8 triků, jak ušetřit v dm drogerii

Lenka Chládková
Publikováno 1. září 2020

V České republice dm drogerie působí od roku 1993, svoji první pobočku otevřela v Českých Budějovicích. Aktuálně má přes 230 tuzemských prodejen.

Dm nabízí široký sortiment klasického drogistického zboží, největší předností řetězce jsou výrobky privátních značek s velmi dobrou kvalitou za příznivé ceny. Řetězec nepatří mezi nejlevnější drogerie, nicméně pokud nakupujete plánovaně a s ohledem na právě probíhající akce, je možné ušetřit. A to výrazně.

  1. Sledujte akční letáky dm drogerie

    dm drogerie nenabízí klasické akční letáky, na které jsme zvyklí u jiných řetězců. dm zavedla koncept dlouhodobých cen, kde zákazníkům nabízí sníženou cenu u vybraných produktů nejméně po dobu čtyř měsíců. Snížené ceny jsou kompromisem mezi obvyklou cenou na trhu a klasickou akční cenou.

    Každý měsíc vychází nový Journal, který informuje o nových slevách v dm. Doplňuje ho Journal Express, který nabídku zlevněných výrobků rozšiřuje.

  2. Staňte se členem věrnostního klubu dm

    dm svým zákazníkům nabízí věrnostní program dm active beauty. K přihlášení stačí vyplnit formulář přímo na prodejně, součástí přihlášky je dm karta. Přihlásit se jde i z webových stránek nebo prostřednictvím mobilní aplikace. Věrnostní dm kartu obdržíte poštou za 2–4 týdny od úspěšného přihlášení.

    Za každých 25 Kč z nákupu se na kartě přičítají body. Po nasbírání určitého množství bodů vám bude na věrnostní kartičku nahrána sleva v odpovídající výši. Za 200 bodů získáte slevu 50 Kč, za 300 bodů 75 Kč, za 400 bodů 100 Kč atd. Nejvyšší sleva je limitována částkou 250 Kč, k tomu je potřeba nasbírat minimálně 1 000 bodů.

    Sběr bodů lze výrazně urychlit s kupony. Aktuální slevové kupony dm jsou vystavovány na konkrétní značku, produktovou řadu nebo výrobek. S kupony je možné násobit počet připisovaných bodů.

  3. Stáhněte si mobilní aplikaci dm Česko na chytrý telefon

    Mobilní aplikace dm nabízí elegantní řešení, pokud se vám v příslušném období nepodaří nasbírat dostatečný počet bodů. Do aplikace si můžete nahrát aktuální kupóny, které u vybraných výrobků znásobí počet připsaných bodů.

    Nyní je k dispozici nová mobilní aplikace. Každý člen věrnostního klubu dm active beauty, který si novou aplikaci stáhne, získá za odměnu 200 extra bodů. Akce platí do konce října 2020.

  4. Slevové kupony dm

    Klasické slevové kupony byly nahrazeny kupony, které zvyšují bodový zisk ve věrnostním programu active beauty.

  5. Sledujte regál s označením “Všechno musí pryč”

    Dm nabízí ve speciálním regálu výrobky za výprodejové ceny. Často se jedná o výrobky s poškozeným obalem, zboží s blížícím se datem spotřeby, nebo jde o poslední kusy na skladě.

  6. Nakupujte online

    Začátkem roku 2018 byl spuštěn e-shop drogerie dm. Všechny produkty jsou přehledně uspořádány pod jednotlivé kategorie, součástí je i nabídka zboží ve výprodeji.

    Poštovné vás vyjde na 49 Kč, zboží bude doručeno za 2–3 dny. Z technických důvodů není možné při online nákupu sbírat active beauty body.

  7. Privátní značky dm Bio, Balea, Denkmit nebo Babylove

    Dm drogerie nabízí ve svých prodejnách velké množství privátních značek. Sortiment svých značek neustále rozšiřuje. Všechny výrobky jsou vyráběné v Německu nebo Rakousku, vyznačují se výbornou kvalitou a především příznivou cenou.

    Značka Alverde představuje certifikovanou přírodní kosmetiku za dostupné ceny. Neobsahuje syntetické vůně, barviva, ani látky na bázi minerálních olejů. Je šetrná k lidskému zdraví i k životnímu prostředí. Pod touto značkou se prodávají přípravky určené k péči o pleť, vlasy a tělo, dekorativní kosmetika, dětská kosmetika nebo opalovací přípravky.

    Balea kompletně zahrnuje mycí a pečující přípravky pro každý typ pleti i každou věkovou kategorii. Balea micelární pleťová voda a Balea micelární pleťové ubrousky získaly ocenění Nejlepší novinka 2016 ve Volbě spotřebitelů. Samostatnou skupinou je kosmetika určená mužům Balea Men.

    Dekorativní kosmetiku zastupují značky Trend IT UP, 183 Days by Trend IT UPS-HE style zone. Doplněním je značka Ebelin, která nabízí vše pro péči o krásu, tedy kosmetické ubrousky, vatové tampóny, natáčky, kartáče, štětce, manikúra, šperky a vlasové doplňky.

    Pro příznivce produktů z ekologického zemědělství je k dispozici značka dm Bio. V prodejnách dm drogerie je možné pořídit potraviny v bio kvalitě za mnohem příjemnější ceny než v obchodech, které se na bio potraviny specializují.

    Z dětských značek je nezbytné zmínit oblíbenou značku Babylove, která nabízí výživu, kosmetiku, plenky nebo další potřeby pro nejmenší.

    Čistící prostředky do domácnosti jsou prodávány pod značkou Denkmit. Ekologicky šetrné výrobky jsou označeny Denkmit nature. Profissimo zahrnuje potravinové folie, alobaly, pytle na odpadky, houbičky, ubrousky, svíčky a mnoho dalších potřeb do domácnosti.

    Mezi další privátní značky patří například S-quitofree, která nabízí repelentní prostředky, SUNDANCE s přípravky k ochraně před sluncem, DONTODENT pro péči o zuby, krmivo pro domácí mazlíčky Dein Bestes, nebo punčocháče a ponožky FASCÍNO.

  8. dm foto a dm vratná taška

    Díky službě Paradies foto je možné na prodejně vytisknout digitální fotografie, které si přinesete na flash disku nebo třeba jen v mobilním telefonu. Dají se zde objednat i další služby, jako zhotovení různých fotodárků nebo fotoknih. I na tento sortiment je možné získat slevu.

    V rámci kampaně „dm bavlněná vratná taška“ je možné v dm zakoupit bavlněnou tašku. Tuto tašku můžete kdykoliv zdarma vyměnit za novou.


D
David 11.07.2017 – 13:36

Blbost - nejvíc se ušetří, když zajedete za hranice do Říše a v první dm drogerii nakoupíte. Nákup u nás by stál 9000, v Německu jsme pořídili za 6000.

Odpovědět

JB
Jiřina Buchtikova 02.11.2017 – 11:28

Dobrý den, vlastním Vaši dm kartu a chtěla bych se zeptat na narozeninove slevy. Měla jsem narozeniny v říjnu a nyní jsem si zde přečetla, že zasíláte kupon na 10proc.slevu v Vašich obchodech.žádný jsem neobdržela. Děkuji za odpověď. Buchtíková

Odpovědět

ML
Mažgutová Ludmila 27.02.2018 – 10:58

nechápu proč se nemohu přihlásit pro slevovou kartu,vše jsem řádně vyplnila a nic nic nic.Zkoušela jsem to několikrát a stále nic.Asi máte tolik zákazníků,že nemáte o další zájem!!!

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 27.02.2018 – 11:07

Obraťte se přímo na DM drogerii, co má s tímto problémem společného Skrblík? Také budete volat do Blesku, když otiskne leták Lidlu se zlevněným máslem, které pak nebude mít v regále?

Odpovědět

ZH
Zuzana Horáková 12.04.2018 – 09:18

Dobrý den. Měla bych zájem o zákaznickou kartu. Jde vyridit i pres mail nebo jen přímo v prodejně? Díky

Odpovědět

V
Věra 07.06.2018 – 14:52

Chci se zeptat,jak si stáhnout inzerovaných 100 bodů, za období přechodu na novou kartu a stará už neplatila. Kde najdu postup, jak to udělat. Věra

Odpovědět

mb
michaela beinhauerová 04.07.2018 – 07:19

Dobrý den, já jsem si říkala, že jsou to divné podmínky. Dostali jsme novou kartu s novými atraktivnějšími podmínkami a slevy jsou už jinak dispozičně řešeny. Tady jsou nové i hodnota musí být jiná ne 20, ale 25,- a nevím jestli nemusí být hned utraceno 50,- potom teprve se bude počítat za každých 25,- bodíky tak jako je to v bille - tam se musí nejdříve nakoupit za 50,- aby se body načetly. A navíc pokud jde o šetření - pokud najdete produkt, který je se špatnou cenovkou - máte tento produkt zdarma - je to v v pravidlech vyvěšených při odchodu z prodejny a málo, kdo to ví. https://www.dm.cz/nove/ab/o-programu-c1175548.html P.S. omlouvám se za chyby i gramatické

Odpovědět

P
Petra 21.08.2018 – 18:15

Ty nové podmínky jsou mnohem (10x) horší. Předtím nákup 3000 Kč poskytl 150 bodů za co bylo 10% slevy. Nyní je třeba nákup za 3000 Kč dá 120 bodů a to dá 30 Kč slevy. Předtím bylo DMko ve slevách asi nejštědřejším řetězcem, nyní se propadli někam na úroveň TESCO. Místo věrnostního programu se vás přes kupóny snaží manipulovat k zájmu o zboží které ani nechcete.

Odpovědět

JD
Jana Daňková 13.01.2019 – 18:08

Něco tak složitého, jako je tzv "program" v DM se opravdu nevidí! Vy nechcete vidět dnešní překombinovanou dobu a vymýšlíte namísto zjednodušení další zátěž zákazníkům. Jak jsem dřív ráda chodila do DM a využívala bonusové knížky, tak jsem dnes z nějakého přihlašování do PC, s kterým jsou komplikace, naprosto otrávená. Proto ukončuji registraci. Jana Daňková Hradec Králové

Odpovědět

I
Irena 18.02.2019 – 14:01

Extra body jsou podmíněny souhlasem se sběrem všech možných informací o klientovi, včetně IP adresy, a jejich sdílením se třetími stranami. Bez souhlasu žádné kupóny nedostanete. Taktéž mobilní apka DM jde nainstalovat pouze na základě souhlasu s přístupem ke kontaktům, tel. hovorům, účtům v telefonu, kameře atd. a sdílením dat s třetími stranami. Normální vydírání. Nechápu, kdo na to dobrovolně přistoupí a moc by mne zajímalo, zda třeba v Německu jsou podmínky stejné. Co takhle naspat článek na toto téma?

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 18.02.2019 – 14:15

Jaké vydírání? Pokud vám nabídka programu DM nevyhovuje, jednoduše se do něj nehlaste a normálně dál nakupujte.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy a triky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás