10 tipů na vánoční dárky z lékárny

Lenka Chládková
Publikováno 10. listopadu 2017

Lékárny jsou skvělým zdrojem inspirace na vánoční dárky pro celou rodinu. V lékárně je možné pořídit nespočet vitaminových, minerálních a bylinných doplňků, kvalitní kosmetiku nebo jakékoli další produkty určené pro zdraví. Výhodou je, že před Vánoci výrobci připravují speciální balíčky s nejrůznějšími dárky za výhodnější ceny. Skrblík přináší 10 tipů na dárky, se kterými můžete potěšit své blízké.

  1. Kloubní výživa: Cemio Kamzík

    10 tipů na vánoční dárky z lékárnyCemio Kamzík je velmi oblíbený doplněk stravy, který je určen pro výživu kloubů. Obsahuje unikátní kombinaci dvou druhů přírodního kolagenu a vitamínu C. Kolagen udržuje pojivové tkáně vazů, šlach, kostí a chrupavek dostatečně pevné. Cemio Kamzík se doporučuje užívat dlouhodobě, minimálně po dobu dvou měsíců.

    Jako dárek Cemio Kamzík ocení lidé, kteří klouby nadměrně zatěžují, tedy sportovci nebo lidé s nadváhou, a starší lidé. Cena za jedno standardní balení s obsahem 60 tablet se pohybuje kolem 300 Kč. Aktuálně lékárny nabízí speciální vánoční balíčky se 120 tabletami za výhodnou cenu.

  2. Posílení imunity: Wobenzym

    10 tipů na vánoční dárky z lékárnyWobenzym je volně prodejný lék obsahující unikátní směs enzymů, které působí proti zánětům v našem těle. Posiluje imunitu, urychluje hojení po operacích a úrazech, zlepšuje prokrvení tkání a průchodnost lymfy, podporuje úplné doléčení zánětů tak, aby se neopakovaly nebo nepřecházely do chronického stavu.

    Velké balení Wobenzymu se cenově řadí mezi nejdražší položky Skrblíkova výběru, nicméně představuje hodnotný dárek, který může pomoci vašim blízkým při řešení nejrůznějších zdravotních obtíží. V nezávislých uživatelských recenzích je Wobenzym hodnocen velmi pozitivně, pro rok 2017 byl oceněn titulem Superbrands.

    Wobenzym s obsahem 800 dražé se běžně pohybuje kolem 3 000 Kč, akční vánoční ceny jsou ale nižší. Navíc je možné k nákupu získat poukazy na další dárky. Například Pilulka.cz nabízí poukaz na dvě zubní pasty s obsahem enzymů za 500 Kč zdarma.

  3. Multivitamin: Walmark Spektrum Vitalita 50+

    10 tipů na vánoční dárky z lékárnyMultivitamin Spektrum Vitalita 50+ od Walmarku je prémiový multivitamin obohacený o výtažky kořene ženšenu. Ve srovnání s jinými multivitaminy obsahuje vyšší množství vitaminu D, který je důležitý pro stavbu kostí a napomáhá vstřebávání vápníku v zažívacím traktu. Ženšen pomáhá zachovat optimální životní sílu, energii, vitalitu a podporuje paměť. Vitaminy a minerály v přípravku Spektrum Vitality 50+ pocházení výhradně z organických zdrojů.

    Walmark Spektrum Vitalita 50+ se nyní prodává v dárkovém balení s obsahem 90 tablet. Průměrná cena nepřekračuje 400 Kč.

  4. Detoxikace organismu: AloeVera Life

    10 tipů na vánoční dárky z lékárnyČistá šťáva z aloe obsahuje více než 200 účinných aktivních složek, které přispívají k čištění celého těla. Detoxikace organismu napomáhá hubnutí, čistí pleť, podporuje imunitu, upravuje zažívání a má příznivý vliv na játra, ledviny a střeva.

    AloeVera Life je nyní nabízen v exkluzivním dárkovém balení 1 + 1 zdarma a navíc s olejem ze sibiřské jedle jako dárkem. Běžná cena se pohybuje kolem 500 Kč.

  5. Doplněk stravy na zvýšení energie: GS Koenzym Q10

    10 tipů na vánoční dárky z lékárnyKoenzym Q10 je pro lidský organizmus velmi důležitý, podílí se na přeměně energie z potravy na energii využitelnou pro tělo. S přibývajícím věkem jeho produkce v organismu klesá, což se projevuje nižší tvorbou energie a únavou. Přípravek GS Koenzym Q10 se řadí mezi jedničky na trhu koenzymů Q10. Je obohacen o vitamin E, který přispívá k ochraně buněk před volnými radikály, a navíc obsahuje biotin, který tělu dodává energii.

    Koenzym Q10 je vhodný ve věku od 40 – 50 let, při zvýšené zátěži nebo při nadměrném stresu. Aktuálně je v prodeji výhodné balení 30 tablet + 30 tablet zdarma.

  6. Kosmetika pro muže: VICHY HOMME Hydra Mag

    10 tipů na vánoční dárky z lékárnyStylová dárková kazeta VICHY HOMME Hydra Mag XMAS 2017 obsahuje krém a sprchový gel. Krém je první hydratační péče pro muže 2 v 1 na obličej a oči. Látky obsažené v krému dodávají pleti energii a svěžest, posilují pleť a zmírňují známky únavy. Sprchový gel neobsahuje mýdlo a respektuje pH pokožky. Oba přípravky mají hypoalergenní složení, jsou tedy vhodné i pro citlivou pokožku.

    e-shopu Dr.Max získáte za nákup produktů Vichy za více než 690 Kč luxusní taštičku Vichy LiftActiv se 3 miniprodukty.

  7. Přírodní vlasová kosmetika: Šampon a balzám KLORANE

    10 tipů na vánoční dárky z lékárnyFrancouzské laboratoře KLORANE se zaměřují výhradně na rostlinnou kosmetiku pro děti a dospělé. Vlasová kosmetika KLORANE neobsahuje parabeny a silikony. Do našeho výběru jsme zařadili dárkové balení šamponu a balzámu na vlasy s obsahem lněných vláken. Přípravky jsou určené pro jemné vlasy bez objemu, vlasy s nimi získávají lehký objem a pružnost.

    Balíček obsahuje šampon 400 ml a balzám 200 ml, cenově vychází přibližně na 400 Kč. Cena je výhodnější, než kdybyste přípravky kupovali samostatně. V nabídce je také balíček s vlasovou péčí pro zdravé a silné vlasy s chininem nebo Blond odlesky s výtažkem z heřmánku.

  8. Micelární voda: Bioderma Sébium H2O

    10 tipů na vánoční dárky z lékárnyMicelární voda je voda s obsahem hypoalergenních čistících látek a takzvaných micel, které na sebe vážou nečistoty. Kvalitní micelární voda dokonale odlíčí voděodolný make-up, řasenku i gelové oční linky. Jedny z nejlepších micelárních vod na trhu jsou od značky Bioderma. Bioderma Sébium H2O šetrně odlíčí, pleť vyčistí do hloubky, pleť zklidní a zároveň hydratuje. Voda neobsahuje konzervační látky, je pouze jemně parfemovaná a výborně ji snáší všechny pleti.

    Běžná cena za 500 ml se pohybuje kolem 500 Kč, nicméně na dermokosmetiku od značky Bioderma poměrně často probíhají různé akce. Například v e-shopu Lékárna.cz aktuálně probíhá akce Bioderma 2+1 zdarma, kdy při koupi tří kusů produktů Bioderma dostanete nejlevnější z nich zdarma.

  9. Omlazení pleti: Inca Collagen

    10 tipů na vánoční dárky z lékárnyKolagen je v lidském těle důležitá stavební bílkovina, která se nachází ve většině tkání. Přítomnost kolagenu v těle má vliv na pružnost pokožky a na kvalitu pleti, vlasů a nehtů, navíc působí pozitivně na pohybový aparát a pomáhá rychleji regenerovat svaly po cvičení.

    Lidské tělo si kolagen v dostatečném množství tvoří přibližně do 25 let, pak už se jeho produkce jen snižuje. Inca Collagen je mořský bioaktivní kolagen, který je nejvíce podobný našemu kolagenu, proto ho lidské tělo umí nejlépe využít. Díky tomuto přípravku je možné zpomalit přirozené stárnutí pleti, minimalizovat tvorbu vrásek, zlepšit kvalitu vlasů, nehtů a celkově se cítit lépe.

    Přípravek Inca Collagen ocení zejména dámy ve věku kolem 40 let a více. Jedno balení obsahuje 30 sáčků. U Dr.Maxe získáte do 31.prosince 2017 za nákup dvou balení dárek.

  10. Dárkový balíček Eveline Duo Big Volume

    10 tipů na vánoční dárky z lékárnyV dárkovém balíčku najdete řasenku a tužku na oči s ořezávátkem. Řasenka Big Volume zesiluje efekt s každým tahem speciálního štětečku, dokonale odděluje řasy a přidává jim na objemu. Obsahuje D-panthenol, který řasy vyživuje a hydratuje. Tužka disponuje intenzivním černým pigmentem, snadno se nanáší a nezanechává šmouhy.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás