Chytré hodinky z Číny: 9 kousků z AliExpressu od 228 Kč

Redakce
Publikováno 28. března 2019

Hodinky již dávno nejsou jen módní záležitostí, ale dnes se od nich očekává, že budou i něco umět. Ať už to, že budou upozorňovat na příchozí zprávy či hovory z vámi připojeného mobilního telefonu nebo aby měřily ušlé kroky či jiné fitness hodnoty. Některé z nich nemusíte sundat, ani když jdete plavat. Protože jde vývoj neustále kupředu a nejrůznější výrobci chrlí na trh mnoho takových produktů, podíváme se na nejzajímavější hodinky z AliExpressu.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Chytré hodinky z Číny: 10 kousků z AliExpressu od 251 Kč

    Smartwatch 696 Bluetooth Y1

    Hodinky 696 Bluetooth Y1 byly v přehledu už loni a letos je musíme opět zmínit. Stále se jedná o nejprodávanější chytré hodinky na Aliexpressu. Jistě tomu dopomohla i designová podoba se slavnějšími Samsung Geary.

    Funkčně zvládají notifikace z nejrůznějších messengerů, buzení, monitorují spánek, počítají kroky. Umí vzdálenou spoušť fotoaparátu a ovládat hudbu na mobilu – vše přehledně z dotykového displeje o velikosti 1,2 palce s rozlišením 240×240 pixelů. Cenově pohybují mezi 13-16 dolary v závislosti na tom, co si k hodinkám přikoupíte – extra baterii či paměťovou kartu.

    Do hodinek lze vložit micro SIM kartu a poté lze přímo z hodinek uskutečňovat hovory, výdrž je 62 hodin a více se lze dovědět z různých recenzí např. z YouTube.

  2. Chytré hodinky z Číny: 10 kousků z AliExpressu od 251 Kč

    Smartwatch Hiwego

    Chytré hodinky dokážou být i stylové a módní, jak ukazují chytré hodinky výrobce Hiwego. Jedná se o jakousi obdobu velmi oblíbených hodinek z Aliexpressu s označením DZ09, které jsme uvedli v minulém přehledu. Smartwatch Hiwego jsou designem ještě líbivější a jejich decentní vzhled se může hodit klidně i k saku.

    Dotykový LCD displej je velikosti 1,54 palce. Hodinky mají krokoměr, dokáží ovládat kameru vašeho mobilního telefonu, zvládnou notifikace. V pohotovostním stavu vydrží tyto hodinky až 180 hodin. Pokud se rozhodnete přes tyto hodinky volat (díky SIM kartě, kterou do hodinek vložíte), pak budete mluvit až 5 hodin. S cenou kolem 10 amerických dolarů jistě zajímavá volba.

  3. Chytré hodinky z Číny: 10 kousků z AliExpressu od 251 Kč

    Smartwatch YEINDBOO

    Hodinky, které mají blízko k fitness náramku – to jsou hodinky výrobce Yeindboo. Velmi čistý a jednoduchý design se může mnohým líbit. Tím spíše, pokud si jednoduše vyměníte náramek k těmto hodinkám, které jsou k dispozici ve velmi zajímavých vzorech a barvách.

    Materiál je plastový a hodinky umí to co většina podobných hodinek v této cenové relaci. Mají základní voděodolnost, a tak si je při mytí rukou nemusíte sundávat. Výdrž je udávaná kolem 10 dní, ale záleží na způsobu využití. K náhledům slouží aplikace pro android telefony, kde naleznete vše potřebné. Ten kdo hledá jednoduchost a funkčnost, může zvolit produkt tohoto výrobce.

  4. Chytré hodinky z Číny: 10 kousků z AliExpressu od 251 Kč

    Smartwatch P68

    Pokud sháníte hodinky, které budou schopny celodenně měřit tep, pak jsou smartwatch P68 ve vašem výběru. Kromě této funkce umí monitoring spánku, krokoměr, spotřeba kalorií atd.

    Při sportování si lze zvolit z 8 sportovních režimů, umí po propojení s telefonem notifikace a jiné funkce, které lze využít – odmítnutí hovoru, dálková spoušť atp. Samotné hodinky mají obdélníkový tvar a pohotovostní režim udrží 10-15 dní. Samozřejmostí jsou barevné řemínky, které lze měnit dle nálady.

  5. Chytré hodinky z Číny: 10 kousků z AliExpressu od 251 Kč

    Smartwatch NAIKU Q8

    OLED barevný dotykový displej a opravdu obrovská výdrž, toto jsou dvě devízy těchto podařených módních sportovních či chcete-li chytrých hodinek od výrobce Naiku. Displej není nikterak velký – 0,96 palce, ale má dostatečné rozlišení 96×64 ke zobrazení naměřených hodnot.

    A ty umí tyto hodinky naměřit opravdu hodně – tepy, kroky, kalorie, ušlou vzdálenost, monitorují spánek, upozorní na neaktivitu, umí notifikace atd.

    Hodinky dále nabízejí základní voděodolnost s certifikací IP67 a hlavně obrovskou výdrž v pohotovostním stavu až 150 dní, což je úctyhodná hodnota. Veškerá data z hodinek lze díky aplikaci Hey Band zobrazit a analyzovat i v mobilním telefonu.

  6. Chytré hodinky z Číny: 10 kousků z AliExpressu od 251 Kč

    Xiyan F5

    Další hodinky, které stojí za zmínku jsou Xiyan F5, u kterých se nedá zapřít inspirace u značky Garmin. Cenově jsou oproti Garminům na zlomku ceny, ikdyž v porovnání s ostatními hodinkami z tohoto výběru patří mezi ty dražší s cenou přes 50 dolarů. Co tedy nabízí tyto “Garminy z Aliexpressu”?

    Především je to podpora GPS, kterou mnoho hodinek z Aliexpressu nemá, dále pak barometr, měření teploty a nadmořské výšky a další základní funkce, které mají i ostatní hodinky z tohoto přehledu. Voděodolnost je IP67 a velice solidní je hodnota výdrže na jedno nabití, kdy hodinky pracují až 3 týdny v pohotovostním stavu, nebo 12 hodin při záznamu GPS.

    Pro sportovce je přednastaveno několik sportovních režimů a pro záznam a archivaci aktivit pak může sloužit i propojená aplikace. Spárovat tyto hodinky lze s telefony s operačním systémem Android i iOS. Kdo má rád styl hodinek americké značky Garmin, tak zde by mohl nalézt variantu k nákupu.

  7. Chytré hodinky z Číny: 10 kousků z AliExpressu od 251 Kč

    Dětské chytré hodinky Q528

    Jaké hodinky z Aliexpressu vybrat pro děti? Nabízí se jich hned několik a my jsme vybrali do přehledu tyto s označením Q528.

    Za velmi solidní cenu totiž dostanete přidanou hodnotu v podobě funkcí, které můžete využít jako rodič i vy. Hodinky lze snadno lokalizovat, protože mají GPS čip a polohu dokáží určit i díky rozmístění základnových stanic. Do hodinek lze umístit SIM kartu, podporují vzdálený monitoring (zvukový i fotoaparát), mají svítilnu, fotoaparát atd.

    Děti mohou v případě nebezpečí využít SOS tlačítko s žádostí o pomoc. Hodinkám lze nastavit jakousi bezpečnou zónu, kde se mají pohybovat a pokud tuto zónu opustí, budete jako rodič informováni. To byl základní výčet toho co tyto hodinky umí. Displej hodinek je barevný a dotykový s velikostí 1,4 palce. Vybrat si můžete z několika barevných provedení.

  8. Chytré hodinky z Číny: 10 kousků z AliExpressu od 251 Kč

    Smartwatch Lemfo M1

    Lemfo LEM 5 za zhruba 3 000 Kč jsme v našem přehledu v minulosti již ukazovali. Dnes se od tohoto plodného výrobce podíváme na další typ hodinek s označením M1, který je levnější než dříve uvedený model.

    M1 podporují micro SIM kartu pro přísun dalších funkcí, mají GPS čip pro určování polohy či případné trasování aktivit. Displej je typu IPS barevný a dotykový s rozlišením 240×240 bodů.

    Ačkoliv nepodporují češtinu, tak aplikace pro správu hodinek již ano. Design není ničím neobvyklý a docela se povedl – hlavně zajímavý pásek hodinek s prokládaným barevným podkladem. Všechny základní funkce chytrých a fitness hodinek nechybí stejně jako základní voděodolnost standardu IP67.

  9. Chytré hodinky z Číny: 10 kousků z AliExpressu od 251 Kč

    Outdoor hodinky F18

    Hodinky F18 jsou udávané jako outdoorové a naznačují to nejen svým vzhledem, kdy jedno barevné provedení je vojenské hnědé barvy. Hodinky dokáží určovat polohu přes tři systémy – GPS, Beidou a ruský GLONASS.

    Mají procesor Mediatek, který je ukryt ve voděodolném těle s certifikací IP68, takže do hloubky 10 metrů by hodinky měly být proti vniknutí vody chráněny. Výčet funkcí by byl opět velký a dlouhý, a tak zmíníme velkou výdrž až 20 dní a dobu nabití hodinek kolem 3 hodin. Zajímavá varianta pro ty, kteří mají rádi army styl.


P
Pavel 12.01.2020 – 13:29

Problém je, jestli zákazník své zaplacené zboží skutečně dostane. O tom, že ne jsem se za dlouhé roky tamního nakupování důkladně přesvědčil. V mnohých případech v tom vnímám záměr čínského obchodníka se bezplatné obohatit. Čínské lhaní přitom pokládám za příznačné.

Odpovědět

M
Martin 29.10.2021 – 11:29

@Pavel: Tak nevím. Objednávám z Ali už hodně dlouho. Buď přijde objednané zboží, případně pokud je jakýkoliv problém, hodím Dispute a Ali vrátí peníze. Ještě se mi nestalo, že bych nedostal buď zboží, nebo peníze zpátky. Dvakrát se mi dokonce stalo, že mi Ali vrátil peníze a za cca měsíc a půl se objevil pošťák s balíčkem.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás