Skrblíkův týden: Zimní výprodeje, Valentýnská akce 1+1 od RegioJet a veselé ponožky od 59 Kč

Marie Zbořilová
Publikováno 23. ledna 2023

Zima stále není u konce a pomalu se nám blíží Valentýn. Udělejte si radost a využijte jedinečné povánoční a zimní výprodeje se skvělými cenami. Nebo jste více spontánní? Kupte jízdenky RegioJet někam do tepla a zažijte se svojí polovičkou nebo kamarádem nezapomenutelné dobrodružství.

  1. RegioJet: Valentýnská akce 1+1

    Využijte jedinečné nabídky a nakupte pro sebe a svou drahou polovičku nebo kamaráda jízdenky RegioJet někam do zahraničí. Pro termíny ve dnech od 6. února 2023 až do 16. února 2023 totiž platí akce 1+1 zdarma na mezinárodní jízdenky po Evropě. Neváhejte a vycestujte za nezapomenutelným dobrodružstvím.

    Akce platí do vyprodání, počet jízdenek je omezen.

  2. Penny: Profesionální nádobí a spotřebiče se slevou až 66 %

    Sháníte nové spotřebiče do kuchyně a nechcete za ně utrácet příliš moc peněz? Penny si pro vás připravilo jedinečnou akci se slevou až 66% na exkluzivní kolekci prémiového nádobí Berlinger Haus. V rámci nákupů nad 200 Kč sbíráte body, za které si následně můžete vybrat váš vysněný produkt za zvýhodněnou cenu.

    Akce platí od 19. ledna 2023 do 5. dubna 2023 nebo do vyprodání zásob.

  3. Dr.Max: Dentální hygiena 3 za cenu 2

    Dentální hygiena je velmi důležitá a to ví i Dr.Max, který nyní nabízí akci 3 za cenu 2 na zubní kartáčku a zubní pasty PRO32. Akční nabídka platí pro držitele Karty výhod Dr.Max v kamenných prodejných i na e-shopu.

    Akce platí do 31. ledna 2023 nebo do vyprodání zásob.

  4. ElectroWorld: Povánoční výprodej se slevami až 50 %

    Povánoční výprodej a ohromné slevy až 50% v ElectroWorld. Vybírat můžete ze spousty produktů jako jsou kávovary, myčky nebo televize, které najdete za zvýhodněnou na e-shopu i v prodejnách ElectroWorld.

    Akce platí jen do 1. února 2023 nebo do vyprodání zásob.

  5. Baťa: Zimní speciál se slevami 25 %

    Vyrážíte někam na hory nebo jste si stále nekoupili pořádnou zimní obuv? Baťa pro vás má řešení. Nyní v jejich prodejnách i na e-shopu najdete akci se slevou 25% na nezlevněnou zimní obuv a další doplňky, jako jsou šály, rukavice nebo čepice. Moc dlouho neváhejte, protože nabídka trvá pouze do odvolání.

    Akce platí do odvolání nebo do vyprodání zásob.

  6. Douglas: Povánoční beauty sale

    Povánoční výprodej a ohromné slevy na kolekci BEAUTY SALE v Douglas. Za zvýhodněnou cenu nakoupíte parfémy, pečující i dekorativní kosmetiku nebo produkty na vlasovou péči.

    Akce platí do 31. ledna 2023.

  7. UrbanStore: Zimní výprodej a extra sleva 20%

    V UrbanStore probíhá ohromný zimní výprodej, kdy máte šanci získat jejich kousky za zvýhodněnou cenu. Nyní navíc můžete využít dodatečné slevy 20% na označené produkty s kódem: URBAN20.

    UrbanStore sleva platí pouze na označené produkty.

    Mall: Beba týden

    Na Mall.cz si připravili překvapení pro všechny maminky a jejich děti. Probíhá zde akce na kojeneckou výživu značky Beba. Při nákupu některých z vybraných produktů máte šanci získat dáreček pro vaše nejmenší zdarma.

    Akce platí do 29. ledna 2023 nebo do vyprodání zásob.

  8. Deichmann: Zimní výprodej až 50%

    Nevíte čím byste si udělali radost? Proč si nekoupit nové boty v Deichmann, kde nyní probíhá velký zimní výprodej se slevami až 50% na vybrané modely. Vybírat můžete z kotnikové obuvi, tenisek, lodiček nebo sportovních bot.

    Akce platí do vyprodání zásob.

  9. BezvaSport: Veselé ponožky od 59 Kč

    Máte rádi srandu? S Veselými ponožkami od značky Frogie budete mít o zábavu postaráno. Nyní je na BezvaSport seženete za akční ceny, kdy ty nejlevnější z nich můžete nakoupit od 59 Kč.

    Vybírat navíc můžete z různých barevných a zajímavých designů, tak moc dlouho neváhejte, ať nabídku nepropásnete.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás