Alza doprava zdarma: S programem AlzaPlus+ bez omezení za 25 Kč měsíčně

Lukáš Vávra
Publikováno 31. května 2022

Alza spustila nové předplatné AlzaPlus+, které zákazníkům slibuje dopravu zdarma na všechny objednávky od 1 Kč. Doručení je možné na všechna odběrná místa a pobočky včetně Zásilkovny, AlzaBoxů, PPL Parcel Shopu a na pobočky České pošty. Počet objednávek není limitován, nabídka se vztahuje na veškeré zboží.

Členství v AlzaPlus+ za 59 Kč měsíčně, nebo za 299 Kč ročně

Cena členství v programu AlzaPlus+ je nastavena chytře. Platí se buď méně výhodných 59 Kč měsíčně, nebo 299 Kč ročně. Při ročním členství tak jeden měsíc vyjde v přepočtu na 25 Kč.

Aktivovat AlzaPlus+ lze v košíku při výběru dopravy nebo si ho samostatně koupit. Využívat dopravu zdarma můžete až po jeho zaplacení.

Pakliže bylo členství zaplaceno kartou, automaticky se prodlužuje. Alza vás o tom bude včas informovat. Zrušit předplatné lze v nastavení profilu.

Komu se vyplatí členství v AlzaPlus+?

Záleží, kam si zboží objednáváte. Cena za doručení objednávky do AlzaBoxu začíná na 49 Kč, za doručení do Zásilkovny a Balíkovny se platí 59 Kč a vyzvednutí v PPL Parcel Shopu je zpoplatněno 79 Kč.

Postačí tak pětkrát až šestkrát ročně nakoupit na Alze, aby se členství v AlzaPlus+ vyplatilo.

Vedle AlzaPlus+ je stále nabízeno předplatné Premium se zkušební verzí na 30 dní zdarma a následným zpoplatněním 249 Kč měsíčně. Alza Premium nabízí dopravu zdarma až domů, exkluzivní slevy Premium Deals, okamžité vyřízení reklamací, přednostní výdej zboží na prodejně nebo osobního asistenta.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás