Skrblíkův týden: Slevový kupón Tesco, sleva 15 % do Hervis Sports, JENA nábytek slevy 44 %

Redakce
Publikováno 31. července 2016
  1. Jízdenka Praha – Benátky a zpět za 30 € / 811 Kč

    Stále nevíte, kam letos vyrazíte na dovolenou? Pokud vám nevadí dlouhé cesty autobusem, rakouský dopravce Hellö nabízí zpáteční jízdenku z Prahy do italských Benátek za 30 eur (811 Kč). Dostupných termínů je stále dost, namátkou jsem našel třeba 3. srpna – 10. srpna. Jízdenky si kupujte přes internet.

  2. Planeo Elektro: Sleva 20 % na splátky

    Planeo Elektro nabízí do úterý 2. srpna 2016 vykutálenou akci “-20 % sleva při nákupu na splátky”. Roční úroková sazba je 18,16 % a RPSN 19,75 %, počet měsíčních splátek je 24.
    Akce se na první pohled může jevit výhodná podobně jako nákup na splátky bez navýšení, opak je pravdou. Jak naznačuje příklad na webu Planea, při nákupu zboží s cenou 12 500 Kč po 2 letech na splátkách celkem zaplatíte 12 000 Kč. Sleva tak fakticky nečiní 20 %, ale jen 4 %.
    Uvažujete-li o využití nabídky, důrazně doporučuji prozkoumat si nejprve ceny u konkurence – včetně možností nákupu na splátky.

  3. Slevový kupón Tesco 100 Kč

    Až do 12. září 2016 můžete použít slevový kupón 100Leto pro nákup v internetovém obchodě Tesco Potraviny online. Slevový kód zlevní váš nákup o 100 Kč, podmínkou je objednávka v hodnotě alespoň 1 799 Kč.

  4. JENA nábytek: Sleva 44 % na vše

    Internetový obchod JENA-nábytek.cz nabízí až do 10. srpna 2016 slevu 44 % na vše. Nabídka se týká celého sortimentu od ložnic a obýváků přes dětské pokoje, předsíně až po kuchyně. Zobrazit nabídku

  5. Hervis Sports: Sleva 15 % pro studenty a učitele

    Držitelé průkazu ISIC, ITIC nebo Alive mohou v Hervis Sports čerpat slevu 15 % na nákup většiny zboží. Sleva se nevztahuje pouze na výrobky označené 1. cenou, na kamery Go-pro a elektrokola a nelze ji kombinovat s jinými akcemi a slevovými kódy. A co je nejdůležitější: Sleva platí pouze v kamenných prodejnách Hervis Sports.

  6. Big Brands: Kabelky Armani Jeans levně

    Nákupní klub Armani Jeans nabízí až do čtvrteční půlnoci v akci kabelky Armani Jeans. Nejlevnější nákupní taška se prodává za 1 149 Kč, celkem jsou v nabídce nižší desítky modelů. Na všechny kousky v hodnotě nad 1 990 Kč se poskytuje doprava zdarma. Zobrazit nabídku

  7. Takko Fashion: Sleva 30 % na zlevněné zboží

    Obchody s oblečením značky Takko Fashion aktuálně nabízejí slevu 30 % na všechno zboží včetně zlevněného. Sleva bude odečtena až na pokladně.

  8. Eurolines: Zpáteční jízdenky na Oktoberfest za 700 Kč

    Od 17. září do 3. října probíhá na mnichovské třídě Sonnenstraße-Schwanthalerstraße legendární Oktoberfest, kde pivo teče proudem. Autobusový dopravce Eurolines nabízí k této příležitosti zpáteční jízdenky z Prahy do Mnichova za 350 Kč jedním směrem. Jízdenky si můžete rezervovat na Elines.cz.

  9. Folly: Slevový kupón 100 Kč

    Folly.cz je internetový obchod, který zaujme spíše dámy. Nabízí kosmetiku na obličej, vlasy i tělo nebo potravinové doplňky pro štíhlou linii. Před nákupem lze získat slevový kód v hodnotě 100 Kč, stačí se přihlásit k odběru newsletteru.

  10. Hopsárium: Sleva 25 % na celodenní vstupné

    Čtenáři se SIM kartou od T-Mobile si mohou vyžádat slevový kupón v hodnotě 25 % na celodenní vstup do Hopsária v Českých Budějovicích. Hopsárium je zábavný dětský park s dopravním hřištěm, trampolínami nebo dětskou lezeckou stěnou. Rodiče si mohou užívat atrakce společně s dětmi.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás