Vánoční nabídka operátorů: 50% sleva na data, výměna prasklého displeje zdarma

Redakce
Publikováno 15. prosince 2018

Po roce je zde opět vánoční nabídka našich operátorů. Některé roky jsou dárky pro klienty štědré a někdy naopak ne. Vánoční slevy a nabídky operátorů jsou koncipovány tak, aby si vybral každý.

A i když mnohdy neosloví tolik lidí, kolik by si zákazníci přáli, lze mezi nimi nalézt zajímavé nabídky. Pořád je třeba mít na paměti, že se jedná o jakýsi bonus, který operátoři svým zákazníkům připravují.

  1. O2: Rozbalte si bonus až 20 000 Kč

    O2První z operátorů nabízí dle svého reklamního sloganu bonus ve výši až 20 000 Kč. Tento bonus je zamýšlen tak, že kdo přejde na mobilní tarif O2 Spolu, může využít slevu 4 000 Kč na pořízení nového mobilního telefonu.

    V případě rodiny o 5 členech tak lze ušetřit až 20 000 Kč na pořízení mobilních telefonů pro celou rodinu. Podmínkou je to, že každý z těchto tarifů musí být v minimální útratě 499 Kč měsíčně.

    Získat můžete i notebook Lenovo IdeaPad 130s za zvýhodněnou cenu. Stačí si pořídit internet na doma včetně internetu na cesty a můžete se radovat z ceny 495 Kč za výše uvedený notebook s 11 palcovým displejem (původní cena 8 790 Kč).

    Varianta se 14 palcovým displejem vyjde na 1 495 Kč (původní cena 9 790 Kč). Tyto internety Vás ale budou měsíčně stát v základní variantě 748 Kč – internet na doma (Optimal HD až 20Mb/s za 399 Kč) a internet na cesty (O2 Data 2GB za 349 Kč).

    Zvýhodněný tablet či notebook lze získat i při pořízení mobilního internetu. Pokud si pořídíte tarif Modrá O2 Data (za 349 Kč/měsíc) pak máte na výběr dvě varianty – buď 2 GB dat + tablet za 295 Kč (Lenovo Tab 4 10 LTE – původní cena 4995 Kč) nebo 4GB dat, ale bez tabletu za výhodnou cenu.

    U tarifu Stříbrná O2 Data (499 Kč/měsíc) je nabídka tabletu a jeho ceny stejná, mění se pouze objem dat – 5 GB dat + tablet nebo 10 GB dat. Pokud chcete využívat mobilní internet hodně, pak je k dispozici tarif Zlatá O2 Data za 799 Kč měsíčně a získat za výhodnou cenu pak lze stejný model notebooku Lenovo jako v předchozím případě a za stejné ceny dle rozměru displeje.

    K tomu pak využíváte 10 GB dat a dostanete i mobilní router. V případě, že zařízení v podobě notebooku i routeru nepotřebujete, máte k dispozici rovných 20 GB dat.

    Pro předplacenky nabízí O2 odměnu za první dobití pro předplacené karty a to ve formě 5 GB dat a slevy 3 000 Kč na pořízení vybraného telefonu z nabídky O2. Dobít lze přitom kartu jakoukoliv částkou.

  2. T-Mobile: Čím víc vás bude, tím bohatší Vánoce zažijete

    T-MobileReklamní slogan vánoční nabídky T-Mobilu míří podobným směrem jako nabídka O2. Čím více služeb budete ve službě Magenta 1 využívat, tím více bonusů získáte.

    Za tarify v rámci Magenty lze získat bonus až 4 000 Kč za každý tarif, za internet až 1 000 Kč a za TV od T-Mobilu také až 1 000 Kč. Dostat se pak lze k cenám od 1 Kč za televizi Sony Bravia s úhlopříčkou 126 cm, Sony PlayStation 4, Acer Aspire 1 nebo za telefony Huawei Nova 3 či Huawei P20 Pro.

    Pro Twist zákazníky si T-Mobile připravil odměnu ve formě 20 % bonusu navíc k dobití alespoň za 300 Kč. Bonus obdržíte vždy za první dobití v měsíci a pokud si dobijete v aplikaci Můj T-Mobile bude bonus o dalších 5 % větší.

    Do konce roku si T-mobile připravil pro své nové zákazníky speciální limitovanou edici předplacených karet za 200 Kč. Na ní pak máte kredit 100 Kč na volání či SMS a k využití 2 GB dat na prvních 30 dní jako dárek.

    Tento balíček poté pořídíte v dalších měsících s 20% slevou za 240 Kč.

    Pro uživatele předplacených karet a milovníky mobilních dat zároveň je k dispozici vánoční sleva 50 % na data na celý rok. Jedná se o celkem 6 GB dat na rok, které čerpáte každý měsíc po 500 MB.

    Nyní lze se slevou tento balíček aktivovat za 499 Kč a to jen do konce ledna 2019.

  3. Vodafone: Kouzelné okamžiky po celý rok

    VodafoneSvého hesla se Vodafone drží i pro vánoční nabídku s kterou oslovuje své i potencionální zákazníky. Až do 18. 11. 2019 si můžete aktivovat až 7 dní v měsíci Vodafone Passy bez čerpání dat.

    První Vodafone Pass však musíte aktivovat do 20. ledna 2019 a dále již můžete nabídku využívat jak budete potřebovat. Vodafone Passů je celkem 5 – Social, Music, Chat, Video a Cloud a vždy si můžete na jeden den aktivovat ten, který se vám zrovna v ten den bude hodit.

    Další vánoční akcí Vodafonu je bezplatná výměna prasklého displeje pro nové telefony zakoupené od Vodafonu v období od 1. 11. 2018 do 20. 1. 2019. Tato “záruka” trvá 3 měsíce od zakoupení.

Co si vybrat?

Dá se tedy z letošní vánoční nabídky operátorů něco vybrat?

Zajímavou nabídku skrývá T-Mobile v podobě dat za polovinu ceny na celý rok pro Twist zákazníky. To mohou využít především rodiče pro své děti, kterým by mohl objem dat 500 MB na měsíc stačit. Za cenu necelých 42 Kč měsíčně je to objem dat opravdu důstojný.

Vodafone také zvolil zajímavou nabídku a především mladí zákazníci jistě využijí nabídku Vodafone Passů v podobě 7 dní v měsíci zdarma, aniž by si čerpali data ze svého tarifu.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás