Skrblíkův týden: Zimní výprodej oblečení, 1+1 zdarma na koupelové soli a až 70% slevy na obuv

Aneta Susedíková
Publikováno 2. ledna 2023

Skrblíkův týden nadšeně vítá leden, protože se jedná o měsíc plný slev a akčních nabídek. Tento týden jsme se zaměřili na nejzajímavější slevy na oblečení, kosmetiku, obuv i nábytek. Tak co si vyberete?

  1. Bibloo: Zimní výprodej

    Lednové výprodeje jsou v plném proudu a zrovna na Bibloo probíhají velké zimní výprodeje, kdy koupíte značkové oblečení až o polovinu levněji. Pokud budete rychlí, pak si můžete ulovit ještě i extra 20% slevu na označené zboží.

    Akce platí pouze do vyprodání zásob.

  2. Notino: Doprava zdarma na vše a k tomu novoroční slevy

    Na slevy v obchodě Notino narazíte téměř vždy. Tentokrát se k nim však přidala i doprava zdarma, díky které ušetříte ještě víc (a nebo si ušetříte cestu do prodejny). Notino aktuálně nabízí akční ceny až do výše 60 % na pečující i dekorativní kosmetiku, doplňky stravy a mnoho dalšího.

    Akce platí pouze do vyprodání zásob.

  3. Rossmann: 1+1 zdarma na koupelové soli, pěny a oleje

    I nyní do Rossmannu přichází oblíbená sleva měsíce. Od 4. ledna 2023 můžete tedy až 5x na jednu zákaznickou kartičku nakoupit zásoby nejrůznějších koupelových produktů, včetně těch pro děti. Akce platí po celý leden.

    Akce platí do 31. ledna 2023.

  4. Tchibo: Slevy na nábytek

    Stylový a kvalitní nábytek, který se hodí do každé domácnosti. Přesně ten aktuálně koupíte v Tchibu, a to za akční ceny. Třeba trojmístná sedačka, křeslo nebo televizní skříňka čekají, až si je prohlédnete.

    Akce platí pouze do vyprodání zásob.

  5. Baťa: Až 70% slevy na obuv a doplňky

    Oblíbený český obchod Baťa také přichází se slevami oslavujícími Nový rok. Můžete si pořídit nejen obuv, ale i kabelky. Nakoupit si můžete klidně i na léto, jelikož slevy se vztahují na nejrůznější druhy obuvi. Nakoupit můžete až o 70 % levněji.

    Akce platí pouze do vyprodání zásob.

  6. Luxor: Knižní výprodej

    Dali jste si za novoroční předsevzetí více číst? Pak se vám určitě bude líbit akce aktuálně probíhající v Luxoru. Až do 31. ledna 2023 koupíte knihy až o 80 % levněji.

  7. H&M: Nové produkty ve slevách

    Už nějakou dobu si můžete nakoupit akční kousky oblečení z H&M za skvělé ceny. Tentokrát však obchod přidal další produkty, na které se můžete mrknout. Ušetřit můžete až do výše 60 % a jako člen klubu Hello Member dostanete při nákupu nad 800 Kč dopravu zdarma.

    Akce platí pouze do vyprodání zásob.

  8. Parfémy.cz: Zimní výprodej parfémů

    Leden je zkrátka měsíc povánočních slev a je to také nejlepší doba na to ulovit si vysněný produkt za výhodnou cenu. Třeba v e-shopu Parfemy.cz objevíte zimní výprodej parfémů, testerů a dárkových sad. Udělejte si radost.

    Akce platí pouze do vyprodání zásob.

  9. Dr. Max: Sleva 150 Kč na značku Bioderma

    Pokud si v lékárně Dr.Max rádi kupujete pleťovou kosmetiku, pak je tato akce jako na míru dělaná pro vás. Při nákupu značky Bioderma nad 590 Kč máte nárok na slevu 150 Kč.

    Akce platí do 14. ledna 2023 a nevztahuje se na akční a zlevněné produkty.

  10. Douglas: Povánoční Beauty Sale

    Ani obchod plný krásy, Douglas, nezůstává pozadu a nabízí povánoční slevy na pečující a dekorativní kosmetiku různých značek. Slevy se vztahují také na parfémy a vlasovou kosmetiku.

    Akce platí do 31. ledna 2023.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás