabízí. Levné letenky koupíte v únoru a březnu od společnost Easyjet.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Easyjet
    Termíny: únor – březen 2022

  10. Ženeva od 798 Kč

    Ženeva nabízí nespočet zábavy, kterou si užijete s výhledem na nádhernou přírodu. U ženevského jezera můžete navštívit například vodní hrad Chillon, městečko Gruyères a pokud jste milovníci čokoládovny, tak i čokoládovnu Cailler, do které vás přiveze čokoládový vlak, ve kterém dostanete lahodnou horkou čokoládu a croissant. Letenky na únor a březen s odletem z Prahy nabízí také společnost Easyjet.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Easyjet
    Termíny: únor – březen 2022

  11. Kyjev od 838 Kč

    Levné letenky do hlavního města Ukrajiny koupíte už od 838 Kč. Společnost Wizzair nabízí nejlevnější termíny s odletem z Pardubic na březen 2022, od dubna už jsou ceny i mnohonásobně vyšší.

    Odlet: Pardubice
    Aerolinky: Wizzair
    Termíny: březen 2022

  12. Edinburgh od 938 Kč

    Kromě Londýna koupíte výhodné letenky i do Edinburghu, ceny letenek s odletem z Prahy startují na 938 Kč. Společnost Easyjet nabízí nejlevnější termíny v květnu 2022. Nenechte si ujít Edinburský hrad či botanickou zahradu a zoo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Easyjet
    Termíny: květen 2022

  13. Kišiněv od 1 069 Kč

    Netradiční výlet si můžete naplánovat třeba do moldavské metropole, Kišiněvi. Překvapí vás zejména svou venkovskou atmosférou a zelení, která se line celým městem. Společnost Wizzair vás přepraví z Prahy už od 1 069 Kč. Nejlevnější termíny hledejte v dubnu 2022.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Wizzair
    Termíny: duben 2022

  14. Amsterdam od 1 168 Kč

    Oblíbený Amsterdam nemusíme dlouze představovat. Pokud vychytáte dny bez deště, máte vyhráno, avšak i v dešti má Holandsko své kouzlo. Společnost Easyjet nabízí v březnu ceny kolem tisícovky, v dalších měsících už vás to na tak výhodnou cenu nevyjde. A co v Amsterdamu rozhodně nevynechat? Ochutnávku sýrů v jakékoli sýrárně! Připravte si ale místo v batůžku, protože s prázdnou odtud nejspíš neodejdete.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Easyjet
    Termíny: březen 2022


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás