Vánoční dárky do 500 Kč: 7 tipů, které nezatíží vaší peněženku

Aneta Susedíková
Publikováno 3. prosince 2023
  • Dárky nemusí stát tisíce, takové, které udělají radost, pohodlně koupíte i do 500 Kč
  • V článku jsme připravili 7 tipů na dárky do 500 Kč
  • Zaměřili jsme se i na to, jak vybrat dárek pro své blízké tak, abyste měli jistotu, že s ním uspějete

Vánoce jsou za rohem a na dárky pro své blízké ještě nemáte ani pomyšlení a nepřicházejí vám ani žádné nápady? Pro kvalitní a osobitý dárek nemusíte sáhnout hluboko do peněženky. Kamera do auta, bezdrátová sluchátka, kvalitní pánev či prostěradlo z biobavlny? Připravili jsme pro vás 7 tipů na dárky, které jsou všestranné a ideální pro každého, a zároveň vás nebudou stát více než 500 Kč.

Jak vybrat dárek k Vánocům

Pro vybrání dokonalého vánočního dárku je klíčové zaměřit se na zájmy osoby, kterou chcete obdarovat. Co rád dělá, co ho baví a co by si sám rád pořídil? Tyto otázky je dobré zvážit a teprve potom se ponořit do výběru konkrétních dárků.

Pokud si ale skutečně nevíte rady, můžete zvolit dárkový poukaz, který v dnešní době poskytuje většina obchodů. Přesto, aby dárek neztratil na osobitosti, zvažte i naše tipy na dárky do 500 Kč, třeba ten pravý vyberete už dnes.

S výběrem vhodného dárku vám mohou pomoci i naše předchozí články z rubriky “Tipy na dárky“.

Nejlepší vánoční dárky do 500 Kč

  1. Esperanza XDR102 Sentry

    Kamera do auta s Full HD rozlišením a detekcí pohybu

    Kamera do auta je ideálním pomocníkem pro všechny nečekané situace. Díky ní se můžete cítit naprosto bezpečně, kameře totiž nic neunikne a zaznamená každý moment vaší jízdy. Domníváte se, že kvalitní kamera do auta do 500 Kč nelze sehnat? Máme pro vás tip kameru Esperanza XDR102 Sentry s rozlišením nahrávaného videa Full HD, displejem o velikosti 2.4 palce a úhlem záběru 120°. Kamera disponuje vestavěným mikrofonem a reproduktorem.

    A co vás potěší ještě víc? Nabídka v češtině a funkce detekce pohybu, která spustí záznam, jakmile kamera zachytí jakýkoliv pohyb v dosahu svého objektivu. Tato kamera do auta s detekcí pohybu má rovněž noční režim, snímá tedy dobře i za omezené viditelnosti. Váš záznam se ukládá na paměťovou micro SD kartu s kapacitou až 32 GB.

    Zdroj fotky: Mironet.cz

  2. Bezdrátová meteostanice Auriol

    Bezdrátová meteostanice s displejem

    Bezdrátová meteostanice Auriol je cenově dostupná a přesto nabízí několik praktických funkcí. Dokáže měřit jak vnitřní, tak venkovní teplotu a zobrazí vám aktuální datum a čas. To však není vše, má také funkci budíku, a to včetně funkce opakovaného buzení.

    Vnější senzor, který měří venkovní teplotu, je odolný proti stříkající vodě. Nemusíte se tedy obávat jeho zničení i v případě, že bude v deštivých či sněhových podmínkách. Tato levná bezdrátová meteostanice z Lidl-shopu lze postavit na rovný povrch nebo pověsit na zeď. Součástí balení jsou 4 alkalické baterie.

    Zdroj fotky: Lidl-shop.cz

  3. Bezdrátová sluchátka Belkin Soundform

    Bezdrátová sluchátka s extra výdrží baterie

    Bezdrátová sluchátka se těší obrovskému zájmu, jsou totiž perfektní pro každou příležitost. Můžete s nimi sportovat, telefonovat, zkrátka dělat cokoliv, co se vám zrovna zamane. Bezdrátová sluchátka do 500 Kč, to jsou Belkin Soundform. Vydrží být v provozu až 7 hodin, s nabíjecím pouzdrem až 31 hodin, nabízí vysoce kvalitní zvukový zážitek a 2 mikrofony v každém sluchátku eliminují okolní hluk, to oceníte zejména při telefonování v rušném prostředí.

    Každé sluchátko lze používat samostatně, díky technologii Dual Connect můžete jedním uchem poslouchat hudbu a druhé ponechat pro vnější zvuky. Sluchátka jsou rovněž odolná proti stříkající vodě a potu a pro váš největší komfort najdete v balení tři různé velikosti silikonových špuntů.

    Zdroj fotky: Smarty.cz

  4. Žerzejové napínací prostěradlo z biobavlny

    Žerzejové napínací prostěradlo z biobavlny

    Ať už tomu věříte nebo ne, napínací prostěradlo se hodí v každé domácnosti, a to vždy. To staré se rychle sepere, ušpiní a nebo se tam úplnou náhodou zjeví malá dírka, která je postupem času větší a větší.

    Nyní je vaše šance pro pořízení praktického dárku z přírodního materiálu. Zakupte někomu z vašich blízkých kvalitní napínací prostěradlo z biobavlny. K dispozici je hned několik barevných variant (bílá, béžová, šedivá, fialková, žlutá, zelená, modrá,…).

    • Cena: 349-399 Kč
    • Zobrazit na: Tchibo

    Zdroj fotky: Tchibo.cz

  5. Pánev PRESTO

    Pánev s nepřilnavým povrchem

    Tescoma je známá svými kvalitními pánvemi a hrnci, kterými někomu můžete udělat radost i vy. Běžná pánev se používáním opotřebovává, získává škrábance a může dokonce uvolňovat nebezpečné látky. Občasná výměna za novou je tedy víc než žádoucí.

    Pánev s nepřilnavým povrchem do 500 Kč značky Tescoma Presto o průměru 20 cm ocení všichni, kteří jsou v kuchyni jako doma. Pánev má antiadhezivní povlak zabraňující připalování jídla a lze ji používat na sklokeramických, elektrických i plynových sporácích.

    Zdroj fotky: Tescoma.cz

  6. Minerální náramky Šperky.cz

    Minerální náramky pro ženy i muže

    Minerální náramky jsou velmi oblíbené, protože obsahují přírodní materiály a svým vzhledem mnohdy připomínají i drahé kameny. Někteří lidé věří v jejich léčebnou sílu, takže je nosí neustále u sebe.

    Znáte někoho, kdo by takový náramek ocenil? Pak mu udělejte radost náramkem s růženínem, křišťálem či ametystem. Díky rozmanitosti najdete na internetu minerální náramky pro páry. Obdarujete tak nejenom sebe, ale i partnera/partnerku.

    • Cena: 189-500 Kč
    • Zobrazit na: Náramky pro ženy do 500 Kč Šperky.cz, náramky pro muže do 500 Kč Šperky.cz

    Zdroj fotky: Šperky.cz

  7. Mixér na smoothie SENCOR

    Mixér na smoothie SENCOR

    Nízký příjem ovoce a zeleniny může být běžným problémem pro spoustu z nás, to se však dá poměrně snadno zajistit pravidelnou přípravou smoothie, do kterého lze snadno začlenit obě suroviny. Mixér na smoothie tak představuje ideálního pomocníka pro zdravější životní styl, který často bývá součástí novoročních předsevzetí.

    Stolní mixér Sencor vám neslouží pouze ke zpracování ovoce a zeleniny na smoothie, snadno v něm připravíte i jiné nápoje, další tekuté pokrmy i teplé polévky. Jeho pulzní funkce rychle rozseká i větší a tvrdší ingredience. A může stolní mixér do myčky? Nádoba, která slouží k přípravě pokrmů lze jednoduše umýt v myčce. V balení najdete rovněž víčko, to vám z nádoby vykouzlí lahev vhodnou na cestování.

    • Cena: 498 Kč
    • Zobrazit na: Alza.cz

    Zdroj fotky: Alza.cz


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy na dárky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás