Skrblíkův týden: Valentýnské dárkové balíčky v Cinestar, sleva na zimní vůně, výprodej Bibloo a Baťa

Martina Opravilová
Publikováno 7. února 2022

Nový týden opět přináší nové slevové akce. Které z nich nás nejvíce zaujaly?

  1. Bibloo: Final sale a dodatečná sleva na kabelky a peněženky

    Výrazně ušetřit můžete nyní při nákupu na bibloo.cz. Těšit se můžete na finální slevy do výše až 70 %. Pokud se ale rozhodnete pro nákup kabelky či peněženky, můžete počítat s dodatečnou slevou ve výši 20 %. Stačí jen v košíku zadat slevový kupón bibloo ve znění BIBLOO20.

  2. Tchibo: Výprodej šperků

    Udělejte sobě či někomu z vašich blízkých radost vkusným šperkem! Díky výprodeji šperků na tchibo.cz nyní navíc při nákupu ušetříte. V akci najdete téměř 50 produktů.

  3. Electroworld: Tyčový vysavač jako dárek k robotickému vysavači

    Zajímavou akci si připravil také Electroworld. Pokud si do 31. března 2022 zakoupíte vybraný robotický vysavač Rowenta a zaregistrujete se na stránkách výrobce, získáte tyčový vysavač Rowenta RH6547 jako dárek.

    Přečtěte si kompletní podmínky této akce.

  4. Drogerie Teta: Sleva 50 % na značku Dove či 40 % na značku Finish

    Drogerie Teta si připravila řadu neklubových nabídek, díky kterým ušetříte při nákupu kosmetiky či drogerie. Až do 14. února 2022 například pořídíte produkty značky Finish se slevou 40 %. V nabídce pak najdete tablety do myčky, leštidla či sůl do myčky.

    Drogerie Teta má však v rukávu více než jednu akci. Za zmínku rozhodně stojí akce na celou značku Dove. Tyto produkty totiž pořídíte až do 14. února za polovinu.

  5. O2 Výhody: 20% sleva na sortiment značky Tescoma

    Zákazníci mobilního operátora O2 mohou až do konce února čerpat výhodu zaměřenou na sortiment značky Tescoma. Produkty této značky totiž mohou nyní získat s 20% slevou, tuto akci lze využít při nákupu nad 500 Kč.

    Tescoma je ryze česká firma, která v současné době patří k předním světovým výrobcům kuchyňských potřeb. U produktů této značky máte jistotu, že kupujete zboží vysoké kvality za příznivou cenu.

    Podívejte se, jak lze tuto výhodu čerpat.

  6. Luxor: Pojměte Valentýn originálně!

    Valentýn už pomalu ale jistě klepe na dveře. Pokud vás klasické pojetí příliš nebere a raději byste jej oslavili trochu originálně, můžete vsadit na knihu. Ty představují osobitý dárek, se kterým nemůžete udělat chybu. A že na toho pravého či pravou teprve čekáte? Nevadí! Dopřejte si chvilku odpočinku se skvělou knihou a nalaďte se na romantickou vlnu!

    Podívejte se na seznam knih, které se k Valentýnu skvěle hodí a zároveň je nyní zakoupíte se slevou.

  7. Baťa: Likvidace kolekce přinese až 70% slevy

    Až na 70% slevy můžete nyní narazit u Bati díky likvidaci kolekce. V akci pak najdete jak dámské, tak pánské a dětské boty, navíc nechybí ani doplňky či kabelky. Celkem je součástí akční nabídky více než 1200 produktů.

  8. Parfémy.cz: Sleva na zimní vůně

    Pořiďte si zimní vůně se slevou až 63 %! Stačí nakupovat na webu parfemy.cz. Za zvýhodněnou cenu pak pořídíte dámské i pánské vůně.

    Až 42 % , tedy skoro polovinu původní ceny pak budete moci ušetřit například při nákupu vůně Truth značky Calvin Klein. 100ml balení vás vyjde jen na 522 Kč.

    Tato vůně má unikátní strukturu a je založena na 2 odlišných a zřetelných akordech – svěžesti a bujnosti, ale i šťavnatosti a svůdnosti.

  9. Cinestar: Darujte all inclusive filmové zážitky s valentýnskými dárkovými balíčky

    Darujte na Valentýna dárkový poukaz do kina za zvýhodněnou cenu! Tyto poukázky lze pak uplatnit na jakýkoliv film ve 2D, 3D, ale i DOLBY ATMOS, navíc se obdarovaný může posadit na VIP sedačky. S poukázkou na občerstvení si pak obdarovaný může vychutnat dobroty v hodnotě 250 Kč.

    Poukázku je pak platná až do konce roku 2022, na uplatnění je tedy dostatek času.

    Poukázku pořídíte na pokladnách multikin CineStar. Přečtěte si více informací.

  10. Mall: Dny Mall

    Slevové kupóny na tisíce produktů – to jsou Mall.cz dny. Ušetřit můžete při nákupu elektra, módy, vybavení pro domácí mazlíčky či při nákupu sportovního vybavení.

    Nabídka zahrnuje například 20% slevu na vybrané stavebnice značky LEGO, 20% slevu na vybrané produkty značky Einhell či 20% slevu na vybraná krmiva pro kočky značky Friskies.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás