Věrnostní programy bank: Odměny za platby kartou, slevové kupony a další výhody

Lenka Chládková
Publikováno 30. března 2024
  • Některé banky působící na českém trhu nabízí svým klientům různé věrnostní a bonusové programy
  • Nejčastěji jde o klasický cashback, kdy za nákupy hrazené platební kartou banka vrátí část utracených peněz zpět, a exkluzivní slevové kupony
  • Podmínky se u jednotlivých bank mírně liší, u většiny věrnostních programů stačí aktivně využívat běžný účet a platit kartou

Nejlepší věrnostní programy bank v ČR

  1. Airbank: Odměny za placení v aplikaci My Air

    Věrnostní programy bank: Odměny za platby kartou, slevové kupony a další výhody

    Odměny za placení ve vybraných obchodech mohou čerpat všichni klienti Air Bank v mobilní aplikaci MyAir. Nabídky a podmínky jejich uplatnění jsou dostupné pod záložkou „Odměny“. K úspěšnému získání odměny je třeba konkrétní nabídku zapnout a následně nákup zaplatit platební kartou, která se váže k bankovnímu účtu u Air Bank.

    Odměňovány jsou nákupy v supermarketech Albert, na benzinkách Shell, v drogeriích TETA, v lékárnách Dr.Max nebo na AliExpressu, celkem je možné ušetřit ve více než 100 klasických obchodech či e-shopech. Nasbírané odměny jsou následující měsíc připsány na bankovní účet. Kromě casbacku jsou k dispozici také slevové kupony. Nabídka obchodů i slevových kuponů se obměňuje.

    Program mohou využívat i noví klienti, stačí, když si stáhnou aplikaci MyAir a založí si v ní účet. Vedení běžného účtu je zdarma.

  2. Česká spořitelna: Aktivujte si slevový program Moneyback

    Věrnostní programy bank: Odměny za platby kartou, slevové kupony a další výhody

    Slevový program od České spořitelny si je třeba aktivovat v mobilní aplikaci George. K aktivaci je třeba otevřít sekci „Profil“, kliknout na tlačítko „Moneyback“, potvrdit aktivaci, poté si vybrat a zaškrtnout konkrétní slevové akce u partnerů České spořitelny. Následně už stačí jen nakoupit a zaplatit platební kartou. Tímto způsobem lze z nákupů každý měsíc dostat část utracených peněz nazpět. Případně se dají využít slevové kupony s okamžitou slevou.

    K partnerům České spořitelny nepatří jen supermarkety Albert nebo čerpací stanice Shell, ale také e-shopy a kamenné obchody jako například Planeo, Notino, Oxalis, AliExpress nebo adidas. Slevy lze využít i při cestování (Flixbus), v restauracích, kavárnách nebo cukrárnách. Akční nabídky se neustále obnovují.

    Slevový program Moneyback lze aktivovat u běžného účtu Standard, jehož vedení je zdarma.

  3. ČSOB: Sbírejte body ve Světě odměn

    Věrnostní programy bank: Odměny za platby kartou, slevové kupony a další výhody

    Svět odměn u ČSOB funguje na trochu jiném principu než ostatní věrnostní programy. Podmínkou je vlastnictví běžného účtu u ČSOB. Po aktivaci, kterou je nutné provést buď online, telefonicky, nebo osobně, jsou za každou aktivitu spojenou s bankovním účtem udělovány body. U plateb kartou je vždy přičten jeden bod za jednu korunu, při nákupu u partnerů ČSOB se body načítají rychleji. Nasbírané body se dají vyměnit za dárky, vouchery, slevy a produkty ČSOB. Seznam dárků obsahuje Katalog odměn.

    Mezi partnery ČSOB najdete například Firmu na zážitky – allegria.cz, Mall.cz, Lékárna.cz, KnihyDobrovský.cz a další.

  4. MONETA Money Bank: Věrnostní program bene+

    Věrnostní programy bank: Odměny za platby kartou, slevové kupony a další výhody
    Peníze zpět za platby kartou u partnerů bene+ dostanou klienti MONETA Money Bank automaticky k debetním i kreditním platebním kartám. Není třeba žádná aktivace. Cashback u vybraných obchodníků dosahuje až 20 %, dostupné je i poměrně velké množství zajímavých slevových kuponů. Za nákupy MONETA vrací zpět na účet maximálně 500 Kč měsíčně.

    Kromě klasických e-shopů a kamenných obchodů jako Pompo, SCAN quilt nebo GS Klub je možné s věrnostním programem bene+ ušetřit ve vybraných fitness centrech, bazénech, lázních, restauracích a kavárnách.

    Běžný účet Tom je zdarma, bezplatné jsou výběry ze všech bankomatů v ČR i v zahraničí.

  5. Raiffeisenbank: Věrnostní program RB Club

    Věrnostní programy bank: Odměny za platby kartou, slevové kupony a další výhody

    Členství ve věrnostním programu RB Club u Raiffeisenbank nevyžaduje žádnou registraci, stačí mít běžný účet u Raiffeisenbank s platnou platební kartou. Na stránkách RBClub.cz si klienti banky mohou vybrat z pestré nabídky slevových kuponů, některé jsou dlouhodobé, jiné jsou časově omezené.

    Slevové kupony získáte po přihlášení na stránkách RBClub.cz. Poté u konkrétní nabídky kliknete na „Zobrazit slevový kód“, takto vygenerované slevové kódy jsou připraveny k použití.

    Mezi partnery Raiffeisenbank patří Sephora, Marionnaud, Bambule, ETA, Concept, Trenýrkárna, Pilulka, Lékárna.cz, Husky a mnoho dalších obchodů. Celkem je do programu zahrnuto více než 1 900 obchodních míst.

  6. UniCredit Bank: Slevy a odměny v programu U-šetřete

    Věrnostní programy bank: Odměny za platby kartou, slevové kupony a další výhody

    Věrnostní program U-šetřete je spojený s debetní nebo kreditní kartou UniCredit Bank. Program U-šetřete je nutné aktivovat ve Smart Bankingu, následně je vyžadována registrace. Po úspěšné registraci získáte cashback ve výši až 30 % při placení kartou v supermarketech Albert, na benzinkách Shell, na AliExpressu, u FlixBusu, Dr. Maxe nebo adidasu.

    V detailu každé nabídky najdete vždy přesné instrukce, kde a jak slevu můžete uplatnit. Nabídku je před použitím potřeba aktivovat. UniCredit Bank doporučuje vždy předem aktivovat všechny nabídky, které vás zaujmou. Aktivací se k ničemu nezavazujete. V případě, že platnost vyprší a je vystavena nabídka nová, je třeba ji opět aktivovat.

Nakupujte přes casback Tipli.cz a ušetřete až 10 %

Bez ohledu na vaši banku nebo používanou platební kartu můžete získat extra cashback až 10 % na celý nákup v desítkách obchodů. Stačí se zaregistrovat do cashbacku Tipli.

Po registraci si zvolte na Tipli konkrétní e-shop, klikněte na něj a můžete začít nakupovat. Po úspěšně provedeném nákupu vám bude na účet připsáno příslušné procento z nákupu.


G
Gejza 01.04.2024 – 02:45

Nikdy neplaťte kartou, neboť se okrádáte jako člověk člověka. Každý, kdo platí kartou, krade peníze druhým lidem. vysvětlení: Nie môj text ale dobré: Prečo by sme všade mali platiť v hotovosti bankovkami a nie kreditnými kartami ?? - Vo vrecku mám v hotovosti 50 € bankovku. Idem do reštaurácie a zaplatím ňou večeru. Majiteľ reštaurácie tú bankovku potom použie na zaplatenie práčovne. Majiteľ práčovne tú bankovku potom použije na zaplatenie holiča. Holič tú bankovku potom použije na nákupy. Po neobmedzenom počte zaplatení to ostane stále 50 € bankovka, ktorá každému, kto ju na platenie použil splnila jeho účel a banka si z každej tej uskutočnenej hotovostnej platobnej transakcie odgrgla nasucho ... - Ale ak prídem do reštaurácie a zaplatím večeru digitálne - kreditnou kartou, bankové poplatky za moju platobnú transakciu budú cca 2 € a rovnako bude poplatok 2 € za každú ďalšiu transakciu platby či majitela reštaurácie, či platby majiteľa práčovne, či platby holiča atď. Po 20 transakciách zostane teda z počiatočných 50 € iba 10 € a zvyšných 40 € sa vďaka všetkým uskutočneným digitálnym transakciám stalo majetkom banky. Neviem, ako to vysvetliť jasnejšie. Takže už chápete, prečo chcú zrušiť hotovosť a nastoliť digitálnú peňaženku ? Lebo keď zaplatíte hotovosťou, nikto o vás nevie nič, kde ste boli, čo ste kupili a za koľko. Keď budete platit digitálne, budu o vás vedieť komplet všetko, kam chodíte, čo a kde nakupujete, kde trávite svoj voľný čas, zbierajú informácie, na základe ktorých vás potom manipulujú atď.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás