Skrblíkův týden: Slevy na oblečení, mínus 20 % u Bati a vůně Airwick na celý rok za 399 Kč

Aneta Susedíková
Publikováno 25. října 2021

Ani v posledním říjnovém týdnu nebudou chybět tipy jak výhodně nakoupit. Co si pořídíte tentokrát?

  1. Sleva 20 % na e-shopu Baťa

    Pokud se přidáte mezi testery nového e-shopu Baťa, můžete s kódem “slevazatestovani” ušetřit 20 % za svou objednávku. Tato akce platí pouze na nezlevněné produkty až do odvolání.

  2. Bibloo days sleva na značkové oblečení

    Dvaceti procentní slevu získáte na Bibloo days na novinky i zlevněné produkty. Na Bibloo koupíte značkové dámské, pánské i dětské oblečení, doplňky a obuv, které vám vydrží roky.

  3. Douglas: Skin care weeks – dopřejte si trochu luxusu

    Luxusní parfumerie Douglas nabízí slevu 30 % při koupi dvou nezlevněných produktů vybraných značek. Mezi ně patří např. Lancome, Estee Lauder, Clarins a další. Tato akce platí do 7. listopadu 2021. Není ten pravý čas udělat si něčím radost?

  4. Mall.cz: Vůně AirWick na celý rok za 399 Kč

    Na Mallu probíhá black friday a nás nejvíc zaujala nabídka elektrického osvěžovače a k němu 6 bytových vůní Airwick na celý rok za pouhých 399 Kč. Jedná se o 65% slevu, která platí do 5. listopadu 2021.

  5. T. S. Bohemia: Sleva 20 % na Tefal

    Do 31. října 2021 na stránkách T. S. Bohemia najdete 20% slevu na produkty Tefal. Pořídit si můžete různé doplňky do kuchyně, ale také žehličky nebo robotický vysavač, který vám ulehčí hodiny práce.

  6. Tchibo: Podzimní výprodej

    Na webu Tchibo teď nakoupíte oblečení opravdu výhodně. Tak například termolegíny za 199 Kč, trička s dlouhým rukávem od 199 Kč, džíny za 399 Kč a kabátek za 349 Kč. Pokud sháníte třeba šálu, abyste se zahřáli před ranní zimou, najdete jich tam spoustu. Tato akce platí do vyprodání zásob.

  7. Dr. Max: Sleva na tělové mléka Weleda

    V lékárně Dr. Max se můžete zásobovat novými tělovými mléky Weleda, které jsou v 15% akci. Na podzim a v zimě naše pokožka potřebuje spoustu péče, tak ji rozhodně nepodceňte.

  8. Drogerie Teta: -40 % na značku Gabriella Salvete

    Za víc než skvělé ceny teď v Drogerii Teta nakoupíte dekorativní kosmetiku a laky na nehty se slevou 40 %. Např. tužka na oči za 59,94 Kč, řasenka za 119,90 Kč nebo laky na nehty nejrůznějších barev za 59,94 Kč.

  9. A3 Sport: 15% sleva na nezlevněný sortiment

    Pokud i vás podzimní počasí láká k vyběhnutí, vybavte se na A3 Sport sportovním oblečením či obuví s 15% slevou. Sleva platí pouze na e-shopu do 7. listopadu 2021 na nezlevněné produkty značek jako je adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse a další.

  10. Tesco: 25% sleva na hračky

    Pokud už vymýšlíte, co koupíte vašim dětem, mrkněte se na Tesco, kde do 26. října 2021 probíhá akce 25 % na hračky. Není nejvyšší čas na vánoční dárky?


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás