Skrblíkův týden: Voyo a HBO GO zdarma, letenky po Evropě za 240 Kč, bonus na Samsung Galaxy 4 000 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 16. července 2018
  1. Albert: Sleva 2 Kč na litr benzínu či nafty

    Slevu na pohonné hmoty ve výši 2 Kč na litr nabízí hypermarkety Albert. K získání slevy stačí nakoupit v hypermarketech Albert od čtvrtka 19. července do neděle 22. července 2018 za více než 600 Kč. Při placení vám bude na pokladně vydán slevový kupón, který následně uplatníte na čerpacích stanicích Albert. Kupon je platný od 19. července do 25. července 2018. Maximální odběr při využití této slevy je 100 litrů pohonných hmot na jedno tankování.

  2. Alza.cz: Audio knihy za půlku

    Za polovinu původní ceny nyní nakoupíte audioknihy na Alze. Vybírat je možné z mnoha titulů, k dispozici je třeba Stopařův průvodce po galaxii v podání Vojty Dyka, Čtyři dohody v podání Jaroslava Duška, Pán prstenů, Šifra mistra Leonarda, Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel, Letopisy Narnie, nějaká ta severská detektivka od Jo Nesba či Larse Keplera a mnoho dalšího. Celou nabídku najdete na stránkách Alza.cz.

  3. Bibloo: Letní výprodej a dodatečná sleva 30 %

    Na Bibloo.cz je letní výprodej v plném proudu. Až do 23. července 2018 je možné i na zlevněné kousky využít dodatečné 30% slevy, stačí nakoupit minimálně za 3 000 Kč a v košíku zadat slevový kód OFF30. Doručení je zdarma.
    Nezapomeňte se podívat, zda u nás nenajdete také slevový kupon Bibloo.

  4. Volotea: Letenky po celé Evropě za 240 Kč

    Španělský nízkonákladový dopravce Volotea připravil jednu ze svých dalších akcí. Právě teď je možné nakupovat jednosměrné letenky po celé Evropě za cenu 9 eur, což v přepočtu vychází zhruba na 240 Kč. Přímo z Prahy na výhodné letenky nenarazíme, i přes to je ale možné poskládat zajímavé lety. Nízké ceny se většinou týkají termínů na konci srpna. Nejbližším letištěm je Mnichov, odkud se dá za 9 eur letět do Montpellier nebo do španělské Zaragozy. Ze Zaragozy se dá pokračovat dále na Malorku nebo Ibizu. Případně se dá letět z Benátek na řecký Mykonos či Malorku. Kompletní nabídku levných letenek najdete na stránkách Volotea.com.

  5. Mall: Vyměňte starý telefon za nový s bonusem až 4 000 Kč

    Pokud si do 5. srpna 2018 pořídíte jeden z vybraných telefonů Samsung Galaxy na Mall.cz a následně zaregistrujete na stránkách NovýSamsung.cz svůj starý a nově pořízený telefon, můžete získat bonus až do výše 4 000 Kč, a k modelu S9 nebo S9+ navíc 256GB paměťovou kartu. Veškeré podrobnosti najdete na stránkách Mall.cz, případně na NovýSamsung.cz.

  6. O2: 33% sleva na automobilovou nanokosmetiku na Kasa.cz

    Klienti O2 mohou nakupovat nanokosmetiku Stillguard pro automobily a domácnost na Kasa.cz s exkluzivní 33% slevou. Stačí, aby si vygenerovali kód na stránkách ExtraVýhody.cz.
    Nabídka platí do 31. července 2018 a lze ji čerpat neomezeně.

  7. Taxify: 50% sleva na jízdy placené přes aplikaci

    V Praze si můžete vybrat hned ze 3 mobilních aplikací, přes které si lze zavolat odvoz. Princip je u všech služeb stejný, v aplikaci si objednáte vůz, zadáte místo vyzvednutí i cílovou adresu a platit můžete hotově nebo platební kartou. Pokud zvolíte Taxify, jedete za polovic. Stačí za svezení zaplatit platební kartou přes mobilní aplikaci. Maximální výše slevy je 120 Kč na jednu jízdu.

  8. Reebok: Bleskový výprodej se slevami až 50 %

    Na Reebok.cz úderem půlnoci v úterý 17. července 2018 odstartuje bleskový výprodej se slevami až 50 %. Výprodej potrvá pouze 24 hodin, následně bude na Reebok.cz ukončena letní výprodejová sezóna.

  9. Datart: K televizi Samsung Kuki, Voyo a HBO GO až na půl roku zdarma

    Za nákup vybraných televizorů značky Samsung v Datartu dostanete dárek v podobě předplatného na služby Kuki, Voyo a HBO GO. Maximální bonus získáte samozřejmě za nejvyšší řady televizorů, to znamená 2 měsíční předplatné internetové televize Kuki, 3 měsíční předpaltné videoportálu Voyo a 6 měsíční předplatné online videopůjčovny HBO GO. Více informací najdete na Datart.cz.

  10. Douglas: Slevy až 50 % na vybrané parfémy a kosmetiku

    Slevy až 50 % na vybrané produkty slibuje parfumerie Douglas. V nabídce jsou zlevněné značkové parfémy, přípravky k péči o pleť nebo dekorativní kosmetika. Držitelé věrnostní karty Douglas mohou uplatnit 30% slevu na produkty od značek Tommy Hilfiger, DKNY a Michael Kors.
    Před nákupem se nezapomeňte podívat, zda pro vás nemáme také připraven slevový kupon Douglas.

  11. CZC.cz: K vybraným telefonům výbava na kempování zdarma

    Pokud si na CZC.cz koupíte jeden z vybraných mobilních telefonů, dostanete výbavu na kempování zdarma. Například u mobilních telefonů Huawei P20 Pro získáte zdarma stan a samonafukovací karimatku v hodnotě 3 658 Kč, k Huawei P20 stan a svítilnu zdarma, u Samsungu Galaxy S9 a Galaxy S8 je přislíben stan a spacák v ceně 3 498 Kč, k telefonům Sony Xperia XZ2 dostanete spacák a samonafukovací karimatku. Kompletní nabídku najdete na stránkách CZC.cz.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás