Vstup do Saunia zdarma bez doplatku, platí v 11 pobočkách po celé ČR

Lukáš Vávra
Publikováno 28. září 2021

Stačí být mezi tisícovkou nejrychlejších, a do konce října 2021 můžete využít bezplatný vstup do saunového světa Saunia. Nabídka platí ve všech pobočkách s výjimkou karlovarského hotelu Thermal.

Jak získat vstup do Saunia zdarma

Nabídka je určena pouze pro čtenáře, kteří mají k dispozici kartu Multisport. Získat ji můžete jako benefit od svého zaměstnavatele, kartička umožňuje každý den jeden bezplatný vstup na vybraná sportoviště.

Právě Multisportku potřebujete pro registraci do členského programu Multiclub, kde si lze vygenerovat poukaz na bezplatný vstup do Saunie. K dispozici je 1 000 voucherů na vstup zdarma bez doplatku.

Běžná výše doplatku při vstupu do Saunie s Multisportkou je 149 Kč až 279 Kč v závislosti na lokalitě a délce pobytu.

Vygenerovaný kód stačí společně s Multisportkou a dokladem totožnosti předložit na recepci Saunie. Nabídka platí do vyčerpání 1 000 voucherů, nejpozději však do 31. října 2021.

Slevy pro členy Multiclubu: Masáže, taneční kurzy i laser game

Přes web Multiclubu lze získat desítky slev na nejrůznější sportovní aktivity – soukromé lekce crossfitu, fotbalgolf, thajské masáže, golfovou akademii nebo veškeré sportovní aktivity ve Žlutých lázních.

Zahrnuty jsou slevy z celé republiky, byť nejvíce jich je v Praze, kde jsou držitelé Multisportky v převaze. Členství v programu Multisport je zdarma pro všechny držitele kartičky.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás